איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
במיילדום סטרייטי, בדס"מ= זוגיות
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 9 באפר׳ 2006
לדעתי, בין שולט ונשלטת סטרייטים או דו- מיניים, מערכת יחסי שליטה היא תמיד סוג של זוגיות, ולא משנה כיצד הזוג קורא למערכת. גם אם מדובר במערכת פוליגמית, גם אם בני- הזוג נשואים לאחרים, אין אפשרות לקיים יחסים בדס"מים מבלי להכנס לסוג של זוגיות.
מחשבות בנושא? |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
זרה מוכרת • 9 באפר׳ 2006
איימוש,
השאלה היא מה את מגדירה כזוגיות ? האם כל מערכת אינטימית בין שניים הינה בגדר זוגיות בעינייך ? גם אם היא משהו שאינו דבר מלבד בדס"מ נטו ? וכן ... יש מערכות יחסים שבהן מעבר לבדס"מ אין כלום. לא שיחות וניליות, לא שיחות על נושאים שמעבר לבדס"מ ... גם זה קיים. אני באופן אישי, קוראת לדברים האלה - סוג של מערכת יחסים. זרונת |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
זרה מוכרת כתב/ה: האם כל מערכת אינטימית בין שניים הינה בגדר זוגיות בעינייך ? גם אם היא משהו שאינו דבר מלבד בדס"מ נטו ? וכן ... יש מערכות יחסים שבהן מעבר לבדס"מ אין כלום. לא שיחות וניליות, לא שיחות על נושאים שמעבר לבדס"מ ... גם זה קיים. המממ... התקלת אותי. יש סוג מסויים של אינטראקציה בין גבר לאישה סטרייטים במערכות יחסים אינטימיות, שאין לי איך לכנות אותו אלא- "זוגיות". זה לא קשור לנושאים עליהם נסבים השיחות. זה קשור לסוג האינטראקציה. מה שאני מנסה לומר כאן הוא, שיש כאלו שמפרידים בין מערכות יחסים של שליטה נטו, לבין מערכות יחסים של שליטה+זוגיות. כשאני חושבת על כל מערכות היחסים הבדס"מיות שהכרתי, אינני מסוגלת לראות את ההפרדה הזאת בפועל. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
איימו'ש
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 9 באפר׳ 2006
ברמת העיקרון , אני חושבת שאת צודקת. כל סוג של מערכת יחסים בדסמ''ית היא מערכת יחסים, או קשר
אבל לא כל מערכת יחסים כזו ניתן לכנות זוגיות. על הסקאלה הרחבה של הבדס''מ אפשר למצוא הרבה דברים, ביניהם, קינקיות, או מערכת אדון-שיפחה נטו או כאלו שבשבילם הבדס''מ הוא רק תבלין , או סוג של מישחק . זוגיות, לדעתי, דורשת הרבה יותר מזה. קירבה, אינטימיות, הבנה, חברות, כנות, תקשורת, אמון. וכן, גם אהבה.. אז נכון שברמות או במידות כאלו או אחרות הקריטריונים האלו עונים גם על סוגים שונים של מערכות יחסים בדסמ''יות, אבל ההבדל, לדעתי, הוא בהווייה, במהות הקשר לבדס'מ יש כללים . לזוגיות אין. יש דינמיקה וחיבור ( גם בבדס'מ , אבל ברובד פחות עמוק , לדעתי האישית ) . זוגיות +שליטה היא המקום האידיאלי, אולי, להימצא בו. קצת מזכיר לי שיחה שניהלתי אמש עם חברה יקרה - הסכמנו על כך ש-מה שנתפס בעיני הרוב כ24\7 הוא לא יחסי אדון-שיפחה טוטאליים, כי אם מערכת זוגית-בדסמית. |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
יהלום • 9 באפר׳ 2006
למה את מחפשת לזה הגדרות?
מה זה משנה איך קוראים לזה? |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
Re: איימו'ש
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
נוגה כתב/ה: ברמת העיקרון , אני חושבת שאת צודקת. כל סוג של מערכת יחסים בדסמ''ית היא מערכת יחסים, או קשר
אבל לא כל מערכת יחסים כזו ניתן לכנות זוגיות. על הסקאלה הרחבה של הבדס''מ אפשר למצוא הרבה דברים, ביניהם, קינקיות, או מערכת אדון-שיפחה נטו או כאלו שבשבילם הבדס''מ הוא רק תבלין , או סוג של מישחק . זוגיות, לדעתי, דורשת הרבה יותר מזה. קירבה, אינטימיות, הבנה, חברות, כנות, תקשורת, אמון. וכן, גם אהבה.. לבדס'מ יש כללים . לזוגיות אין. יש דינמיקה וחיבור ( גם בבדס'מ , אבל ברובד פחות עמוק , לדעתי האישית ) . נוגיתה, קצת התבלבלתי מהתשובה שלך. אנסה לענות לפי מה שקלטתי. אני חושבת שבדיוק להיפך- כל מערכת בדס"מית (סטרייטית, מיילדום) היא זוגיות. לא כל זוגיות עם מוטיבים בדס"מים היא בדס"מית. וונילה- קינקי זה לא בדס"מ בעיני. אני חושבת שאת מדברת על זוגיות אידיאלית. אני מדברת על זוגיות בכלל. נכון שיש גם סטוצים בבדס"מ. אבל זו לא מערכת יחסים בעיני. מערכת יחסים בדס"מית= מערכת יחסים זוגית. הגישושים הראשוניים בבדס"מ, כמו בגישושים ווניליים= חיזורים מיניים בין גבר לאישה. איזה כללים יש בבדס"מ? אני חושבת שבכל מערכת בדס"מית הכללים מוגדרים קצת אחרת. |
|
jo 101 |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
jo 101 • 9 באפר׳ 2006
אהבתי את הדיון
מסכים אם העניין שכל מפגש בין אנשים הוא סוג של יחסים העניין הוא רמת המעורבות הרגשית. לילה נעים לכולם יוסי |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
הענין הוא בישול מעולה וליקוק שלו
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 9 באפר׳ 2006
בחיי!
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
10 באפר׳ 2006
Re: הענין הוא בישול מעולה וליקוק שלו
לפני 18 שנים •
10 באפר׳ 2006
קליבר(שולט) • 10 באפר׳ 2006
godisafemale כתב/ה: בחיי!
ממש לא . בישלו מעולה וליקוק שלה ... וכן כאשר יש מערכת , אפילו בין בני זוג מאותו מין זה "סוג " של זוגיות . לדעתי , הרוב , בעיקר הנשיםמחפשות בני זוג , גם אם הם שולטים או נשלטים . אחרת לא היינו נתקלים בפרופילים בהצהרות כמו לא לנשואים או , לא לפוליגמיים . כלומר לא העיקר הוא "לקבל סשן ", או "לתת סשן ". יש כאלכה שרוצים או רוצות מעבר . |
|
משלים אותך(שולט) |
לפני 18 שנים •
10 באפר׳ 2006
זוגיות
לפני 18 שנים •
10 באפר׳ 2006
משלים אותך(שולט) • 10 באפר׳ 2006
לדעתי זוגיות, הינה הגדרה מעין חוזית בין שני צדדים.
הגם אם מדובר בתקיעת כף יד. כל השאר מערכת יחסים. איימי אם את בידידות עם הבוס שלך בעבודה ואפילו אם אתם מרגישים משהו זה לזו עדיין אינכם בזוגיות. יש להבחין בין מערכת יחסים, גם למשל אם את מנהלת מערכת יחסים ונילית עם השכן, וגם אם ישנם יחסים מיניים מזדמנים עדיין אינכם בני זוג, מכסימום - יחסי שכנות טובה. ובכלל, חשובה לך ההגדרה? העיקר מה שאת מרגישה בפנים. |
|