bianca(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
כן,גם אני פותחת שרשור כבוד לבייבי
לפני 18 שנים •
9 באפר׳ 2006
bianca(מתחלפת) • 9 באפר׳ 2006
טוב....
לקחתי על עצמי משימה קשה ביותר א) כי אני ממש לא אוהבת לכתוב, גם לא ממש טובה בעניין כמו שתבחינו בעוד מספר שורות. ב) כי אני שרשור מס 4 באותו נושא אהוב. ג)כי אני אחרי רב אומן הנאומים הלא נגמרים -קיחוטה וכינוייו. אז אני אשתדל לבדר את כולכם ככל שאוכל ובמיוחד אותך אוחתי,אהובתי,מסעירת נפשי ואחת מיני רבות שמצליחה לעצבן אותי כמעט כל פעם שיוצא לי לפגוש אותה. האחת והיחידה.... BABY אז ככה... בייבי בייבי בייבי מזל טוב מותק! אני מאחלת לך את כל האושר והשלווה וההצלחה שהעולם הקטן הזה יכול לתת לך. אני מאחלת לך הרבה אהבה הצלחה ושגשוג. אבל כל זה קלישאה. קלישאה מאוד יפה ונכונה אבל עדיין קלישאה. אז מה אני אוכל לכתוב לאחת הנשים היותר חכמות,אינטילגנטיות ואקסטרימיות שאני מכירה? המממ...... בייב אני אוהבת אותך את היית שם בשבילי כשהייתי צריכה תמיכה והוצאת מתחים ועצבים. את הכרת לי את רוב מסעדות הסושי הטובות בארץ. את עשית הרבה דברים שאני והרבה אחרים רק מפנטזים עליו. אני מקווה שתמשיכי לעשות מה שעושה לך טוב. אני מקווה שתמצאי את המקום שלך בעולם. אני יודעת שאת תמצאי את השלווה שלך. אני יודעת שתממשי את עצמך עד שלא תשאר לך עצם אחת שלמה בגוף. ואני יודעת שאת תהני מכל רגע. אז בייב. אני באמת מאחלת שהכל ימשיך להיות טוב. שמה שצריך להשאר ישאר ומה שצריך להשתנות ישתנה. ושתמיד תסתכלי על החיים בחיוך ובהומור. אוהבת אותך מוקירה אותך ועוד קצת אוהבת אותך חיבוק יומולדת ענק! B |
|