לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

אנשים טובים באמצע הדרך

ים_yam​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 16 באפר׳ 2006

אנשים טובים באמצע הדרך

ים_yam​(לא בעסק) • 16 באפר׳ 2006
שוב יש גל סוער של מישהי שהותקפה, קריאות גנאי לתוקף, חיבוקים לנתקפת והרבה השמצות על אלו שלא עושים דבר.

אז חשוב לי לומר שוב ובקול רם - יש מי שעושה!

יש את אנשי הקו החם שבראשם Dan_Kap ו BABY שאליהם תוכלו לפנות בכל מצוקה!

יש את כלובי, האדם הנפלא שהקים לנו את הבית החם הזה, אליו תוכלו לפנות אם אתם חושדים שהאדם התוקף פועל שוב בניק אחר, יש לו דרכים לברר זאת לפחות ברוב המקרים.
מנסיון אני יכולה לומר שהוא עושה את מירב המאמצים כדי שהכלוב יהיה מקום נעים, ידידותי ובטוח לכולנו.

יש כאן הרבה אנשים שמכירים אנשים ותוכלו לברר מי היה עם מי ולשאול, זו לא חטטנות ורכילות - זה אמצעי זהירות, ובקהילה כזו קטנה גם ככה יש הרבה שיודעים הרבה, אז לפחות נצלו זאת בתבונה. נסו לקבל כמה שיותר מידע על אדם לפני שאתם מגיעים איתו לסיטואציה אינטימית, וכמובן שהמידע האמין ביותר יהיה לרוב מאנשים שחוו איתו חוויות בדס"מיות בצורה זו או אחרת. תהיו חברים טובים ותרמו מידע אמין ככל שתוכלו לאנשים החדשים שהצטרפו לקהילה, ולחדשים - אל תתבישו לשאול, לחקור, לקרוא שרשורים שבהם כללי בטיחות, עצות, והתרעות. אל תתבישו לפתוח שרשורים ולהתלבט בקול רם אם יש משהו שאינכם בטוחים בו.
נכון שכשיש הרבה אנשים יש הרבה דעות, אבל לפחות תוכלו לקרוא ולהרחיב את הידע שלכם ואת חוות הדעת שלכם לגבי אנשים.

מאחלת לכולם חיבור מדהים מכל סוג עם אנשי הכלוב הנפלאים, חיבורים שתמיד ילוו בחיוך והדמעות היחידות שיהיו הן מאושר ומרוב צחוק.

חג אביב שמח!
HotQueen​(שולטת){תחת השמש}
לפני 18 שנים • 16 באפר׳ 2006
ים, חשוב להזכיר לאנשים

מידי פעם שיש גם כאלו שעושים

ולמי כדאי ורצוי לפנות כשקורה משהו.

כל הכבוד על התזכורת ים

וכל הכבוד לאותם אנשים שעושים.

H.Q flower3.gif
melody
לפני 18 שנים • 19 באפר׳ 2006
melody • 19 באפר׳ 2006
לי חשוב להזכיר שהפעילות של הקו החם אינה אמינה על 100% מהנפגעות,
ואני ביניהן , למרות שאני אולי רק אלפית האלפית של אותם 100 אחוזים....
כמו שכבר אמרתי לא פעם, עם כל החיבה האישית שאני רוכשת לאנשיה,
מבחינתי הרעיון שלהם נכון אך הדרך פסולה - כך התרשמתי מאופן התנהלותם
מעל הפורומים ומנסיון אישי בעבר הרחוק.

לדעתי, ישנן אלטרנטיבות מוצלחות בהרבה, כפי שהובאו בפוסט של עוגי :
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=12416
ים_yam​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 19 באפר׳ 2006
ים_yam​(לא בעסק) • 19 באפר׳ 2006
אנשי הקו החם פועלים יחד עם המרכז לנפגעות תקיפה מינית, הם אלו שיזמו מפגשים עם המתנדבים שם כדי להביא למודעותם את סוגיית הבדס"מ, כדי להגביר את ההבנה לנושא ואת הפתיחות והיכולת לעזור לנתקפים/ות מקרב הקהילה.

אני לא יודעת איך התנהל הקו החם בעבר אבל אני שומעת על הפעילויות שמתהוות בו בימים אלו, וכאחת שבעצמה צאצאית של שני מטפלים, אני שמחה לראות איך מתנהל הקו בימים אלו, בהמון אכפתיות, המון רצון לגדול ולתרום יותר, למקצע את הפועלים בו ולשתף פעולה עם גורמים נוספים.

אני יודעת שאם אני הייתי עוברת תקיפה בסיטואציה בדס"מית הייתי מרגישה יותר בנוח לפנות לאנשים המכירים את הנושא מקרוב, ויחד איתם לעבור את התהליך של הטיפול והגשת התלונה כיוון שאני יודעת שבקו החם של הקהילה אני לא אתקל בהאשמה ושיפוטיות שעלולים להתקבל במקומות אחרים.

אבל הכי חשוב - לפנות לקבל עזרה ותמיכה מאחד מהמקומות שקיימים למטרה זו, ולא לעבור את הסיוט הזה לבד. זה הצעד הראשון בתהליך ההחלמה.