סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על שולטות מרובות נשלטים (או פוליגמיה בחיי הBDSM)

תתת​(נשלט)
לפני 18 שנים • 20 באפר׳ 2006

על שולטות מרובות נשלטים (או פוליגמיה בחיי הBDSM)

תתת​(נשלט) • 20 באפר׳ 2006
מסוקרן לשמוע קצת את דעותייכם בעניין. הן של סאבים על שירות של מלכה המקיימת יחסים עם/ שולטת על מספר סאבים והן של דומיות לגבי הרגשתם עם שליטה או יחסים עם מספר סאבים.

אשמח לשמוע ממי שהתנסה וממי שפסל. למה כן? למה לא?
פרודו​(מתחלף)
פרודו​(מתחלף) • 20 באפר׳ 2006
כסאב... אין ספק שזו אחת הפנטזיות היותר מחרמנות.
בהחלט בעד.

כמובן שיכולות להווצר בעיות כמו בכל דבר... אבל אני מאמין
שאם 2 הצדדים (גם השולטת וגם הנשלטים) נמצאים שם כי
זה מה שהם באמת רוצים והם מוכנים לתת את המקסימום...
אז יהיה בסדר.

אני מאמין, שרוב הבעיות יכולות להיווצר בראשו של הסאב.
קנאה בסאב אחר בעיקר, אולי, חוסר הבנה מספקת לעובדה
שהשולטת צריכה לחלק את תשומת הלב שלה (אם בכלל בא לה).
הסאב צריך להיות שלם במאה אחוז שזו השולטת שהוא יוכל לתת לה
את המקסימום... ומצד שני... אם לשולטת לא נראה מתאים סאב מסוים
כדאי שתשחרר אותו מהר לפני שזה יפגע בהרמוניה.

זו דעתי בכל אופן
מקווה שעזר קצת
ממש גרוע​(אחר)
ממש גרוע​(אחר) • 20 באפר׳ 2006
כל עוד אין התחייבות ממשית אין כל בעייה,
וגם כשיש התחייבות זה אפשרי בהסכמת הצדדים
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 20 באפר׳ 2006
נכון לעכשיו קשרי השליטה שאני מעונינת בהם אינם קשרים זוגיים, רומנטיים כך שאינני חשה שעלי להיות נאמנה לסאב אחד ויחיד. יחד עם זאת, אם סאב פונה אלי ומעונין בקשר איתי אני מיידעת אותו על כך מראש, שיש לי קשרים אחרים ובכוונתי להמשיך בהם. היה וזה מתאים לו, מה טוב. במידה ולא, זכותו המלאה כמובן לא להכנס לקשר מסוג זה ואף עדיף שלא ייכנס לקשר מעין זה שעלול להקשות עליו. לדעתי, כל עוד הדברים נאמרים בצורה גלויה וברורה ויש הסכמה על כך בין הצדדים, הרי שאין כל בעיה שהשולטת תהיה פוליגמית.
תתת​(נשלט)
תתת​(נשלט) • 20 באפר׳ 2006
Madame T כתב/ה:
נכון אם סאב פונה אלי ומעונין בקשר איתי אני מיידעת אותו על כך מראש, שיש לי קשרים אחרים ובכוונתי להמשיך בהם. היה וזה מתאים לו, מה טוב. לדעתי, כל עוד הדברים נאמרים בצורה גלויה וברורה ויש הסכמה על כך בין הצדדים, הרי שאין כל בעיה שהשולטת תהיה פוליגמית.

קודם כל תודה לכולם על התגובות. נושא שמאוד מסקרן אותי ונחמד לדעת שגם מעסיק אחרים.
ברור שהדבר צריך לעשות בהסכמה, הרי לא לבגידה התכוונתי, אלא מערכת יחסים שבה שני הצדדים מבינים את הלגיטימיות של שירות במקביל. מנסיונך האם קורה שהפערים בין הפנטזיה למציאות של השירות במקביל הם קשים מדי לסאב? הוא מגלה שהפנטזיה לחוד והמציאות לחוד?
ועוד שאלה אולי לסאבים שבינכם שכבר חוו משהו כזה מה קורה כשיש זוגיות ומוסיפים סאב נוסף שהוא בהגדרה סאב משני, תת סאב או איך שלא תרצו לקרוא לזה? טבעי שעצם הוספתו למערכת תשנה משהו בהרגשת הסאב. איך הרגשתם כסאבים או שולטות כשמשהו כזה קרה?

נתקלת
Madame T​(שולטת)
לפני 18 שנים • 21 באפר׳ 2006
Madame T​(שולטת) • 21 באפר׳ 2006
אנוש כתב/ה:
Madame T כתב/ה:
נכון אם סאב פונה אלי ומעונין בקשר איתי אני מיידעת אותו על כך מראש, שיש לי קשרים אחרים ובכוונתי להמשיך בהם. היה וזה מתאים לו, מה טוב. לדעתי, כל עוד הדברים נאמרים בצורה גלויה וברורה ויש הסכמה על כך בין הצדדים, הרי שאין כל בעיה שהשולטת תהיה פוליגמית.

קודם כל תודה לכולם על התגובות. נושא שמאוד מסקרן אותי ונחמד לדעת שגם מעסיק אחרים.
ברור שהדבר צריך לעשות בהסכמה, הרי לא לבגידה התכוונתי, אלא מערכת יחסים שבה שני הצדדים מבינים את הלגיטימיות של שירות במקביל. מנסיונך האם קורה שהפערים בין הפנטזיה למציאות של השירות במקביל הם קשים מדי לסאב? הוא מגלה שהפנטזיה לחוד והמציאות לחוד?

נכון לעכשיו אין לי עבד אחד ראשי קבוע שהקשר איתו רצוף ואינטנסיבי, כך שעד כה לא ממש נוצר קונפליקט בענין אצל סאבים שאני איתם בקשר. אני גם לא רואה את זה כ"מטרה" בפני עצמה שיהיו לי מספר סאבים. יתכן גם שהדברים ישתנו אם יהיה לי קשר כזה יותר אינטנסיבי, גם מבחינת הזמן שאוכל להקדיש לסאבים אחרים וגם כי אולי ארגיש כי אין לי צורך או רצון בקשר עם סאבים נוספים במקביל. יחד עם זאת אני שומרת לעצמי את האופציה לקשרים נוספים אם אכן אהיה מעונינת בכך.
יואב 31​(אחר)
יואב 31​(אחר) • 21 באפר׳ 2006
כמו שאמרה מאדאם טי הכל חייב להיות מוגדר וגלוי מראש .
כי כל אחד בנוי לסוג מסוים של קשר, אתה אתה מחפש קשר רציני וזוגיות אז גם לפי דעתי אין מצב שיהיו עוד עבדים\סאבים .
אבל אם אתה מכיר גבירה והיא מודיעה לך שיש לה הרמון עם כמה עבדים אז לפחות אתה נכנס בעיניים גלויות ויודע למה אתה נכנס זה הכי חשוב.
תתת​(נשלט)
תתת​(נשלט) • 21 באפר׳ 2006
יואב 31 כתב/ה:
כמו שאמרה מאדאם טי הכל חייב להיות מוגדר וגלוי מראש .
כי כל אחד בנוי לסוג מסוים של קשר, אתה אתה מחפש קשר רציני וזוגיות אז גם לפי דעתי אין מצב שיהיו עוד עבדים\סאבים .
אבל אם אתה מכיר גבירה והיא מודיעה לך שיש לה הרמון עם כמה עבדים אז לפחות אתה נכנס בעיניים גלויות ויודע למה אתה נכנס זה הכי חשוב.

יואב,
כנראה שלא הבנת למה אני מתכוון. אני לא מתכוון למצב של חוסר ברירה בגללו שני הצדדים נכנסים למצב כזה. אני מדבר על בחירה של מצב כזה.
ומה שמסקרן אותי הוא לא המצב שבו היות ואין מישהו קבוע, אז יש כל מיני סאבים שמשרתים.
אני מדבר על משהו שלפחות תיאורטית נשמע לי מסקרן, בו יש דומית עם סאב קבוע ומה קורה כשמצטרף סאב נוסף, או שבו היא רוצה לחוות הצטרפות של סאב נוסף או לחלופין דומית שבהנתן הסאבים הנכונים תקיים מערכת עם כמה סאבים יחדייו (כלומר גם סיטואציות בו הם משמשים כסאבים יחדיו)
דווקא בהקשר של שרשור אחר כאן (קשרי 24/7), נראה לי מאוד רלוונטי לחלוק ולשאול, יודע לדוגמא שיש הבדל אדיר בין השליטה כמו שהיא מתבטאת בסשנים בלבד לבין זוגיות המשלבת שליטה. לפחות מנסיוני כשהזוגיות היא זוגיות מלאה - היא אם ארצה או לא,רב מימדית. אין רק את הצד של השליטה. יש תמיכה וחום וחיבה, חולקים, מרגישים וגם.......נשלטים.
נראה לי מאוד טריוויאלי סשן שבו יש שני סאבים (במיוחד אם הם יותר פתוחים למגע אחד עם השני) מאמין (ותקנו אותי אם אני טועה) שיש לא מעט דומיות שישמחו לראות שני סאבים ביחד.
שילוב שני סאבים בקשר יותר מהותי או בקשר בו סאב אחד נמצא באופן קבוע, לא נראה לי טריוויאלי בכלל אבל נשמע מאוד מסקרן והייתי שמח לשמוע מחשבות של אחרים בעניין,
ניקי666 niki
ניקי666 niki • 21 באפר׳ 2006
אני לא רואה בעייתיות בכך ,כל אחד על פי מה שמתאים לו ,גם לחוסר מחויבות יש יתרונות
רבים צריך פשוט להביט על זה בזווית הנכונה .

ולפותח השרשור אני אומר עצם זה שפתחת את השרשור זה אומר שקשר כזה לא מתאים לך
ואתה אדם שמחפש קשר זוגי ,וגם בזה יש יתרונות ,שוב תלוי באיזה זווית מביטים ..
תתת​(נשלט)
תתת​(נשלט) • 21 באפר׳ 2006
niki 666 כתב/ה:
אני

ולפותח השרשור אני אומר עצם זה שפתחת את השרשור זה אומר שקשר כזה לא מתאים לך
ואתה אדם שמחפש קשר זוגי ,וגם בזה יש יתרונות ,שוב תלוי באיזה זווית מביטים ..

השרשור הזה נפתח דווקא בעקבות כמה שיחות שהיו לי בצ'אט ובו הובעה תמיהה על עצם התשוקה לעניין.

וכמו שאמרת לקשר זוגי יש את יתרונותיו וחסרונותיו וגם לקשר פחות מחייב יש יתרונות וחסרונות. אני מודע להם.