צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
פחד נוראי, מכמה מהחדשות הללו
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 21 באפר׳ 2006
ממש מחריד אותי, כל מיני חדשות כאלה, שמגיעות לעולם הזה, ולא יודעות. והן כל כך זקוקות ליד מכוונת. אבל בחיי, אני נתקף בחרדה, כשאני רואה, נערות זבות חוטם, קופצות ראש, בלי בכלל לבדוק, שיש מים בבריכה. וזה קרב אבוד בכלל, ההדרכה הזו. לא שלא נדרש וחשוב, אבל אבוד. כמה כאלה יש, שלא פונות להדרכה בכלל, לא קוראות, מתאבדות שיעיות. ואי אפשר להגן עליהן, הן פשוט מגיעות, קופצות וזהו. והסיפורים הנוראיים שאנחנו קוראים, ימשיכו.
המפתח פה, הוא לעצור את אלה המסוכנים. אלה שלוקחים את החדשות השיעיות הללו, ומחבקים אותן, חיבוק דרקוני, נושכים להן את הצוואר, עם שיני הערפד שלהם. לא נצליח לעצור את כולם. תמיד יהיו מקרים. אבל נעשה לפחות מה שאפשר. נצמצם את התופעה. נדע שעשינו כל מה שיכולנו. יותר מזה אנחנו פשוט לא יכולים. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 21 באפר׳ 2006
קשקשן
|
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
למה את חושבת שאני מקשקש ?
זה לא נכון ? |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 21 באפר׳ 2006
קודם כל נראה לי שזו הסחפות כמה שמטריד אותך מה שקורה בקהילה הזו ובחיי אנשים שלך והם אין אפילו נגיעה. מכאן שנעשה פה לדעתי נסיון להראות כאחרון האבירים (מה שודאי תכחיש, אך כך זה נראה).
בתור מאמינה בזכותו של אדם לבחור אין שום סיבה שמישהו יחליט עבור אחרות מה השלבים שהן אמורות לעבור ועם מי הן הולכות. זה גם מאד מתנשא בעיניי, הצורך הזה להגן על הסאביות המטומטמות מפני עצמן. לסיכום, אחרי שפתחת שרשור כזה כבר, והוא הגיע למספר עמודים מכובד, מה הפואנטה בשרשור הנוכחי? להיות מושיע? |
|
DOM 1(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
DOM 1(שולט) • 21 באפר׳ 2006
מבלי להכנס לתוכנו של השירשור המיליון באותו נושא :
התנשאות היא לקרוא לאדם קשקשן. אם הדברים לא מעניינים פשוט מדלגים עליהם. לא משנה בכלל מה צ'יטה רצה להשיג או לומר בדבריו, זה עניין שלו. מותר אפשר ורצוי להביע את הדעה האישית כולל לסתור את הדברים. אבל לומר לאדם קשקשן לא מוסיף כבוד לאף אחד. בטח לא למי שמכבד את עצמו. |
|
דום-34(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
איזה מזל
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
דום-34(שולט) • 21 באפר׳ 2006
אני פשוט לא מאמין
עוד פוסט על אותו נושא כנראה באמת משעמם לכם בחיים צייטה ידידי כל עוד המתלוננות נכנסות בכינוים פקטיבים אין מה לעשות. כנראה שלא הכול לבן . וחבל שאתם לא מתעסקים ברעב בעולם זה יותר מעניין. אז באמת מספיק לפתוח אלף פוסטים באותו נושא זה מוגזם אחלה שבת |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
Re: איזה מזל
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
aka BODYGUARD • 21 באפר׳ 2006
דום-34 כתב/ה: אני פשוט לא מאמין
עוד פוסט על אותו נושא כנראה באמת משעמם לכם בחיים צייטה ידידי כל עוד המתלוננות נכנסות בכינוים פקטיבים אין מה לעשות. כנראה שלא הכול לבן . וחבל שאתם לא מתעסקים ברעב בעולם זה יותר מעניין. אז באמת מספיק לפתוח אלף פוסטים באותו נושא זה מוגזם אחלה שבת חייב להסכים איתך, אחי. זה באמת כבר לא עוזר למאומה... |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
זה עוזר לי, לכתוב על זה, משחרר.
פנתה אלי מישהי חדשה בעולם הזה בכלל. היא כמעט נפגשה עם דום אחד, יומיים אחרי שנכנסה לאתר. אז החליטה שיורדת מהקשר איתו. הדום הננטש, שמעולם לא היה הדום שלה בכלל, הם סך הכל דיברו יומיים, התחיל לצעוק עליה בכפייתיות. ניסיתי להסביר לה, שזה מסוכן. ששליטה זה לא משחק. היא היתה משוכנעת, שלה זה לא יקרה. לכתוב על זה, פורק אצלי תיסכול. זה לא פוסט שמיועד שיקרה ממנו משהו. לא כל פוסט חייב להיות כזה. מבקש סליחה אם זה מעצבן מישהו. ואת אלה שכן, מבקש שפשוט תתעלמו ממני. להתרגז, למה ? |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
פעם פרח(נשלטת) • 21 באפר׳ 2006
גמני חושבת שאתה קצת קשקשן
תראה, אתה לא יכול לקחת ללב כל טמבל שיורד לכביש בלי להביט ימינה ושמאלה. כואב הלב אם הוא נדרס ונפגע. אבל כשיוצאים החוצה, והולכים במקום שיש בו מכוניות, יש לנו אחריות על עצמנו, אנחנו צריכים להזהר. אם לא, אפשר להפגע. אותו דבר פה. יש לנו (סאביות, שולטים, עבדים וכו') אחריות על עצמנו ועל מעשינו. אם אנחנו בוחרים להנס לעולם חדש בלי ללמוד את הכללים והחוקים, אנחנו מסתכנים. אלה החיים. וספציפית, הפוסט הזה כנראה שמקומו היה בבלוג האישי שלך ולא פה. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
פרח גדולה
לפני 18 שנים •
21 באפר׳ 2006
את יודעת מה, את צודקת.
להבא ככה אנהג. |
|