-_beneath_-(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 באפר׳ 2006
זהו
לפני 18 שנים •
25 באפר׳ 2006
-_beneath_-(נשלטת) • 25 באפר׳ 2006
תם ונשלם,
כאילו חלמנו חלום. מה שנותר מהיקיצה המפוכחת, הוא תמהיל מוזר: חיוך של זיכרון מתוק, ולחלוחית בעין על מה שהיה ולא ישוב עוד. הזכרון הזה הוא חלק ממני, וחלק ממך תמיד יהיה בו. לכן אני אנצור אותו איתי, לעולם. ייסורי הפרידה ממך, הם צירי הלידה מחדש שלי, הם כאבי הגדלות שלך. לא בשל היעדר אהבה, או תשוקה, נפרדנו, אלא להיפך - בגלל אהבה שאינה תלויה בדבר, שדורשת לגייס את כל יישותיינו, שממלאת כל תא בגופינו, שהיא היא - הנר לרגלינו, ולא אחרת מלבדה. את מלווה אותי, אני יודעת. בסופה של הדרך הפתלתלה ישנו גרעין האמת, ובלעדייך לא הייתי מודעת לקיומו. עכשיו משאני יודעת, אני מחוייבת ללכת, להגיע אליו. מכח הרצון למצוא את המקום, את האושר, את השלמות, את האמת. אני זקוקה לידך המשגיחה, המגוננת, המדריכה. אני זקוקה לצילך המשקיט, למבטך המבין, לקולך הבוטח, השלו, לחוכמת החיים שלך, לתבונתך. לרגישותך, לאהבת האדם שבך, לטוהר ולזכות שבך. אני מעריצה אותך, אני אוהבת אותך, זכיתי בך, ואני מוכנה להודות לך על כך בכל יום משארית חיי. אני לא אפסיק לתת לך, בכל דרך שרק תרצי. בלי שתבקשי, רק תאפשרי לי להיות. השהייה בין כתלייך מפיחה בי חיים. נכנסת לחיי כדי להישאר, בבקשה... תישארי.. שלך. |
|
קלייר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באפר׳ 2006
קלייר(נשלטת) • 28 באפר׳ 2006
מקסים.
אני מקווה שהיא תישאר שם איתך. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •