שוקו_וניל |
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
להכניס את הבעל לעסק...
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
שוקו_וניל • 1 במאי 2006
[מעתיקה מפורום אלפוני, כי במחשבה שניה, אולי כאן יותר מתאים]
בשנים שלפני שהיכרתי את הגבר, התנסיתי מעט ב-BDSM, מהצד התחתון של המשוואה. לא כל כך בקטע של שליטה מוחלטת בקשר, אבל בהחלט בקטע המיני של ה-submissive ושל ההנאה מכאב עד רמה בינונית. ואז הוא הפציע לחיי ומאז כמעט 8 שנות ונילה מאושרות ובמידה רבה גם מספקות. לא סיפרתי לו שום דבר מפורש, וודאי שלא שום דבר על קשרים קודמים והתנסויות [מה, לא התחתנתי בתולה ???] , ומדי פעם רמזים דקים על העדפות. ולאחרונה בא לי יותר. ואני לא יודעת איך להתחיל, איך לדבר, איך לא להרתיע אותו -- הוא כל כך אוהב וכל כך מגונן, שכל ציוץ שלי מקפיץ אותו, אני לא בטוחה שהוא מסוגל רגשית להבין שיש כאב טוב. ועוד יותר גרוע -- גם אם הוא יהיה מוכן לנסות דברים בשבילי, אני חוששת שהוא יסבול או יחוש שהוא פוגע בי, ואז זה רק יפגע בנו. אגב, כשחלפנו לאחרונה ליד הדאנג'ן [סתם טיול של שבת בבוקר] הוא היה כ"כ מזועזע ונסער, שזה ממש גרם לי לחשוב פעמיים. בקיצור, אשמח למחשבות איך אפשר להעלות הנושא בעדינות, איך להביא אותו לנסות ולהבין ולענות על החלק הזה שלי שאינו מוכן לוותר על הצורך. בתודה מראש על כל רעיון. נ.ב. Kap-Dan ו/או פלאפ, אם אתם קוראים את זה, שתדעו שבימים ההם היינו בקשר,,, |
|
Toxic Princess |
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
וואי
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
Toxic Princess • 1 במאי 2006
בהחלט בעייתי קצת... אבל אפשרי.
לדעתי צריך להכיר את הבנאדם בשביל לדעת איך לפעול, לכן את יודעת יותר טוב.. אבל אני חושבת שבהחלט רמזים דקים ואפילו פחות דקים יכולים לעזור. או פשוט לתפוס אותו לשיחה של "לא הייתי בתולה לפני שפגשתי אותך והיו לי העדפות מיניות מסוימות והייתי רוצה לשתף אותך בהן... ולא רק מבחינת דיבורים" בכל אופן, בהצלחה |
|
melaila(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
המממ...
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
melaila(לא בעסק) • 1 במאי 2006
בעדינות ולאט לאט תנסי להסביר לו,מילת המפתח היא כמובן בעדינות...
אפשר גם ליזום משחק ארוטי קטן,יו נואו ,בקבוק יין טוב,נרות,לבנים סקסיים...זוג אזיקים,אבל,כמו שנאמר לפניי מומלץ לדבר על זה קודם,ואל תשווי לשיחה טון רציני מדי כי זה יכול להרטיע,תגששי בעדינות מה דעתו על התנסויות חדשות בתחום המיני וכ'ו,בזהירות אבל בנחישות,כי עם הצורך שלך הוא באמת חזק ואת תנסי להדחיק אותו מחשש לזעזע את הבעל אז באמת עלול להגרם נזק ליחסים(עיין ערך "אשה לא מסופקת"),חוצמזה עם אתם נשואים באושר כבר 8 שנים ובעלך הוא אכן אותו איש אוהב ומתחשב שמצטייר מדבריך,אז, הוא אמור להבין אותך ולקבל אותך עם כול סטיותייך(אחרי הכול לא מדובר פה בפיליות למיניהן או במשהו מזעזע באמת,כולה קצת מכות ) מקסימום,לפחות תדעי שניסית,זה עדיף על לישתוק ולאכול את הלב. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
nerissa(אחרת) • 1 במאי 2006
"ברק - בוא תראה מה קיבלתי במייל! למותתתת!" אני קוראת בנימה מופתעת מצחקקת.
מחכה שיגיע ופותחת לעיניו סידרה של תמונות שהכנתי מבעוד מועד. בתמונות מוצגות סצנות כאלה ואחרות של מלכה ועבד. "אה האאאא.. אז זה מה שמעסיק אותך כאן!" הוא קורא בחיוך ומתיישב על ידי. הוא בוחן את התמונות, אני בוחנת את הבעת פניו. הפרצוף שלו מתכווץ. מעבירה לסצנה של אישה מצליפה בגבר קשור. הפה שלו מתעקם. "אה. לא מעניין." "לא מגרה אותך?" אני מגששת בזהירות "לא ממש. אם זה היה הפוך.. מילא.." "כמו בתמונות האלה?" אני מעפעפת בתמימות ופותחת סדרה חדשה בתקווה. "או! עכשיו יש מה לראות." התמונות עוברות מאחת לשניה. הילדים לא בבית והוא מרשה לעצמו לשלוח יד אל מתחת לחולצה שלי ולצבוט פטמה. הוא יודע שאני אוהבת בכוח. צביטת פטמות. הוא לא יודע שאני אוהבת ומעדיפה הרבה יותר מזה.. עדיין לא יודע.. בנקודה הזו. "היא נראית ממש סובלת כאן.." הוא ממלמל ווממשיך בהתעסקות איתי. הוא מגורה. אני מחייכת מתחת לשפם "לי נראה שהיא דווקא נהנית.. יאמי!" אני רומזת בעדינות של קרנפית מיוחמת בערוגת סחלבים. זו היתה ההתחלה שלי, שוקו/וניל. הגישוש הראשוני כדי לדעת לאן הרוח נושבת. זה היה לאחר שהייתי חזק כבר שלוש שנים בבדסמ כשיפחה. הימור ענק - כי באותה מידה סדרת התמונות הראשונה היתה מעניינת לו ואז - לא יודעת איפה היינו היום מה שכן - נשבעתי לעצמי שזו תהייה חשיפה לא מכוונת. רציתי לדעת באמת מה מעניין ומושך לו, ולא לדחוף אותו לפינה הנוחה לי. בשלב מאוחר יותר חשפתי בפניו שאחת החברות הטובות שלי היא בעצם מלכה. זה היה בדרך אליה לביקור, עם הילדים ברכב. שם - כשהילדים כולם שלנו ושלה יצאו לבלות בגן השעשועים - היא הראתה לו לראשונה שוט. והראתה לו גם מה עושים עם זה.. על הישבן שלי. הנה לך דרך אחת |
|
kamor(נשלט) |
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
Re: וואי
לפני 18 שנים •
1 במאי 2006
kamor(נשלט) • 1 במאי 2006
חתולה קטנה כתב/ה: בהחלט בעייתי קצת... אבל אפשרי.
לדעתי צריך להכיר את הבנאדם בשביל לדעת איך לפעול, לכן את יודעת יותר טוב.. אבל אני חושבת שבהחלט רמזים דקים ואפילו פחות דקים יכולים לעזור. או פשוט לתפוס אותו לשיחה של "לא הייתי בתולה לפני שפגשתי אותך והיו לי העדפות מיניות מסוימות והייתי רוצה לשתף אותך בהן... ולא רק מבחינת דיבורים" בכל אופן, בהצלחה לא מסכים , הוא לא יבין את הרמזים . ואם תספרי לו על עברך זה יביא אותו להתנגדות מוחלטת . ואני בטוח שאת לא רוצה את זה . מה שכן אני ממליץ זה לספר לו על הפנטזיות שלך . ולבקש ממנו לנסות להגשים אותן ביחד. וכמובן לעשות את הכל לאט . במידה והא יהיה מוכן לשתף פעולה ולנסות , הוא בטח יאמר לך שהוא אינו יודע מה לעשות. בשלב זה אני ממליץ שתכתבי לו סיפור שמתאר את הפנטזיות שלך , הדמויות בסיפור יהיו את והוא. לדעתי זו הדרך הקלה ( והמחרמנת ) לתאר לו מה את אוהבת. ואל תהי מודאגת מהעדינות שלו כלפייך , עם הזמן זה יעלם . כי לאט לאט הוא יבין את ההנאה שלך מזה. בהצלחה. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
לדעתי
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
פעם פרח(נשלטת) • 2 במאי 2006
הרעיון של נריסה מצויין.
אפשר גם (או בנוסף) להתחיל ממשחקים קטנים ביניכם. הצעות קטנות לגיוון ומשחקים בסקס. למשל - לקשור את הידיים (קדימה, אחורה, למעלה) לכסות את העיניים לא להכנס בכלל לכאב בתור התחלה. רק דברים שקשורים לחושים. ומאחלת לך הצלחה גדולה יותר מאשר הייתה לי |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
יש לי יש לי ..
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
קליבר(שולט) • 2 במאי 2006
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=14384
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3244834,00.html איך לא חשבת על זה קודם ? |
|
משלים אותך(שולט) |
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
הימור
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
משלים אותך(שולט) • 2 במאי 2006
כל הרעיונות כולל של נריסה.
גובלות בהימור. השאלה היא מידת הפתיחות של בן הזוג אם הוא פתוח אז כן אם לא..אלוהים זוהי סטיה תחשבי לאן זה עלול לגרור אותך. |
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
Whip(שולט) • 2 במאי 2006
כשעושים סקס, להגיד כבדרך אגב: יותר חזק, רוצה להרגיש אותך חזק, כנס בי...
ו\או למתוח ידיים מעל הראש, כאילו את קשורה, וללחוש לו בשיא האקשן: תפוס לי את הידיים, או להסתובב לדוגי סטייל וללחוש לי: תן לי מכה קטנה בטוסיק, הייתי ילדה רעה... להתחיל בקינק לייט ולראות את התגובה שלו. אפשר גם להדפיס לו סיפורים מפה, לא יותר מדי אקסטרימיים, ולתת לו לקרוא...להגיד שזה קצת מדליק אותך... הכי חשוב: להכניס אותו בעדינות לעולם הזה. אם הוא נדלק ומתעניין (גברים, סקס...רוב הסיכויים שכן, לפחות בקינק לייט), סבבה, נסי בהמשך להתקרב בעדינות למה ש ב א מ ת מעניין אותך... אם הוא נרתע לחלוטין, אז אפשר אולי ללכת למסיבה, סטייל מסיבת פורים, שמשלבת אלמנטים מהעולם הזה. אולי זה ייגרה את סקרנותו והוא יסכים להתנסות. בהצלחה. |
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
לפני 18 שנים •
2 במאי 2006
Morticia • 2 במאי 2006
וואו...
שמעי, כל אחד יתן את העצה שלו ואת היחידה שיודעת איך באמת לדבר עם בן זוגך. אני לא אוהבת רמזים, אני אוהבת כנות מוחלטת ואישית מעדיפה אותה גם מראש ולא בדיעבד, אבל אני לא רוצה לשפוט אותך חלילה, אנשים עושים כל מיני בחירות בחיים ויש לנו את הזכות לטעות. לא יודעת אם כל כך חשוב באמת לפרוש את כל עברך המיני טרום מפגשכם כמו שחשוב שתבהירי לו את הנטייה. באמת דרך טובה בעיני תהיה לספר לו פנטזיות, להראות לו תמונות, לכתוב סיפור, לגשש אחר התגובות שלו. את היחידה שיודעת עד כמה נזק יכול להיגרם לזוגיות שלך מגילוי האמת. את גם היחידה שיודעת מה יותר חזק אצלך - הזוגיות או הנטייה. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא בינך לבין עצמך - הישארי נאמנה קודם כל לעצמך ובדרך העדינה והנעימה ביותר, הוציאי את עצמך מהמצוקה. כי לאנשים מגיע ליהנות מסקס, יש כל כך מעט הנאות בחיים ואין סיבה שיהיו אנשים בודדים בתוך זוגיות. אני מבינה שאתם זוג אוהב אבל בדידות מינית בתוך זוגיות זה אלמנט הרסני, צר לי אם אני נשמעת חריפה, אני פשוט כנה. ושיהיה לך בהצלחה, אני בטוחה שנשמח לשמוע על חוויות חדשות והצלחות מסחררות... לכי תדעי, אהובך אולי עוד יפתיע... למענך... מורטישה |
|