Lightblue(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
שאלת מיליון דולר
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
Lightblue(לא בעסק) • 9 במאי 2006
לאחרונה נתקלתי לראשונה בתופעה ששמעתי עליה רבות... גבר שלפתע מאבד את זקפתו.
על אף ששמעתי שדברים כאלה קורים ויצא לי באופן אוטומטי ה"לא נורא" המפורסם, די הותקלתי ולא ידעתי כ"כ מה דרך הפעולה הנכונה.. אני יודעת שזה מוזר שזה קורה לי לראשונה ב"גילי המופלג", אבל זין עומד היה הדבר היחיד שיכולתי לסמוך עליו תמיד, עובדה יציבה ועקבית המשותפת למין הגברי על כל גווניו, עוגן ... ואני מודה, איבדתי מעט את בטחוני.. חשבתי - אולי זו אני?... מחשבה מזעזעת (!) שלעולם אסור שתכנס לראשה של אישה בעת תשוקתה.. אז יש לי שתי שאלות לכל החברים שלי כאן..: 1. למה זה קורה? ותנו לי את כל הסיבות האפשרויות..! 2. מה עושים? ומה הכי טוב לעשות - לרדת? לעזוב אותו בשקט? להרגיע? לספר סיפור? לגעת בעצמי? help |
|
Lightblue(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
Lightblue(לא בעסק) • 9 במאי 2006
זה כזה טאבו שאף אחד לא מגיב? יאללה תשתחררו, אני זקוקה להכוונה גברית מנוסה
|
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
פעם פרח(נשלטת) • 9 במאי 2006
סבלנות, עברה רק חצי שעה מאז ששאלת.
תני לאנשים הזדמנות להגיב.... |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
פסיכו לוג(שולט) • 9 במאי 2006
"מאבד"- לצמיתות? לרגע? או למשך כל הפגישה? זה לא כל כך ברור
|
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
פססססטטט
לפני 18 שנים •
9 במאי 2006
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 9 במאי 2006
אני אגלה לך, אבל בלחש, שלא ישמעו כולן.
1. המנגנון של הזיקפה הוא מנגנון מורכב מאד - יש בו שרשרת ארוכה של גירויים ותגובות. אמנם, מהצד (או מקדימה, מאחורה ומכל כיוון אחר) זה נראה פשוט - פתאום הוא עומד, מוכן לפעולה, גם אם לא הזמינו אותו במפורש או במרומז - לכן רובנו מדברים עליו בגוף שני או שלישי. אבל באותה מידה, הוא עלול גם לאבד את זקיפות הקומה שלו - ממליון סיבות שונות ומשונות. די בחוליה אחת בשרשרת שתתנתק, וכבר הוא דועך לו. כמה דוגמאות בלתי ממצות: "שכחתי סיר עם ריבת חלב על האש" "באיזו שעה אני צריך לקום מחר למבחן?" "מענין איך נראית אחותה. ואם היא תדע שאני חושב על זה היא תחתוך לי?" 2. מה עושים? גם כאן אין תשובה אחת ומוחלטת. החשוב הוא לא להילחץ ולא להלחיץ - כי אלו בודאי לא יובילו לזיקפה שאת חושקת בה. נסי מה שמרגיש לך נכון באותו רגע, מה שמרגיש לך זורם איתו. אם בוער לך, את יכולה לגעת בעצמך - יש מעט מאד גברים שיכולים להישאר אדישים למראה של אישה מאוננת. חומר קריאה נוסף: http://en.wikipedia.org/wiki/Erection#Mechanism http://mens-health.health-cares.net/erection-mechanism.php http://www.maleinfertility.org/howerectionswork.html |
|
kamor(נשלט) |
לפני 18 שנים •
10 במאי 2006
לפני 18 שנים •
10 במאי 2006
kamor(נשלט) • 10 במאי 2006
יכול להיות שהוא נזכר לרגע שהוא שכח להתקשר לאמא שלו .
תמתיני כמה שניות וזה יעלה בחזרה. אם זה קרה ממש בזמן החדירה שלפתע הוא איבד את הזיקפה , אני מניח שיש פה בעיה אצלו . אבל אני לא מומחה גדול לבעיות מין . בכל אופן , למה לך להאשים את עצמך ? אהמ... זה מזכיר לי את אחד הטורים האחרונים בעיתון "לאשה" . |
|
Lightblue(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
10 במאי 2006
לפני 18 שנים •
10 במאי 2006
Lightblue(לא בעסק) • 10 במאי 2006
תודה תודה, אחלה תגובות!! ואתם אומרים שאנחנו הנשים מורכבות..
אגב בקשר ל"לאישה", אני בהחלט מעדיפה את חברתיכם הסוטה |
|