לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שבועת המלכה ( ולא בהכרח בדס'מ )

venus in our blood​(שולטת)
לפני 19 שנים • 22 במאי 2006

venus in our blood​(שולטת) • 22 במאי 2006

לאור פוסטים כגון 'שבועת הנשלטת ' היפהפה של תהום, וזוגיות\ יחסים, עלו בי כמה מחשבות...
שבועת המלכה היא לא בהכרח בדס'מית, לכל אחת יש את הממלכה הפרטית שלה , העולם שלה, ומתוך 11 עקרונות הבסיס האלו ניתן להוסיף, באופן אישי, כל אחת - לעצמה.

שבועת המלכה :

queen.gif 1. אני נשבעת לכבד את כל נתיניי, גם בשעת זעם, גם בשעת ענישה ולראות אותם מעבר לכישלון הרגע.

queen.gif 2. אני נשבעת להוקיר ולאהוב אותך , אהובי, בן זוגי, האיש שהופך אותי למלכה, האיש שאותו בחרתי להיות למלך בחיי. בלבי. בעולמי.

3 queen.gif . אני נשבעת לאהוב כל עוד אוכל ולא להניח לאפרוריות היומיום לנהוג בנו כבאספסוף.

queen.gif 4. אני נשבעת לדעת לוותר וללכת , בהכנעה, בבכבוד, בהוקרה, ביום בו האהבה תגווע ותמות.

queen.gif 5. אני נשבעת לעצמי למחוייבות אישית ולצמיחה תמיד. כי גם ברגע החולשה, השתיקה, הכאב, הייאוש, אני עדיין מחזיקה בממלכה של עולמי הפנימי ולפיכך, מחוייבת לעצמי להיות בראש וראשונה מי שאני ולדאוג בכל זמן , לעצמי.

6 queen.gif . אני נשבעת לראות ולאהוב את אלו שבחרתי להכניס אל ממלכתי , לא 'למרות ' , לא 'בגלל ', לא ב-של מה שהם.
אלא ב-של מי שהם.
אהבה ללא תנאי היא קשה לנו כבני אנוש, אך היא קיימת ואפשרית. לשאוף תמיד לאהוב , ללא תנאי, וכי הם- הם, את אלו שחדרו אל לבי \ ממלכתי.

7 . queen.gif אני נשבעת ללמוד לסלוח לעצמי על טעויותיי. כי גם מלכות טועות, וכל טעות היא קרש קפיצה אל הבנה נוספת, לא לשם הלקאה עצמית, אלא לשם שידרוג עצמי.

8. queen.gif אני נשבעת לבחור בדברים שעושים לי טוב , לא כאקט אגואיסטי, אלא כאקט של אהבה עצמית, וכפועל יוצא- הענקה ונתינה אמיתית , כלפי עצמי וכלפי סובביי. ואותם דברים שעושים לי טוב, עשויים להשתנות, או לקבל גוון אחר. מותר לי לפחד משינויים, אסור לי לברוח מהם , וזו התחייבות.
אותם דברים שעושים לי טוב עשויים להיות לא מובנים או לא מקובלים על אחרים. אני מתחייבת לנאמנות ולכנות עצמית ולא לביטול עצמי . כאשר לי טוב- גם לאוהביי טוב, ואני בוחרת בטוב ומתחייבת לו.

9. queen.gif אני נשבעת לא לפסול אף אדם, באשר הוא, בשל אמונותיו , דיעותיו . אך בד בבד אני מתחייבת בפני עצמי לא להכניס אל הממלכה הפרטית שלי 'שואבי אנרגייה ' למיניהם.

10. queen.gif אני נשבעת להאמין בעצמי וביכולותיי, לראות את חולשותיי , לא לחשוש להודות בטעות, וג לא לחשוש לעולם ללכת בדרךשלי .

11. queen.gif . אני נשבעת ומתחייבת להיות אני תמיד. ולהקיף את עצמי בטוב שהעולם מציע , ולהשיב חזרה ככל יכולתי והבנתי.