tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
תנו לנו מונדיאל בבקשה..
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
tch(נשלט) • 23 במאי 2006
פחות משלושה שבועות - זוהי מכסת הזמן שנותרה לפרנסי (אינני יודע מדוע מתעקשים לכנותם כך) המדינה כדי לנסות ולמנוע את החרפה, הבושה ואחת הפאדיחות הגדולות והשערוריתיות ביותר שעלולות להתרגש עלינו.
האמינו לי, אינני מנסה להיות פופוליסט. אני מנסה בסך הכל להביא דרך זעקתי את אסוני, אם חלילה יתברר שבמדינה הנאורה שלנו אבדה התקווה האחרונה והשתלטה המרה הסופנית שעוד תכלה את חיינו ותהפוך אותנו סופית לגלמודי היקום. מונדיאל גבירותי ורבותי, מונדיאל. זהו, אם לא ידעתם, אירוע תרבותי מדהים, חוצה גבולות ואוקיאנוסים, יבשות וימים, הנוחת עלינו פעם בארבע שנים, מרענן את מוחנו, מפשיר את קיפאוננו, מעסה את שכלנו, מדלל את עצמותינו מחיה את תאינו ומעשיר את עולמנו. מונדיאל, גבירותי ורבותי, הוא אוויר זך בעולם מזוהם. כמו מנת חמצן ללכודים במעמקי האדמה, כמו שובל אור פתאומי במערה חשוכה. כל העולם כולו מבין היטב שמונדיאל הוא חוק יסוד, בבחינת חוקה לא כתובה, בבחינת חוק כבוד האדם וחירותו. המונדיאל הוא זכות בסיסית. לילידים, למהגרים, לנדכאים ולשאר האדם. המונדיאל, רבותיי, הוא הסיבה היחידה שאנשים לא מעטים נושאים עמם תקווה, שעל פניהם מרוחים פתאום חיוכים חיוניים, שבתוך גופם זורם בום אלקטרו-מגנטי תוסס ומתסיס, משכר ומחשמל, שמייצר פנטזיות ומבליח אופוריות. פעם בארבע שנים זה קורה. זו ה-הזדמנות להתחבר בכיף, באהבה ובחום עם ריגוש גלובלי, יפה ונחשק. אפילו מחמוד אחמדינג'אד ישדר לעמו את המונדיאל בלי קשר לאורניום מעושר. אנחנו, שבנינו כור בדימונה אולי לפני שהוא נולד, עדיין מגששים באפילה ותובעים עבור האוויר והמים כסף מהעניים. תנו לנו מונדיאל ,בבקשה!!! בחינם!!! לכל בית ישראל,ומנעו את השערוריה. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
זאלופון(שולט) • 23 במאי 2006
ואם לא יתנו - אל תקנו!!! צפו דרך האינטרנט, לכו לפאב השכונתי, התעלקו על השכנים עם הצלחת הפרטית, אפילו (שומו שמיים!!!) תחמיצו משחקים - רק אל תתנו ידכם וכספכם לשוד הזה! שיפשטו את הרגל, צ'רלטון הארורים. שיקבלו מכה חזקה וכואבת שתגרום להם, ולמי שיבוא אחריהם, לחשוב פעמיים לפני שינסו שוב לעשוק בצורה מגעילה כזו. פעם אחת, רק פעם אחת, שיהיה פה איזה חרם צרכנים אפקטיבי שיעשה שינוי.
אה, מה הסיכוי. כולם ישלמו כמו טעטעלה והמונדיאל הבא יעלה 1000 שקל. למשחק בודד. ציבור מטומטם, ציבור משלם. |
|
כלובי |
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
כלובי • 23 במאי 2006
אותו הדבר בדיוק יש לעשות גם לכלוב!
ואם לא יתנו - אל תקנו!!! לכו לצ'אט, תפתחו כמה כינויים, התעלקו על אחרים מאחרים שיעבירו את המסנג'ר שלכם, אפילו (שומו שמיים!!!) תחמיצו סוטים - רק אל תתנו ידכם וכספכם לשוד הזה! שיפשטו את הרגל, הכלובנים הארורים. שיקבלו מכה חזקה וכואבת שתגרום להם, ולמי שיבוא אחריהם, לחשוב פעמיים לפני שינסו שוב לעשוק בצורה מגעילה כזו. פעם אחת, רק פעם אחת, שיהיה פה איזה חרם צרכנים אפקטיבי שיעשה שינוי. אה, מה הסיכוי. כולם ישלמו כמו טעטעלה והמנוי הבא יעלה 18 שקל. לחודש בודד. ציבור מטומטם, ציבור משלם. (מצטער זאלו, הייתי חייב ) |
|
האמפרי |
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
האמפרי • 23 במאי 2006
למזלי אני לא אוהב חצילים בטחינה.
|
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
זאלופון(שולט) • 23 במאי 2006
כלובי כתב/ה: אותו הדבר בדיוק יש לעשות גם לכלוב!
ואם לא יתנו - אל תקנו!!! לכו לצ'אט, תפתחו כמה כינויים, התעלקו על אחרים מאחרים שיעבירו את המסנג'ר שלכם, אפילו (שומו שמיים!!!) תחמיצו סוטים - רק אל תתנו ידכם וכספכם לשוד הזה! שיפשטו את הרגל, הכלובנים הארורים. שיקבלו מכה חזקה וכואבת שתגרום להם, ולמי שיבוא אחריהם, לחשוב פעמיים לפני שינסו שוב לעשוק בצורה מגעילה כזו. פעם אחת, רק פעם אחת, שיהיה פה איזה חרם צרכנים אפקטיבי שיעשה שינוי. אה, מה הסיכוי. כולם ישלמו כמו טעטעלה והמנוי הבא יעלה 18 שקל. לחודש בודד. ציבור מטומטם, ציבור משלם. (מצטער זאלו, הייתי חייב ) אם צ'רלטון היו גובים 15 ש"ח לחודש המשחקים, אף אחד לא היה מתלונן |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
לפני 18 שנים •
23 במאי 2006
Queencie(שולטת) • 23 במאי 2006
זאלופון כתב/ה: כלובי כתב/ה: אותו הדבר בדיוק יש לעשות גם לכלוב!
ואם לא יתנו - אל תקנו!!! לכו לצ'אט, תפתחו כמה כינויים, התעלקו על אחרים מאחרים שיעבירו את המסנג'ר שלכם, אפילו (שומו שמיים!!!) תחמיצו סוטים - רק אל תתנו ידכם וכספכם לשוד הזה! שיפשטו את הרגל, הכלובנים הארורים. שיקבלו מכה חזקה וכואבת שתגרום להם, ולמי שיבוא אחריהם, לחשוב פעמיים לפני שינסו שוב לעשוק בצורה מגעילה כזו. פעם אחת, רק פעם אחת, שיהיה פה איזה חרם צרכנים אפקטיבי שיעשה שינוי. אה, מה הסיכוי. כולם ישלמו כמו טעטעלה והמנוי הבא יעלה 18 שקל. לחודש בודד. ציבור מטומטם, ציבור משלם. (מצטער זאלו, הייתי חייב ) אם צ'רלטון היו גובים 15 ש"ח לחודש המשחקים, אף אחד לא היה מתלונן כלובי ... אם תשדר את המונדיאל לכלובנים נשלם גם 18 ש"ח למנוי ... |
|
tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
24 במאי 2006
לפני 18 שנים •
24 במאי 2006
tch(נשלט) • 24 במאי 2006
כלובי תביט...
אף אחד לא מתרעם ולאף אחד אין טענות לגבי התשלום לחברות הכבלים,כ-250 ש"ח בחודש,כמו גם תשלום של כ-500 ש"ח לשנה לרשות השידור,ועכשיו המכה של תשלום נוסף של 492 ש"ח עבור 3 שבועות של שידורים,כאשר 12 משחקים ממילא משודרים ללא תשלום,אז התשלום הנוסף הוא שערוריה בכל קנה מידה. ההשוואה לתשלום עבור מנוי זהב לכלוב אינה נכונה,גם תשלום של 300 ש"ח לשנה עבור מנוי זהב נשמע לי הגיוני ביותר,והייתי משלם בשמחה,הוכחתי לך זאת ויותר מפעם אחת. |
|
tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
tch(נשלט) • 7 ביוני 2006
עוד יומיים זה קורה ,הדבר האמיתי,ומהפכת חרם הצרכנים בישראל מתחילה לקצור הצלחה.
אמנם זוהי הצלחה חלקית בינתיים אך היא מעודדת ומבשרת טובות. הישראלי המצוי איננו עוד צרכן חבוט ומוכה. מהיום - הוא לוחמני ופייטר אמיתי. אמנם לא מהסוג שמתפרץ לכיכרות ומבעיר צמיגים אך בהחלט מדובר בשינוי מרענן ומעניין. לא עוד האבטיפוס הידוע. אבק האדישות והקרירות נוער היטב ומהיום, אף אחד מלווייתני העיר אינו יכול להתייחס אלינו בביטול. שידורי המונדיאל הפכו את היוצרות ופעלו כבומרנג כנגד אלה שהשתעשעו באשליה שאפשר להמשיך ולחבוט בצרכן הישראלי לעולמי עד. לפתע פתאום, הזדקרו מלתעותינו, נשלפו סכינינו והרשף שהתכנו לכל עבר – חשפו את הראיסים במלוא מערומיהם עד שהגיעה מסכת הנסיגות. 492 שקלים, שכולם אבלות, התכווצו - ולא במטה קסמים בלבד, ל-309 שקלים. ושלא יעבדו עליכם. הם מנסים לסנוור אותכם בטריקים בשטיקים ובתרגילים נלוזים. המהפכה רבותיי עדיין בתחילתה. יש להשלים את המלאכה במיליטנטיות בלתי מתפשרת ואתם כבר הרי שולטים בכיפה. כך נולדות המהפכות, אך יש לדאוג שיסתיימו בהצלחה מלאה, אחרת - זה יהא גול עצמי, בבחינת בכייה לדורות. מאבק אזרחי, כל מאבק אזרחי צודק - לגיטימי! ראה ערך מאבק חולי סרטן המעי הגס. הם הלכו אחר מאבקם ועם אמנותם בצדקת דרכם עד הסוף. אז נכון, שלא יצאנו לכיכרות לאחר העלאת מחירי הלחם וחבל. כך גם כאשר העלו את מחירי החלב לתינוקות. אך מהיום, איננו פראיירים עוד. יש להכות בברזל בעודו חם. במספרים: 1500-2000 מנויים למונדיאל טרפו את הקלפים. הצפי שלהם היה ל-200.000 בתי אב מחוברים בתשלום,מגדל הפיי-פר-ויו קרס, שהרי זה מה שהם העלו בחטאתם בהמתנה נאיבית עד לשבירת ההתנגדות העממית - ההמונית. זוהי ההזדמנות ללמדם לקח. יש להמשיך ולתבוע צפייה בחינם! הם לא הבעלים על השמיים! רוב העולם יצפה במונדיאל בחינם. מדוע אצלנו, דווקא אצלנו, תובעים כסף על מוצר תרבותי חיוני ואלמנטרי. רוצים כסף? שיצפו במונדיאל לבדם. שיעטפו את הכסף ששילמו בחינה. אולי מוטב לוותר פעם כדי להרוויח כל פעם. אל תתפתו ואל תלכו שבי אחרי מעלליהם. ידידה שלי, חובבת ספורט מושבעת, איימה עליי השבוע: אל תישבר! האיום חיזק אותי. עובדה, לא נפלתי ברשת. ואתם? |
|
BABY |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
BABY • 7 ביוני 2006
עוד לא נשברנו, ומגרד נורא נורא לשלוף את הכרטיס אשראי ולקנות.
די כבר, שיורידו לגמרי. אבל אני חייבת לומר משהו... אני לא רואה פסול בלשלם על משחקים, ובלשלם על צפייה במונדיאל. מה גם שבמקרה שלי, אנחנו שני חברים שמתחלקים במחיר הזה, ונצפה אצלי בטלוויזיה הגדולה בסלון. אבל שוב, יש לשלם, ויש לשלם יאללה הפועל!!! |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
זאלופון(שולט) • 7 ביוני 2006
BABY כתב/ה: אבל אני חייבת לומר משהו... אני לא רואה פסול בלשלם על משחקים, ובלשלם על צפייה במונדיאל. מה גם שבמקרה שלי, אנחנו שני חברים שמתחלקים במחיר הזה, ונצפה אצלי בטלוויזיה הגדולה בסלון. את כבר משלמת על המשחקים, בערוצים שיחשיכו לך... לא נראה הגיוני לשלם על ערוצים באופן גלובלי, אבל כשיש תוכן באמת אטרקטיבי, צריך לשלם עליו בנפרד. אם כך הדבר, על מה משלמים כל השנה? צ'ארלטון לא "ייצרה" את המונדיאל ואין לה שום חלק בהפקתו או בהבאתו אלינו. המונדיאל היה קיים ויכולנו לראות אותו בלעדיה. היא פשוט דאגה שלא נוכל לראות אותו מבלי לשלם לה, והרבה. tch, העם איתך! |
|