איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
עת לעשות לשם- הפרו תורתך
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
איימי_(נשלטת) • 29 במאי 2006
מתוך הבלוג שלי, נכתב היום:
אתמול, בבית ואחרי זה במכונית, כל היום, הייתי ביצ'ית ועוקצנית כלפיך לפרקים. לפעמים החזרת לי, בביצ'יות ועוקצניות משלך. הכל מהול בהומור, והבנה שבשתיקה... אחר כך, במכונית, אמרתי לך- שמת לב איך התחלתי להיות ב'יצ'ית כלפיך? לעקוץ אותך בלי להתנצל? כן, אמרת בחיוך גדול. אני מאוד גאה בך אחר כך, בטבע, אתה רצית משהו. דרשת את זה. אני אמרתי לך לא. התגובה שלך הייתה מדהימה. מעולם, אף גבר לא הגיב כך לסירוב שלי, ואני באמת מקווה שהבנת עד כמה זה היה חשוב לי. כמה אתה מבין מהזיבולי שכל שלי? לפעמים אני תוהה. אני תוהה עד כמה באמת הפנמת כשאמרתי לך שרק מפני שאתה אדוני באמת, יכולתי לסרב לך. שרק מפני שאתה רוצה שאהיה נאמנה לעצמי, ולא אעשה דברים מתוך פחד, תחושת אשמה, או תחושת נחיתות, יכולתי לציית לך דווקא על ידי כך שסירבתי לך. האם אתה קולט עד כמה גדול ואדיר זה שלראשונה בחיי חשתי חזקה מספיק כדי לומר לא?? אני מקווה שאתה מבין את הדבר, על כל עוצמתו. אחר כך סשן ביער, ואני צורחת כל כך חזק, מדברים כל כך קטנים... הצרחות שלי מהדהדות. אתה אומר שאני יכולה לצרוח כמה שאני רוצה כאן, ואף אחד לא ישמע. אני מנצלת את זה. מתמכרת כולי לסשן. בכל רגע איתך אני משתדלת להיות נאמנה לעצמי. לעבוד על עצמי. לבטוח בך. להיות אני. כי לפעמים, דווקא כשאני אומרת לו "לא", או כשאני עוברת על אחד מאיסוריו, אני מצייתת לו באמת. מחשבות בנושא? |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
ממש גרוע(אחר) • 29 במאי 2006
אני הק'
איני יודע בעניין הפילואסופייא דלעיל, וצ"ע. רק שח"ו כבודה צריכה לידע שאין עבודה זולת ה' י"ש שר"י, וגם אין להזכיר פסוקים מן תהילים בזה האתר הטמא ובהאינטרנעט ל"ע |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
איימי מודה לכבודו על תגובתו העמוקה
|
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
אז מה דעתכם- האם ייתכן מצב בו, כדי שהסאבית תוכל לציית ל "רוחו של החוק", היא נאלצת להפר את "המילה הכתובה"?
|
|
נויה הל(לא בעסק){צ} |
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
לדעתי כן
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
נויה הל(לא בעסק){צ} • 29 במאי 2006
אם את יודעת שהוא רוצה רק בטובתך.
ואת יודעת שהרי הוא לא תמיד יכול לדעת מה טוב לך, את זאת שצריכה לומר לפעמים, לא, כדי לפעול לטובתך ודרך זה לעקוב אחר רצונו. אם את תיפגעי, הוא לא ירוויח מזה כלום. להפך, את, הרכוש שלו במידה מסוימת, עלול לההרס אם לא תפעלי בהתאם למי שאת. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
איימי_(נשלטת) • 30 במאי 2006
נויה- מסכימה איתך לגמרי, ואוהבת את ראייתך הפשוטה והבהירה
|
|