לילך 29 |
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
סאב ספייס
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
לילך 29 • 29 במאי 2006
סחרחורת,
איני מסוגלת לעמוד זקוף עננים רכים מחזיקים את פניי, אני מתנדנדת, עיניי נעצמות מעצמן, מועדת, אך זרועותיו שם מושיטות מקלט, מאבדת הכרה לרגע, ומוצאת עצמי על המיטה, שרועה, בלי כל יכולת לזוז, מתעקש שאיהנה מהרגע, ואפקח עיניים למול הכישוף הזה, ואני נלחמת רק כדי להרים עפעף, לסקור את החדר שלי, והנה שם מונחת, כמו גוויה בהכרה, גופי אינו שלי, אני שומעת, מרגישה כמעט הכל, מתבוננת שעות ארוכות באצבעות ידיי, מנסה בכל כוחי לתפעל אותם, לשלוח מסרים, אך כלום, אין, אין קול ואין עונה, התדרים החשמליים בגופי אינם עובדים עוד, תחושה של הקלה, כאילו רק ראשי מצוי שם, נעדר גם הוא מכל מחשבות מעיקות, שקט, שלווה, שלווה אמיתית כזאת, מנסה לחייך, מאמצת את שרירי שפתיי, טוב לי, רגוע, נעים, והמגע, מלטף ורך, אוהב, מכרבל אותי בתוכו, שעות ארוכות חולפות להן, ואני עדין מחובקת, עטופה, כל כך עטופה באהבה. לא רק גופי, כל כולי, כל מי שאני באמת... והוא מזיז את גופי כמו בובה על חוטים, משתדל שיהיה לי נוח, שלא יציק לי דבר, אט אט מצליחה לחזור לתפקוד, האצבעות מקבלות סוף סוף איתות, מצליחות לזוז, הידיים, הרגליים, כל כולי. התחושות הנפלאות מלוות אותי עוד, עד עכשיו... תודה לאדוני המדהים... אוהבת לילך |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
צ'יטה(שולט) • 29 במאי 2006
נשמע מקסים לגמרי
תעשי חיים מתוקה }{ |
|
מאלף סוררות(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 ביוני 2006
SAAB Turbo
לפני 18 שנים •
1 ביוני 2006
מאלף סוררות(שולט) • 1 ביוני 2006
כפרה,
איזו כתיבה. אני מתהפך בקברי. "שלום הגעתם לטלפון של ... אני מת כרגע. אנא השאירו הודעה ואשתדל לחזור אליכם" |
|
פשוט נני |
לפני 18 שנים •
3 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
3 ביוני 2006
פשוט נני • 3 ביוני 2006
טוב די, נו באמת ,
אני כבר לא מצליחה לעקוב אחר כל ההתרחשויות..... חחח אוהבת ועשי חיים סאב ספייסית אחת!!!! |
|