סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תגובות בבלוג

גבר גורב גרב
לפני 18 שנים • 31 במאי 2006

תגובות בבלוג

גבר גורב גרב • 31 במאי 2006
תגובות נועדו בשביל להגיב.....

כמו שיש תגובות מפרגנות יכול להיות תגובות שליליות.... ואף יש זכות למחוק....

חופש הביטוי זה לא רק לכתוב בלוג ולהשמיע דעה אלא גם לתת לאחרים להשמיע.....

בניגוד לאחרים באתר... מוזמנים להגיב בבלוג שלי אפילו דברי ביקורת.

מפונקת בטח תבין.... (נ.ב. אין לך מנוי זהב אז אני רושם כאן)
Bent
לפני 18 שנים • 1 ביוני 2006

ואני חושב

Bent • 1 ביוני 2006
שמי חושף את עצמו בבלוג יכול לבקש תגובות בפרטי.

בגלל :

שלא תמיד נעים לקבל ביקורת קבל עם ועדה.

או שלא תמיד אכפת מכלל התגובות בבלוג.

כי נוצר קשר עם אנשים.

כי אתה יודע מי קרא ומה זה עשה לו.

כי לפעמים תגובות בבלוג גוררות ויכוחים ושרשורים שלמים גם בבלוג ואינן משרתות את בעל הבלוג.

בקיצור, בעל בלוג כחפץ בעיניו יעשה בבלוגו.

כל אחד וסיבותיו.
Madame T​(שולטת)

Re: ואני חושב

Madame T​(שולטת) • 1 ביוני 2006
bent_wordsmith כתב/ה:
שמי חושף את עצמו בבלוג יכול לבקש תגובות בפרטי.
בגלל :
שלא תמיד נעים לקבל ביקורת קבל עם ועדה.
או שלא תמיד אכפת מכלל התגובות בבלוג.
כי נוצר קשר עם אנשים.
כי אתה יודע מי קרא ומה זה עשה לו.
כי לפעמים תגובות בבלוג גוררות ויכוחים ושרשורים שלמים גם בבלוג ואינן משרתות את בעל הבלוג.
בקיצור, בעל בלוג כחפץ בעיניו יעשה בבלוגו.
כל אחד וסיבותיו.

מסכימה איתך בהחלט. יש בכלוב פורומים שונים הפתוחים לקהל הרחב בהם אנשים דנים בכל מיני נושאים כאלה ואחרים ומעלים כל מה שעולה בדעתם ומגיבים בנימה חיובית, שלילית, ביקורתית וכן הלאה.

בלוג בעיני הוא דבר מאד אישי. נכון שהוא מתפרסם במקום "ציבורי" וזכותו של כל אחד לבקר בו. אין איזה שלט בפתח הבלוג: הכניסה מותרת לאנשים האלה והאלה בלבד. יחד עם זאת, מאחר שבכל זאת מדובר במימד מאד אישי של כותב הבלוג והוא כותב בו בדרך כלל מהרהורי ליבו, דעותיו, השקפותיו הסוביקטיביים לחלוטין, הרי שלא נראה לי שיש כאן ענין לביקורת בכלל. אין כאן שאלה של הצגת "נושא לדיון" , אלא אם כן כותב הבלוג מעלה זאת כך במפורש. כמובן שזכות ה"מבקרים" בבלוג להגיב, אבל אם הם מגיבים אני מצפה לתגובה ולהתיחסות ענינית ולא ביקורתית, מלגלגת וכד'. זה רק גורם לתחושה לא נעימה לכותב הבלוג. אם הבלוג אינו לטעמך או לרוחך, הרי שאין סיבה שתיכנס ותקרא בו למעשה. אמנם אנחנו באתר שבו חלק מהאנשים הינם סאדיסטים ומזוכיסטים, אך אני רוצה להאמין שאף אחד אינו מזוכיסט עד כדי כך שירצה להכנס למקום שלא מוצא חן בעיניו או לא נעים לו לבקר בו, או שאולי הוא סאדיסט בעצם ונהנה להעביר ביקורת וללגלג על אחרים icon_rolleyes.gif .
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
מי שלא יכול לסבול את האדים שלא יכנס למטבח!
כלומר, מי שלא לוקח בחשבון שהשתתפות בפורומים וכתיבת בלוגים כוללת גם את האפשרות לקבל שבחים, ביקורת ולעיתים גם מעליבה icon_cry.gif , שישאר בצללים וישתדל להשמיע קול של שטיח icon_smile.gif
Stranger

.

Stranger • 1 ביוני 2006
לא כל כך ברור לי למה בקשה לא להגיב בבלוג מיד מקבלת פירוש של
רתיעה מביקורת או לחילופין מעלה אסוציאציות תמוהות על מטבחים, קולטי אדים ושות'.
יכולות להיות סיבות רבות אחרות.
מבחינתי, הבלוג שבו אני כותב נועד לכתיבה שלי ורק שלי וזה ירגיש לי מאוד מוזר לראות
שכתובות בו תגובות הערות או הארות של אנשים אחרים – ללא שום קשר אם מדובר בתגובות מפרגנות או בביקורות.
אם ישנם נושאים שברצוני להעלות לדיון אני עושה כך בפוסטים ותמיד אשמח לקבל ביקורת מכל סוג שהוא.
ישנם לפעמים דברים שאני כותב שלא ממש ברורים ומובנים (בטח ובטח לא לאלו שלא בקשר איתי)
וירגיש לי מאוד לא נכון להשאיר אותם פתוחים לדיונים או לתגובות שמטרתם היא להגיב בשביל להגיב.
מבחינתי זה המקום שלי.

''חופש הביטוי'' ? הרי אף אחד לא ממש מונע ממך להביע את דעתך...פתח בלוג, פתח פוסט ותכתוב מה שבא לך.

לא יודע, מוזר שדווקא במקום כזה, בקשה שבעיני היא כל כך טריויאלית (והייתה כזו עוד לפני שהיה לי בלוג)
גורמת לאנשים לנסות ולנווט אחרים ''לצללים'' או לשיעורי קול. לחלוטין מוזר.

חג שמח לכולם, (:
S
Madame T​(שולטת)

Re: .

Madame T​(שולטת) • 1 ביוני 2006
Stranger כתב/ה:
לא כל כך ברור לי למה בקשה לא להגיב בבלוג מיד מקבלת פירוש של
רתיעה מביקורת או לחילופין מעלה אסוציאציות תמוהות על מטבחים, קולטי אדים ושות'.
יכולות להיות סיבות רבות אחרות.
מבחינתי, הבלוג שבו אני כותב נועד לכתיבה שלי ורק שלי וזה ירגיש לי מאוד מוזר לראות
שכתובות בו תגובות הערות או הארות של אנשים אחרים – ללא שום קשר אם מדובר בתגובות מפרגנות או בביקורות.
אם ישנם נושאים שברצוני להעלות לדיון אני עושה כך בפוסטים ותמיד אשמח לקבל ביקורת מכל סוג שהוא.
ישנם לפעמים דברים שאני כותב שלא ממש ברורים ומובנים (בטח ובטח לא לאלו שלא בקשר איתי)
וירגיש לי מאוד לא נכון להשאיר אותם פתוחים לדיונים או לתגובות שמטרתם היא להגיב בשביל להגיב.
מבחינתי זה המקום שלי.

''חופש הביטוי'' ? הרי אף אחד לא ממש מונע ממך להביע את דעתך...פתח בלוג, פתח פוסט ותכתוב מה שבא לך.

לא יודע, מוזר שדווקא במקום כזה, בקשה שבעיני היא כל כך טריויאלית (והייתה כזו עוד לפני שהיה לי בלוג)
גורמת לאנשים לנסות ולנווט אחרים ''לצללים'' או לשיעורי קול. לחלוטין מוזר.

חג שמח לכולם, (:
S

מסכימה איתך ביותר Stranger . כפי שציינתי לעיל, הבלוג הוא המקום האישי והאינטימי שלנו כאן בכלוב גם אם אנו בוחרים לשתף בו אחרים. אין לי התנגדות לתגובות ואני בהחלט שמחה שמכרים, ידידים מגיבים. מה שלי מפריע זה כאלה שנכנסים ובוחרים להגיב בטון לגלגני. אם הבלוג המסויים הזה לא לטעמכם, לא מדבר אליכם, אין שום חובה להכנס ולקרוא אותו. אין כאן שום פגיעה בחופש הביטוי. לא על כל דבר חייבים להגיב, ביחוד בבלוג שנכתב כאמור בסגנון אישי לחלוטין ובוודאי אינו ה"כוס תה" של כולם. יש מספיק מקומות אחרים בכלוב בהם ניתן לחוות את הדעה, להעביר ביקורת וכן הלאה, כפי שציינת.
מצטרפת לאיחולי החג שמח שלך.... icon_smile.gif
צ'יטה​(שולט)

גרב

צ'יטה​(שולט) • 1 ביוני 2006
ידידי, אתה יודע שאני מכבד אותך מאד.
לא יפה מה שאתה עושה כאן.
זכותה למחוק לך תגובה מהבלוג שלה. זה מקום פרטי שלה.
לפתוח שירשור על זה, לא מעשה ראוי.
מקווה שתקבל את זה בהבנה.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)

Re: תגובות בבלוג

גבר גורב גרב כתב/ה:

בניגוד לאחרים באתר... מוזמנים להגיב בבלוג שלי אפילו דברי ביקורת.

לא תאמין אבל הקדשתי 15 שניות לראות את הבלוג שלך. מצטערת לומר אבל זה הבלוג הרייקני ביותר שאי פעם טרחתי להכנס אליו, כך שלא ברורה לי הצפייה לתגובות...
צ'יטה​(שולט)
צ'יטה​(שולט) • 1 ביוני 2006
למכשפה
תקשיבי לי
את מפספסת את ההומור במיטבו
הוא ענק גרב
תקראי שוב
}{