סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כללי התנהגות בפליי פארטי/ מפגשי פטיש - מאמר מתורגם

Tיפוס​(שולט)
לפני 18 שנים • 3 ביוני 2006

כללי התנהגות בפליי פארטי/ מפגשי פטיש - מאמר מתורגם

Tיפוס​(שולט) • 3 ביוני 2006
Playparty Etiquette
כללי התנהגות בערבי פליי פארטי / מפגשי פטיש

בכל קבוצה או קהילה קיימים קודים של התנהגות ותקנות. אי ידיעת הקודים/תקנות או התעלמות מהם יכולים להוביל לתגובות שליליות ומהר. במיוחד בערבי "פליי פארטי" יש קודים נוקשים של התנהגות.
ישנם כמה קודים כלליים שצריך לדעת לפני שמתעתדים להשתתף באירוע פליי פארטי או מסיבות פטיש למינהן.
לעיתים קרובות יש גם חוקים ספציפיים של המקום המארח או מארגני הערבים בנוסף לאלו שירשמו למטה ואם ברצונכם להשתתף בערבים האלו תצטרכו להסכים ולנהוג בהתאם לכללים אלו.
בערבים אלו ה"דאנג'ן מאסטר"( או מארגני האירוע) ועוזריו ישמחו לסייע במידה ויתעוררו שאלות.
אל לכם להסס לפנות למארגני האירוע גם במקרים בהם מתעוררות בעיות עם אנשים שאינם מכבים את הכללים. במקרים כאלה רצוי לידע את מארגני האירוע במקרה במהירות האפשרית על מנת שיוכלו לנקוט באמצעים המתאימים.

*תמיד נהגו בכבוד ובסובלנות אם אתם מתעתדים להשתתף באירוע כזה.

*לעולם אל תניחו הנחות כלשהן ואל תגעו באף אחד. נשלטים הם לא רכוש ציבורי. כמעט אף אחד לא יאהב שזרים יגעו בו ללא רשות.

*אל תגעו או תמששו ציוד של אנשים אחרים שוטים/מחבטים/אזיקים וכד'. בעליהם לא יאהבו זאת, במיוחד לאחר שהוקדש זמן רב לניקוי וחיטוי הציוד.

*לעולם אל תקטעו או תתערבו במהלך משחק/סשן של אחרים. אם ברצונכם לצפות אתם מוזמנים בשמחה, אבל הקפידו להשאר במרחק שיאפשר להם תנועה חופשית.

*דיבורים, צחקוקים או הערות בזמן משחק/סשן מפריעים ונחשבים לחוסר נימוס. תהנו מהצפיה בצורה שקטה או תתרחקו מהמקום אם זה לא לטעמכם.

*אל תתערבו בזמן משחק/סשן אלא אם כן הוזמנתם מפורשות להצטרף.

*בסיום משחק/סשן תנקו את המקום ואת סביבתו , כדי שאנשים אחרים יוכלו להנות גם הם. כמו כן אל תתפסו ריהוט קשירה כמקום ישיבה.

*סיגריות , בקבוקים וכוסות מקומם לא על הרצפה : תמיד יכול להיות מצב בו נשלטים יובלו שם על ברכיהם דקות לאחר שסיימתם.

*צופים שקטים ומכובדים בהחלט מתקבלים בברכה, חרמנים ומאוננים למינם לא. פליי פארטי הוא לא מופע מציצנות.

*מילת בטחון משמעותה הפסקת הפעילות באופן מיידי, יש לחדול מכל פעילות ללא יוצא מן הכלל.

*כל פעילות מינית המערבת פרטנרים נוספים והכוללת החלפת נוזלי גוף (כגון דם, זרע וכד' ) חייבת להיות מלווה בשימוש בקונדומים או כפפות לטקס . לרוב תוכלו לקבלם ממארגני האירוע או שיהיו במקום מוגדר מראש , אבל יהיה חכם להצטייד מראש בעצמכם.

*חדר סגור או חדר חושך הוא מקום לאנשים שמעוניינים להיות בגפם. לעולם אל תיכנסו לחדר סגור אלא אם הוזמנתם מפורשות.

*סמים ואלכוהול מקומם לא באירועים מהסוג הזה. הם משפיעים על שיקול הדעת ויכולים להוות גורם סכנה עבורכם ועבור הפרטנרים שלכם.

*אל תבהו באנשים או תעקבו אחריהם מחדר לחדר. אם אתם מעוניינים במישהו, פנו בנימוס אל האדם. רוב האנשים יענו בנימוס. אבל , ואתם חייבים לקבל זאת כחוק, לא פירושו לא .

*ציוד צילום מכל סוג שהוא אסור לחלוטין ( לעיתים יש במקום צלם שמוכר על ידי המארגנים וניתן להשתמש בשירותיו)

*טלפונים סלולריים לא שיכים לאירועים כאלו . אך אם אתם מצפים לשיחה חשובה , פנו למארגני הערב על מנת למצוא פתרון הולם לשיחה בצורה שלא תפריע לשאר הנוכחים.

*שולטים "מקצועיים" יתקבלו בברכה , אבל כאורחים פרטיים. פעילויות מסחריות בתשלום לרוב יהוו בעיה (במקור משיקולי מס, אבל במדינתו מטעמים יותר אישיים אני מניח T )

* משהו משלנו - בגלל האופי הישראלי וההיכרות הקרובה עם האורחים הקבועים נוצרים מצבים של אי נעימויות והגמשת הכללים , זה נהוג במקרים של קוד לבוש או הכנסת אורחים שבאו עם מישהו מוכר למארגנים גם אם לא היה רישום מוקדם . זה לא אומר שזה צריך להתפרש כתירוץ לא לכבד את המקום ואת האורחים האחרים .

המאמר תורגם על ידי TIPUSמתוך אתר BDSM PLAYGROUND.
Blondie the good​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 4 ביוני 2006

כל הכבוד על מלאכת התרגום

Blondie the good​(מתחלף) • 4 ביוני 2006
אני חושש אמנם, שציות לחוקים האלה, דורש נימוס אלמנטרי, מצרך די נדיר בארצנו הקטנטונת.
רוב האנשים לא יפריעו לסשן או יציקו למשתתפים גם בלי לדעת בפירוש את החוקים.

לו החוקים האלה יהיו רשומים בגדול בכניסה לכל מסיבה, הקומץ המעצבן והמציק יצפצף עליהם וימשיך להפריע.

בדסמ או לא, חסרי תרבות ישארו חסרי תרבות
Master F​(אחר)

Re: כל הכבוד על מלאכת התרגום

Master F​(אחר) • 4 ביוני 2006
Blondie the good כתב/ה:
אני חושש אמנם, שציות לחוקים האלה, דורש נימוס אלמנטרי, מצרך די נדיר בארצנו הקטנטונת.

לו החוקים האלה יהיו רשומים בגדול בכניסה לכל מסיבה, הקומץ המעצבן והמציק יצפצף עליהם וימשיך להפריע.

אני חייב לציין שגם אם בגדול את צודקת, והקומץ המעצבן .. ישאר כזה.
עדין יש חשיבות גדולה בחוקים כאלו ובפרסומם.

כי יש מי שבכל זאת מקשיב ומציית, והנסיון אומר שפרסום הכללים מגביר את הציות להם.
Blondie the good​(מתחלף)

Master F כתב/ה:
Blondie the good כתב/ה:

ראשית,
אני בטוח לא צודקת אם כבר אני צודק icon_wink.gif

שנית,
החוקים תורגמו מאנגלית, והדבר ידוע שהעמים דוברי האנגלית מקפידים יותר על חוקים הוראות והנחיות מאשר העם היושב בציון.

שלישית,
לא אמרתי שהעבודה נעשתה לשווא אלא שאני חושש שפרסום החוקים לא ימנעו את הבעיה
מה שבטוח, פרסומם לא יזיק icon_wink.gif
Tainted​(לא בעסק)
Tainted​(לא בעסק) • 4 ביוני 2006
להדפיס ולתלות על המקרר (ועל כל דלת במסיבות של הסוטים)
Tobias​(אחר)
Tobias​(אחר) • 4 ביוני 2006
אני לא יכולתי שלא לחייך אחרי ששמעתי את צמד המילים "דאנג'ן מסטר"....
S&M
או
D&D
?

אני בקונפליקט.... icon_smile.gif
Toxic Princess

כל הכבוד

Toxic Princess • 4 ביוני 2006
אני חושבת שזה חשוב לפרסם חוקים כאלה, ומאוד שמחתי לקרוא אותם..

תודה T icon_rolleyes.gif
Master F​(אחר)

Master F​(אחר) • 4 ביוני 2006
Blondie the good כתב/ה:
Master F כתב/ה:
Blondie the good כתב/ה:

ראשית,
אני בטוח לא צודקת אם כבר אני צודק icon_wink.gif

שנית,
החוקים תורגמו מאנגלית, והדבר ידוע שהעמים דוברי האנגלית מקפידים יותר על חוקים הוראות והנחיות מאשר העם היושב בציון.

שלישית,
לא אמרתי שהעבודה נעשתה לשווא אלא שאני חושש שפרסום החוקים לא ימנעו את הבעיה
מה שבטוח, פרסומם לא יזיק icon_wink.gif

מתנצל על הטעות בזיהוי.
לגופו של עניין, אני חושב שיש תהליך שינוי לטובה בהתנהגות ה"ישראלית" לפחות בארועים בדסמים.
מי יודע אולי נהיה ככל אומות העולםicon_smile.gif
Blondie the good​(מתחלף)
tebayes כתב/ה:
אני לא יכולתי שלא לחייך אחרי ששמעתי את צמד המילים "דאנג'ן מסטר"....
S&M
או
D&D
?

אני בקונפליקט.... icon_smile.gif

אני בהחלט מבין איך אתה מרגיש,
כשראיתי פוסטים באתר על משחקי תפקידים, מאד רציתי להצטרף בתור פאלאדין עם חרב דו ידנית קסומה icon_biggrin.gif
Tיפוס​(שולט)
Tיפוס​(שולט) • 4 ביוני 2006
מעבר להיות המאמר מתורגם ממקום אחר - החלק שבאדום הוא תוספת שלי.
אם למישהו יש נושאים שיכולים להתווסף לרשימה הזו, זה המקום לעשות זאת ,
כך אולי נבנה קוד התנהגות מקומי.