מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
והפעם תכנים של פרופילים
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
מלכה מלקה(אחרת) • 21 ביוני 2006
אני תוהה
מתי אדם שנצא מנקודת ההנחה שהוא בוגר ובגיר שיש לו אמא ואולי אחיות או ידידות , שעבר דבר או שניים בחייו שגרמו לו לגדול ולהתפתח מתי הוא הפך להיות אדם שרואה נשים בתור , ציטוט : דרושה כלבה זונה יצירתית ואלגנטית עכשיו זה סתם ציטוט אחד הרי יש כאן אלף כאלו חוצמזה אני תוהה אם באמת מישהו חושב שיש מישהי שתגיד אוי איזה צירוף מקרים אני גם כלבה וגם זונה על הדרך אני יצרתית ואלגנטית - הנה , הנה האביר של חיי .. מזמן לא תהיתי מלקושית |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
Madame T(שולטת) • 21 ביוני 2006
חחח, מלקושית, איזו שאלה לפתוח איתה את הבוקר
תשמעי, כל אחד כותב בפרופיל שלו כיד הדימיון הטובה עליו. ואולי באמת תצוץ אותה "כלבה זונה יצירתית ואלגנטית" שהוא מחפש לפעמים יש הפתעות בחיים. דווקא זה נשמע לי שילוב מדהים - גם כלבה וזונה וכמו שאמרת על הדרך גם יצירתית ואלגנטית. משהו משהו. גם אני אחפש לי אחד כזה |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
מUחדת • 21 ביוני 2006
שיט. חסרה לי היצירתיות.
|
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 21 ביוני 2006
דווקא במקרה,
הכלבה שלי מאוד יצירתית (אתן צריכות לראות המניפולציות הריגשיות שהיא מפעילה כשהיא רוצה לרדת למטה) ואלגנטית (איך היא יושבת על הכורסא במבט גאה ללא הנד עפעף) ויתרה מיזו היא זונה של תשומי ברמות מוטרפות!! אז מה אם היא רק בת 3 ומלאת פרווה עדינה? למה אתן לא אומרות שלא קיימת כזו כלבה?? אני מאוד מבינה את בעלי הפרופיל שכותבים כך, רק לדעתי הם צריכים לפרסם זאת בצער בעלי חיים או בתנו לחיות לחיות, אני בטוחה ששם הם ימצאו את מבוקשם. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
בטי בום(שולטת) • 21 ביוני 2006
אז הוא כתב ....גם אתן כותבות ... אני למשל כתבתי פעם : לא מחפשת ..מה זה אומר , שאני באמת לא מחפשת ? זה מונע מלשלוח לי הודעות בסגנון : המלכה רוצה ללקק לך את הרגלים ? או היי רווק בן 30 ששווה להכיר ? או למה את פה אם את לא רוצה , רדי על 4 יא כלבה !!!!!! ועוד פנינים רחפי זה שאת כותבת שאת רוצה אינטיליגנט שגם קורא וגם כותב , זה מונע מאימבצילים לפנות ? ממתי אנשים קוראים פרופילם , זה סתם בשביל שיהיה , הוא לא ממש ידע מה לכתוב אז הוא כתב כלבה כי זה עושה אותו דום אמיתי ואינטיליגנטית כי זה יוצא חרוז אם אמביוולנטית והוא לא ידע מה לבחור , זה לא ימנע מנמלים מאותרות לפנות אילו , או שלא ? אז הוא כתב , נו שויין |
|
teacher(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
teacher(שולט) • 21 ביוני 2006
בפרופיל שלי אני כותב מה שאני רוצה לומר,
ולא מה שאני חושב שנכון לכולם לשמוע. באופן אישי אני לא מבין על מה ההתרעמות, כולה פרופיל, אפילו לא הודעה פרטית.. וגם עם ההודעות הפרטיות - אנשים כותבים, גם כאלה שכל המכתב שלהם הוא ''היי'' בשבע שגיאות כתיב, אנשים מדברים בסלולרי שלהם בזמן נסיעה, לוקחים את הילדים בלי חגורת בטיחות, מרמים את מס הכנסה, ודופקים סמחטות על המדרכה. למה? כי הם יכולים. בדיוק באותה המידה שאנחנו לא מכריחים אנשים לחייך, לעזור, לתת מעצמם ולאהוב, אבל הם עושים את זה בכל זאת - כי הם יכולים. מדינת משטרה זה לא בשבילי, והדבר היחיד שאני מאחל לאלה שמחפשים כלבות, זונות, מנורות שולחן אנושיות, יצירתיות ו/או אלגנטיות, זה שימצאו מה שהם מחפשים, ויהנו ! אז בגלל שאני לא פולני ולא יודע בדיוק מה זה נו שווין, אז אני אגיד: לא קרה כלום. נ.ב. ציטוט: שיש לו אמא ואולי אחיות או ידידות
שנהפוך את זה למשהו מגדרי? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
Madame T(שולטת) • 21 ביוני 2006
teacher כתב/ה: בפרופיל שלי אני כותב מה שאני רוצה לומר,
ולא מה שאני חושב שנכון לכולם לשמוע. באופן אישי אני לא מבין על מה ההתרעמות, כולה פרופיל, אפילו לא הודעה פרטית.. והדבר היחיד שאני מאחל לאלה שמחפשים כלבות, זונות, מנורות שולחן אנושיות, יצירתיות ו/או אלגנטיות, זה שימצאו מה שהם מחפשים, ויהנו ! אני איתך, טיצ'ר. זכותו המלאה של כל אחד לכתוב בפרופיל שלו בדיוק מה שהוא רוצה ומוצא לנכון לומר ולבקש. ובהחלט מאחלת לכל אחד שימצא בדיוק את מה שהוא היה רוצה למצוא ולא משנה מה זה... |
|
באדי |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
רוטווילרית או אמסטאפית תתאים?
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
באדי • 21 ביוני 2006
שמעתי שאמסטאפיות נחשבות לגזע אינטיליגנטי ויצירתי. :twisted:
הן קופצות בפתאומיות ומהנשיכה שלהן מגיעים ישר לחדר מיון. האמסטאפיות האלה יכולות להתאים לכמה פרופילים שמגדירים את עצמם בפרופילים ככלבים ואז ימצא מין את מינו. מה אתן מתלוננות? הפרופילים האלה שמחפשים כלבות לא יגיעו למדרגה של אלה שכותבים שהם עצמם כלבים צייתניים ומשאת נפשם היא רק להריח את כפות הרגליים אחרי יום עבודה. מלוכלכות ומסריחות. שישבו עליהם שיכאיבו להם שישתינו עליהם אבל מחפשים רק מלכה אכזרית וקרה שתדרך עליהם. דחילק כל אחד שיכתוב מה שבראש שלו וימצא את מה שהוא באמת מחפש בלי התייפיפויות. אם הם מחפשים כלבה, זונה, זנזונת, יצירתית, מלכה יורקת, דורכת, מצליפה, משפילה שיריח את כפות רגליה אחרי שהלכה ברחוב על עקבים גבוהים אכזרית שלא תביט עליו ממטר -שיהנו!! בהצלחה לכל המחפשים והמחפשות ושימצאו בדיוק את מה שהם מחפשים ושיהנו. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 21 ביוני 2006
בטי בום כתב/ה: אז הוא כתב ....גם אתן כותבות ... אני למשל כתבתי פעם : לא מחפשת ..מה זה אומר , שאני באמת לא מחפשת ? זה מונע מלשלוח לי הודעות בסגנון : המלכה רוצה ללקק לך את הרגלים ? או היי רווק בן 30 ששווה להכיר ? או למה את פה אם את לא רוצה , רדי על 4 יא כלבה !!!!!! ועוד פנינים רחפי זה שאת כותבת שאת רוצה אינטיליגנט שגם קורא וגם כותב , זה מונע מאימבצילים לפנות ? ממתי אנשים קוראים פרופילם , זה סתם בשביל שיהיה , הוא לא ממש ידע מה לכתוב אז הוא כתב כלבה כי זה עושה אותו דום אמיתי ואינטיליגנטית כי זה יוצא חרוז אם אמביוולנטית והוא לא ידע מה לבחור , זה לא ימנע מנמלים מאותרות לפנות אילו , או שלא ? אז הוא כתב , נו שויין בטוש מתוקית......... לאור הכרותך עימי, היית צריכה בוודאי להבחין בציניות ההומוריסטית בה נכתבה תגובתי. הצחיק אותי לקיחה ללב של הנאמר בפרופילים, על כן תגובתי היתה בהתאם. בינינו? מישו באמת שם על מה שכתוב בפרופילים? אגב, לא יפה לצחוק על פטיש שיש לי עם בקשתי המוזרה שידעו גם לקרוא וגם לכתוב |
|
השפוט של דוויל |
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
21 ביוני 2006
השפוט של דוויל • 21 ביוני 2006
אין כבר על מה לכתוב ?????????
זו הפעם המיליון ארבע מאות אלף שלושים ואחד ותשע מאות שמונים וחמש, שכותבים על משהו מפגר שכזה באמת , זה כולה פרופיל ..... פאקינג שיט ! פרופיל!!!!!מלכה, מה קרה ? כאילו את חיה בבועה, מה את לא יודעת שיש פה אנשים מוזרים קצת שאין מה לכתוב, לא כותבים , שאין מה להגיד לא אומרים,שאין מה לעשות , לא עושים כלום! תודה , שלום |
|