סאבית אמיתית ומנוסה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
מלכה בתשלום
לפני 18 שנים •
26 ביוני 2006
סאבית אמיתית ומנוסה(נשלטת) • 26 ביוני 2006
מגזין בננה מלבורו לייט בבקשה,
אומרת למוכר בפיצוציה. אני בדודה. פותחת במדור סאדו לראות איזה מלכה, העיתון מלא נשים מכל הסוגים, אבל הראש נעול עלייך, והדפים רצים, מרגישה רגיעה כשאני מביטה את דומיננטית בטירוף מלאת תעוזה, מפחיד להתגעגע אלייך מלכתי, וכדי להרגיע את הקריז הבעייתי, צריך לפתוח מדור סאדומזוכיסטי, ניזכרת שאמרת שאת מבינה את מי שעזב, ולא תתפלאי אם אשאר לבד. והנה אני בן ארבעה קירות, לוקחת סיגריה ופותחת קססה על כמה מלכות, מחממת את הבופ על הנייר הכסוף, עושה ראש ומסתכלת בגופך החשוף, והמילים שלך מהדהדות. הנה עוד בנג מהחום. פתאום פלא אני ברגע קסום. יושבת בחדר נקישות בדלת, מי זה יכול להיות הרי יש פלדלת. מי אני שואלת, לא עונים, מכינה ראש להרגיע את הפחדים, פותחת בלי חשש, מביטה ורואה אותך, יורדת על ארבע, סוגדת לגופך, מנשקת את המגף, מנקה את האבק, ובלי התרעה טלפון מהבנק, הקססה לידי הבננה לצידי, אבל איפה את , את לא איתי. עושה עוד ראש, מחבקת את הבנג, אתה ידידי עדיף מיו גרנט. הוא תמיד איתי גם אחרי שהוא נשחק, הוא לא מוותר גם כשהוא ממש נחנק, אבל זה הדדי כי גם כשהכיסים ריקים, מגרדים אפילו מקביט מהשכנים. ברקע מנגינה... תני לי תכח לאהוב אותך, תני פינה קטנה לשמוח, איך לפעמים קשה לסלוח לך. |
|