ניטרו-גליצרין(אחר) |
לפני 21 שנים •
16 באוג׳ 2003
על גבלות וגבלות:
לפני 21 שנים •
16 באוג׳ 2003
ניטרו-גליצרין(אחר) • 16 באוג׳ 2003
תמיד יש את הפיוטי הזה,לפרוץ את הגבלות שהעבד הציב בתחילת הקשר.
באיזשהו מובן ,משום שהגבול הוא היחדי,אני חושב שהפיוטי לעמוד בפני שבירתו הוא בילתי אפשרי כמעט,ואולי יש אפילו מצבים שהאתגר היחידי שנשאר למלכה במהלך קשר,במיוחד עם הוא ארוך,זה הגבול ההוא. אם כך,איך מתמודדים עם הבעיה? ברור שמחובתי לדווח למלכה על כול גבלותי,ולא לשקר לה,אחרת לא אני ולא היא נוכל להנות מהקשר. אך איך אפשר להתמודד עם הסוגיה הזה?לפי נסיוני,(ואני עוד יחסית חדש,ואולי דווקה בגלל שאני חדש) לא היה לי סשן אחד שהרצון לפרוץ את גבולותי לא עלה על הפרק,לפעמים הייתי חזק והלכתי,ולפעמים פשוט סירבתי בשקט. שטפו אותי,מה אמורים לעשות... |
|
Neo |
לפני 21 שנים •
16 באוג׳ 2003
לפני 21 שנים •
16 באוג׳ 2003
Neo • 16 באוג׳ 2003
בעיקרון אתה צודק,
אך לדעתי אפשר להגיד אותו דבר גם על יחסים רגילים. ולכן אם יש בינך ולבין מישהי כימיה ותוכן מעבר לזה שאתם מבצעים סשיינים ביחד אז זה יחזיק. גם יחסים וונילים מסתיימים באיזה שהוא שלב כי כבר משעמם \ לא מרגש, או שרוצים לראות ולחוש דברים חדשים. לסיכום, מה שקובע את אורך ואיכות מערכת היחסים זה האנשים עצמם ולא דווקא גבולותיהם. וזאת כמובן להוציא מקרים קשים בהם הוא לא אוהב שום דבר שהיא אוהבת וההיפך, מצד שני במקרה כזה סביר להניח שהיחסים לא יתחילו בכלל. התופעה שאתה מדבר אליה יותר שכיחה לקרות כאשר מדובר בקשר ללא זוגיות, כי אז זה BDSM פר אקסלנס ולא מערכת יחסים המשלבת את זה. |
|
ניטרו-גליצרין(אחר) |
לפני 21 שנים •
16 באוג׳ 2003
אני מסכים איתך,אבל אני התמקדתי יותר בעינין
לפני 21 שנים •
16 באוג׳ 2003
ניטרו-גליצרין(אחר) • 16 באוג׳ 2003
של הפיתוי,איך מתמודדיםן איתו,איך המלכה מתמודדת איתו,ואיך אני שומר על הגבלות שלי ו-על קשר תקין עם המלכה.
אני מודע לכך שאסור לי גם להיות יותר מדי אסרטיבי,אבל יש פה איזו סטירה |
|