המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
4 ביולי 2006
למה שללה אקו"ם רישיון רדיו לאתר סאדו-מאזו?
לפני 18 שנים •
4 ביולי 2006
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 4 ביולי 2006
אקו"ם, ארגון זכויות היוצרים הגובה תמלוגים עבור שימוש ביצירות ומחלק אותם ליוצרים, החליט לשלול את הרישיון לשידורי הרדיו הפועלים בשנתיים האחרונות באתר "הכלוב". באתר טוענים לפגיעה בחופש הביטוי על רקע מיני, ואילו באקו"ם מכחישים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3270793,00.html |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 ביולי 2006
ציטוט תגובתי מ YNET
לפני 18 שנים •
4 ביולי 2006
godisafemale(שולטת) • 4 ביולי 2006
תגובה מס' 76
76. 13 - אתה בור, מסלף ומתלהם! - כנסו... ראשית דבר, הבהרה: האתר מיועד בראש וראשונה להכירויות ולא למסחר שטיחים פקיסטנים! אתר הכלוב במהותו שלו נועד על מנת לשדך בין אנשים, המעטפת שלו בנויה מאזורים שונים בהם משוחחים כמעט על כל נושא גם ולרבות מין, העדפות מיניות וכו'. 1. אתה מאשים בצורה פוגענית וחסרת שחר - אתה עולב בציבור שלם ומנסה להדביק לו תווית של "מחרבי מוסר" ועל כך תתבייש. אינך שולט בתכני האתר, אינך מכיר את חבריו ולא את כללי ההתנהגות באתר. 2. נראה לי שאתה צריך "חינוך אנגלי" על מנת לשפץ את נימוסיך לפיכך ועל פי הכללים המקובלים, זה יתבצע לאחר שתתחנן בכתב ובעל-פה , תקבל מילת בטחון וסאשן על כל כליי ה SSC. אני מציעה לברר מה פרוש ראשי התיבות האלה., לפני שאתה פונה אלי. 3. עד אז אמץ את הביטוי "השתיקה יפה לחכמים" 4. אם אתה סמל הקונצנזוס אז אני זינדין זידן! עם דיעות כמו שלך המתבססות על אפס מידע בדוק, אתה ושכמותך מדרדרים את החברה מטה מטה אל תחתיות שאול וגזענות! תתבייש לך וחזור בך מדבריך הנלוזים! * אין לראות באמור לעיי"ל הבטחה מצידי לערוך לך סאשן חינוך. יחד עם זאת אתה רשאי לפנטז את עצמך כעבד לרגליי מתחת לסוליות שלי. בברכת, יש חיים יפים מעל קו הבינוניות המבאישה, הגבירה, Godisafemale godisafemale (04.07.06) godisafemale@walla.co.il להמלצה על תגובה זו לחצו כאן הוסיפו |
|