T O M(שולט) |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
ציטוטים ישראליים שנשמעו במקרה
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
T O M(שולט) • 6 ביולי 2006
אלמונים ואלמוניות בנווה שלום 22.6.06 בהופעה של רוג‘ר ווטרס;
אלמונית לחבר שלה: נשבעת לך, אם הערבים האלה שלחו לו מייל שיבוא לנגן בנווה שלום, אני כבר אראה להם מה זה. גם אני אשלח לו מייל! אותה אלמונית, בוויכוח רציני עם החבר: אני אומרת לך שאני 1.50! החבר: את לא! את לא! את 1.51! אלמונית: מה אתה, המטר האנושי? ואותה אלמונית, כמה שעות אח“כ: או! סוף סוף השאכטה מתחילה להשפיע! תגביר רוג‘ר, תגביר! תגביר את הווליום רוג‘ר, תגביר! אלמוני לבחורה שאתו: בואי ננסה לעבור קדימה, בא לך? הבחורה: לא, לא כדאי. אלמוני: מה איתך? למה? בחורה: לא כדאי, אני אומרת לך. מכאן הוא נראה טוב, מקדימה נראה את כל הקמטים. בחור לחבר שאתו: מתי נראה לך שכדאי לצאת כדי לא להתקע בפקקים? חבר: עכשיו. בחור: אבל ההופעה עוד לא התחילה. חבר: בדיוק. אלמוני: איך, איך לא חשבנו להביא חומר? חבר של אלמוני: בוא נבקש מהחבר‘ה שם. אלמוני: נראה לך שהם יתנו? חבר של אלמוני: זה נווה שלום, לא? ערבים הם מכניסי אורחים. בחורה: מה הוא לא יתן בראש עם The wall? חברה של הבחורה: בטח יתן, עם הפטיש של פינק. בחורה היפית:איפה האוטו שלי??? בחור אחר: באיזה צבע הוא? בחורה היפית: לבן. בחור אחר: גם שלי, בואי נחפש ביחד. (נשמע ע“י סיגל). בחור לחבורה שאתו בדרך לחניון בסיום ההופעה: אני לא מאמין שנרדמתי. אני לא מאמין שנרדמתי! ---------------------- לאתר עצמו לעוד ציטוטים במגוון נושאים: http://gunav.co.il/ |
|
me-worship-u |
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
6 ביולי 2006
me-worship-u • 6 ביולי 2006
אהבתי
גדול חחח |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •