venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
שאלה לשולטים ולשולטות
לפני 18 שנים •
7 ביולי 2006
venus in our blood(שולטת) • 7 ביולי 2006
בעקבות טרנד השירשורים החדש, של התלונות והמענות לשולטים ולשולטות , ובעקבות שירשורים אחרים, ברצוני לשאול אתכם\ ן, שולטים \ שולטות יקרים , ות, שאלה אחת לגמרי : מה עושה ל כ ם טוב ? ( כן, אני יודעת, שלא מפגיזים אתכם בתלונות, למשל את זה כבר הבנתי ) אבל ברצינות, מה א ת ם אוהבים \ ות ? וברור לי שכל אחד \ אחת והעדפותיו \ ה , ואין לי כוונה להיכנס לפרטים, אבל בגדול, מה אתם \ אתן אוהבים \ ות ? מה מחייך אתכם \ ן ? (ואולי, אם יש בכלל דבר כזה... מהו, לדידכן\ ם , עבד \ שיפחה אידיאלי \ ת ? ) |
|
dahanc(שולט) |
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
שאלה כוללנית מידי...
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
dahanc(שולט) • 27 ביולי 2006
התשובה בכללי היא אינדיוידואלית
לחלוטין...לכול אחד ייש העדפות והוא מכיל רק סיטואציות מישתנות בהתאם לזמן..ומיקום... לכול אחד ואחד ,מאמץ דמות משלו שבהן הוא מפנטז ,את העדפותיו |
|
שוטרת* |
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
Re: שאלה לשולטים ולשולטות
לפני 18 שנים •
27 ביולי 2006
שוטרת* • 27 ביולי 2006
נוגה כתב/ה: בעקבות טרנד השירשורים החדש, של התלונות והמענות לשולטים ולשולטות , ובעקבות שירשורים אחרים, ברצוני לשאול אתכם\ ן, שולטים \ שולטות יקרים , ות, שאלה אחת לגמרי : מה עושה ל כ ם טוב ? [color=#B22222]לראות אותו נותן את עצמו ומתמסר וברור לי שכל אחד \ אחת והעדפותיו \ ה , ואין לי כוונה להיכנס לפרטים, אבל בגדול, מה אתם \ אתן אוהבים \ ות ? לראות 5 שבילים אדומים לאורך החזה שנוצרו מציפורניים מחודדות מה מחייך אתכם \ ן ? לקרוא : "אב.. אבל ג.. כן גבירתי :( " (ואולי, אם יש בכלל דבר כזה... מהו, לדידכן\ ם , עבד \ שיפחה אידיאלי \ ת ? ) Stranger - זה והרבה מעבר. [/color] |
|