כנוע לגברים |
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
במשרד שלו
לפני 18 שנים •
16 ביולי 2006
כנוע לגברים • 16 ביולי 2006
השיחה שלנו בטלפון היתה קצרה אבל מרטיטה. כבר בהתחלה הוא דרש שאדבר אליו כראוי. קראתי לו "אדוני" וזה הרעיד אותי. הקול שלו היה גברי ורציני, אבל הוא אמר שאשאל מה שאני רוצה, שארגיש חופשי, אבל רק שאדבר כראוי. סיפרנו אחד לשני על הציפיות והרצונות, הוא סיפר מעט (ככל שהעזתי לשאול) על הנסיון שלו, אני סיפרתי על חוסר הנסיון שלי.
הוא נתן לי את הכתובת של המשרד שלו ואמר לי לבוא. אני קצת גימגמתי, פחדתי. הוא רק חזר על הכתובת ואמר "תהיה פה בארבע בדיוק". אמרתי "כן אדוני". התקלחתי והתגלחתי, וניסיתי להרגע מהרעידות וההתרגשות, אבל כשהגעתי לפתח המשרד שלו, רבע שעה לפני הזמן, דפיקות הלב שלי היו כל כך חזקות... חיכיתי לשעה ארבע ואז צלצלתי. הוא פתח לי את הדלת ואמר לי להיכנס למשרד שלו. החששות שלי לגבי שותפים למשרד ומזכירה שתחייך אלי במבט שיודע הכל התבדו כשראיתי שהמשרד הוא רק שלו. נכנסתי, והוא ציווה עלי לסגור את הדלת מאחורי. עמדתי מולו והוא הסתכל עלי מלמעלה למטה. הוא ביקש שאסתובב והסתכל על החלק האחורי של הגוף שלי. הוא ביקש שאסתובב חזרה. העזתי להסתכל על הפנים שלו וראיתי קצת אכזבה. "רד על הברכיים" הוא אמר לי. ירדתי על הברכיים והוא קם. הגוף שלו גדול וחזק, מרשים, לבוש באלגנטיות, מריח נעים. הוא הלך סביבי וחשבתי שעוד רגע הוא כבר שולף את הזין שלו ודורש ממני למצוץ, וכבר רציתי את זה. הוא אמר "למה אתה פה?" אמרתי "כי אני רוצה שישלטו בי" "למה?" "זאת הפנטזיה שלי" "ממתי?" "כמה חודשים" "למה אתה רוצה את זה?" שתקתי. המילים התבלבלו לי בראש. הוא ענה במקומי "כי אתה קטן וחלש" "כן אדוני" הוא הצמיד את מפשעת המכנסיים שלו לפה שלי והמשיך לדבר. "כי אתה אפס. כלבלב. כי כלבלבים כמוך נולדו בשביל לשרת גברים אמיתיים" "כן אדוני" "לשרת גברים אמיתיים כמוני" "כן אדוני" "אתה רוצה לשרת אותי?" "כן אדוני" "אל תגיד 'כן אדוני' כמו רובוט. אני רוצה לשמוע ממך מה אתה רוצה" "אני רוצה לשרת אותך אדוני" "למה?" "כי נועדתי לשרת גברים אמיתיים כמוך" הרמתי את הראש להסתכל אם הוא מרוצה מהתשובה. הוא הוריד לי אותו בחזרה והצמיד שוב את המכנסיים לפנים שלי. "איך תשרת אותי?" "איך שתרצה אדוני" "איך??" "אני אעשה לך מסג', אפנק אותך, אמצוץ לך" "תתפשט" רעדתי מהתרגשות כשהתפשטתי. הוא לקח סרגל וליטף איתו את התחת שלי ואת הביצים שלי. חשבתי שהוא יצליף בי איתו אבל הוא רק הכניס אותו בין פלחי התחת שלי ואז העביר אותו מתחת לאף שלי. "התקלחת?" "כן אדוני" "אתה רוצה למצוץ לי?" "כן אדוני" "לא נשמע לי שאתה נלהב" "אני רוצה למצוץ לך אדוני" "מתי?" "עכשיו" הסרגל נחת על התחת שלי. ההצלפה הראשונה שלי. "עכשיו מה?" עכשיו אדוני" הסרגל נחת שם שוב. "עכשיו אדוני מה?" "עכשיו אדוני אני רוצה למצוץ לך" "מצצת פעם?" "לא אדוני" הוא התרחק ממני והיתה שתיקה כבדה, חוץ מהלב שלי שדפק בטירוף. הוא התחיל ללכת בחזרה לכיסא שלו. "אני רוצה למצוץ לך אדוני" אמרתי והוספתי "בבקשה". באותו רגע לא רציתי שום דבר בעולם חוץ מלמצוץ לו. הפה שלי נרטב והתחמם כמו כוס. ערגתי לזין הקשה שימלא אותו. וזה מוזר כי באמת אף פעם לא מצצתי. הוא הסתובב אלי וחיכה עוד כמה שניות. ואז הוא התקרב שוב. ואז הוא פתח את המכנסיים שלו והפשיל אותם ביחד עם התחתונים. הזין שלו עמד, זקוף קשה יפה וגדול. "תנשק לי את הביצים" הוא הרעים. התכופפתי ונישקתי את הביצים. הריח שם היה ריח שלא הרחתי אף פעם כל כך מקרוב, ריח גברי. ניסיתי להשוות את המגע בפה עם המגע שאני מכיר, של בין רגליים של אישה, אבל לא היה לי זמן לזה. "תנשק את הביצים ותבקש שוב את מה שביקשת" נישקתי את הביצים ואמרתי שוב "אני רוצה למצוץ לך בבקשה אדוני". "תנשק אותו" נישקתי את הזין הקשה בזהירות ובעדינות. "מה אומרים?" "תודה אדוני" "תודה לזין" "תודה זין" "על מה?" "תודה זין שאתה נותן לי למצוץ אותך" הוא דחף את הזין עמוק לפה שלי ואני השתדלתי לא להשתעל. "תמצוץ כלב קטן". מצצתי חזק ועמוק, בפעם הראשונה בחיים שלי. "תמצוץ אפס. זה מה שאתה יודע. לזה נועדת. לזה הבאתי אותך. להיות הכוס הקטן שמוצץ את הזין שלי". המילים שלו הטריפו אותי, והזין שלו שחודר לפה שלי בלי רחמים גירה אותי כמו כלבלבה מיוחמת. "הכלב שלי מגורה? הכלב שלי אוהב למצוץ זין של גבר". המשכתי למצוץ והוא החזיק לי את הראש חזק. "תמצוץ שרמוטה. אם לא תמצוץ אני אשכיב אותך פה על השולחן ואזיין אותך בתחת. אני אפתח אותך כלבלב קטן ומושתן. נתתי לך את הזין שלי במתנה למציצה הראשונה שלך. תראה לי שזה מגיע לך או שאני אביא כמה ערסים שילמדו אותך לפני שתוכל לשים את הפה הקטן שלך על הזין שלי". הוא המשיך לזיין לי את הפה ולדבר אלי ככה ואני נטרפתי, הייתי בעולם אחר. "תמצוץ כלב, חזק עכשיו אני הולך למלא לך את הגרון בזרע. אתה תגיד לי תודה. אתה תסגוד לזרע שלי. אהההההה" סילונים של זרע חם מילאו את הפה שלי, ואני בלעתי ושמעתי אותו מתנשף מעלי. "תנשק את הביצים ותגיד להן תודה" "תודה ביצים" הוא התלבש והוציא מהארון בקבוק יין ושתי כוסיות. הוא הגיש לי כוסית אחת ואמר "תאונן ותגמור פה. שלא תיפול לך טיפה אחת על השטיח כלב". לעצמו הוא מזג יין ושתה בזמן שאוננתי מולו. אחרי שגמרתי ושתיתי את הזרע שלי הוא קרא לי לשבת ליד הרגליים שלו. ישבתי שם וניסיתי להירגע עד שהוא אמר לי שאני יכול ללכת ושאחכה לטלפון ממנו, ואני אמרתי "תודה אדוני" והלכתי. |
|