|
|
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2006
שיחה אם ובנות
לפני 19 שנים •
17 ביולי 2006
Nymphaea(נשלטת){זיעויה} • 17 ביולי 2006
אני: עשיתי קעקועים.
בת 1: לא! תראי. מראה את הקעקועים. בת 1: אל תעבדי עלי, זה עוד שבוע יורד. אני: לא. זה אמיתי. בת 1: נו באמת אמא, מה את חושבת שתעבדי עלי? אני: לא עובדת עליך, זה אמיתי. בת 1: אמא נו.. אני: אמיתי. בת 1: השתגעת? הילדה מחוירה לחלוטין. נראית מאוד נסערת. בת 1: ומה עם "זה יכאב" (ציטוט של דבריי בנושא קעקועים..)? אני: זה כאב, אבל פחות מאשר חשבתי. אני לא יכולה לספר לה שבינתיים למדתי להתמודד עם כאבים .. בת 1: ולמה שניים ? אחד לא היה מספיק? אני: עשיתי את הראשון ולמחרת התחשק לי השני אז עשיתי. בת 1: אמא את מטורפת לגמרי. אני: כולה קעקועים. מה את עושה מזה כזה עניין? בת 1: אני לא מבינה מה עבר לך בראש, אמא. למה לא התקשרת לשאול אותי קודם? אני (מחייכת מאוזן לאוזן): שאלתי את אמא שלי היא לא ענתה לי אז עשיתי.. בת 1: אל תספרי לבת 2 היא תשתגע מזה. נכנסות למכונית ואוספות בדרך את בת 2. בת 1: אמא עשתה קעקועים. בת 2: מה??? לא יכול להיות. בת 1: כן כן. תתחילי להאמין. אמא עשתה 2 קעקועים. בת 2: נו בטח, אלה שיורדים אחרי שלושה ימים. בת 1: לא. ממש לא. תתחילי להתרגל. בת 2: לא מאמינה. אני: כן, עשיתי קעקועים. בת 1: אמא, תראי לה את הקעקועים. בת 2: מה פתאום? לא רוצה לראות! אחרי כמה דקות של שתיקה.. בת 2: אמא, תגידי השתגעת? אני : לא. בת 2: מה פתאום עשית קעקועים? אני: רציתי לעשות הרבה זמן והחלטתי שאני עושה. בת 2 בוכה. אני: מה קרה ? למה את בוכה? בת 2: אמא שלי נעשית פריקית. עוד מעט תתחילי ללכת עם מכנסי עור. אני: אני אולי לא, אבל כמה מהחברים הכי טובים שלי לובשים מכנסי עור. בת 1: זהו. החברים שלך משפיעים עלייך לרעה. אני אוסרת עלייך להמשיך להתראות איתם. בת 2: זאת בטח החברה שלך שהיית אצלה. היא השפעה רעה עלייך. אל תפגשי איתה שוב. תגידו, השיחה לא היתה צריכה להתנהל הפוך? |
|
|