איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
יין לבן
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
איימי_(נשלטת) • 23 ביולי 2006
למישהו יש מושג איך שומרים על יין לבן חצי יבש שנפתח, שלא יחמיץ?
|
|
שבויה |
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
.
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
שבויה • 23 ביולי 2006
במקרר, סגור
|
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
Tיפוס(שולט) • 23 ביולי 2006
הכי טוב פשוט לשתות ולגמור אותו .
או לקנות משאבת ואקום עם פקק מיוחד , לשאוב את האויר מהבקבוק , ככה יחזיק עוד יום יומיים. ואם יש לכם יין להן שקיבלתם במתנה ממישהו והוא יושב בארון מתחת לכיור וצבעו נהיה צהבהב - לזרוק , זה כבר חומץ. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
איימי_(נשלטת) • 23 ביולי 2006
אם שומרים אותו במקרר, סגור, יותר טוב עם הפקק המקורי, או עם נייר כסף?
|
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
תכיני רוטב לפסטה
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
Adonasuy(שולט) • 23 ביולי 2006
איימי_ כתב/ה: אם שומרים אותו במקרר, סגור, יותר טוב עם הפקק המקורי, או עם נייר כסף?
תקצצי בצל. לטגן בשמן זית. עשבי תיבול- אורגנו, בזיליקום, טימין. פלפל שחור גרוס. קצת מלח. קצת שום. לא לשרוף את הבצל והתבלינים. ואז להוסיף את היין ופטריות פרוסות- שיטאקי ושמפניון. לצמצם את הרוטב תוך בישול של כל המרכיבים. לצקת על פסטה ולאכול. ולגבי השאלה- פקק יותר טוב. אבל ממילא אחרי יום-יומיים היין לא שווה כי התחמצן לגמרי. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
23 ביולי 2006
איימי_(נשלטת) • 23 ביולי 2006
הבנתי. תודה לך ולכוווולללללם!
|
|