JohnnyBGood |
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
הפרד ומשול... עבד כי ימלוך?
לפני 18 שנים •
24 ביולי 2006
JohnnyBGood • 24 ביולי 2006
פתאום הרהרתי לי בפיסת אינפורמציה זו-
מהפרופיל, הבלוג (בראשיתו) ואינספור ההשתלחויות לעבר תרומותי הצנועות לפורום רובכם כבר יודעים מה "עושה לי" את זה בס&מ. אך מה שאינכם יודעים הוא שכשעוברים מהסד/לג-סטרצ'ר/קניון (מדי פעם) למיטה אני נעשה דומיננטי. אין הכוונה ל"שולט" עם שוט וקשירות (למרות שזה האחרון אינו רעיון רע כשלעצמו...) בכל אופן אני עשוי להרים את עלמת החן, לזרוק אותה (בעדינות) על המיטה, לרתק את ידיה תוך שאני כובש בלשוני את תנוכי אזניה/צווארה, ובאופן כללי אני משלב הרבה נחישות ורגישות. זו לא "התחלפות", לפחות כפי שאני רואה אותה, אלא פשוט שני פנים לג'וני - לכל דבר צורה ודרך משלו. הצרה (והסיבה שאני טורח לקדוח במוחותיכם) היא שהתחלתי לרצות מישהי שעד עתה הייתה שייכת לפן מסוים בפן האחר. אם זו ידידה למשכב שהייתי מעוניין בסשן עימה- מילא. מה זה בעיטה קטנה למפשעה (או 30 בעיטות) בין יזיזים. אך מה עושים כשהמצב הפוך? למעשה הבעייה המרכזית אינה בלהציג לפניה את הרעיון וכד'. יש נכונות גם מצידה. הבעייה היא שהיא תפסיק למשוך אותי כבולבסטרית ותמשוך אותי יותר כאובייקט מיני (וזהו למעשה תהליך שכבר החל). רוב הנשים שמושכות אותי מושכות אותי כבולבסטריות (בפוטנציה מן הסתם), חלקן מושך אותי גם למין "רגיל", ומעט נשים רק למין "רגיל". למצוא נשים למין "רגיל" ממש אין לי בעייה, אני נראה טוב מאוד ויש לי ים בטחון עצמי. למצוא מישהי שתבעט בי, לעומת זאת, היה קצת יותר קשה. הפניתי את השאלה למדור לנערות מתבגרות של מעריב לנוער, ובתגובה הם פשוט ענו לי שלא נכנסים להריון מאוננות, גם אם מעורבת בעניין איגואנה. כוח ההרגל כנראה. אנא עיזרו לי. מה עליי לעשות? (ברור שבסוף אעשה מה שארצה, כרגיל...) |
|
אנדרפוט |
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
אנדרפוט • 25 ביולי 2006
מה תעשה? תנסה להתחיל עם להפסיק לחשוב שהשמש זורחת לך מהתחת, אתה קצת יומרני ושחצן ובהחלט לא אינטליגנט ופואטי כמו שאתה מחשיב את עצמך. יש שיאמרו שזה קשור לגילך הצעיר אבל אני מכיר די הרבה מבוגרים שנשארו נפוחים ומלאים בעצמם והם מאוד בודדים.
אחר כך אתה יכול אולי לנסות ולגלות על עצמך האם העובדה שאתה אוהב בעיטות לביצים קשורה לאופי כנוע או לא. רוב האנשים שאני מכיר שחוטפים בעיטות לביצים הם בכלל לא כנועים אלא סתם מזוכיסטים אנוכיים, העניין הפיזי מאוד מעניין אותם אבל הם לא מעוניינים להשלט על ידי אישה דומיננטית או להתעסק עם עניינים מופשטים, תן להן עוד ועוד כיסוחי אשך והם מרוצים עד הגג. ואם אתה לא כנוע אז אין שום בעיה ואין פיצול אישיות, תנשך להן את הצוואר והן ילעסו לך את האשכים ומובטחים לך חיים נטולי תסביכים ואושר גדול |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
דוכיפת(נשלט) • 25 ביולי 2006
מה השאלה?
או מה הבעיה? קראתי לכל הכיוונים הבנתי שאתה זה אתה זה אתה זה אתה. ואם זו השאלה אז הבתשובה מאד פשוטה: תשאר מה שאתה. |
|
JohnnyBGood |
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
בוא'נה, מה אתה מנסה להתיימר עליי?
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
JohnnyBGood • 25 ביולי 2006
אנדרפוט כתב/ה: מה תעשה? תנסה להתחיל עם להפסיק לחשוב שהשמש זורחת לך מהתחת, אתה קצת יומרני ושחצן ובהחלט לא אינטליגנט ופואטי כמו שאתה מחשיב את עצמך. יש שיאמרו שזה קשור לגילך הצעיר אבל אני מכיר די הרבה מבוגרים שנשארו נפוחים ומלאים בעצמם והם מאוד בודדים.
אחר כך אתה יכול אולי לנסות ולגלות על עצמך האם העובדה שאתה אוהב בעיטות לביצים קשורה לאופי כנוע או לא. רוב האנשים שאני מכיר שחוטפים בעיטות לביצים הם בכלל לא כנועים אלא סתם מזוכיסטים אנוכיים, העניין הפיזי מאוד מעניין אותם אבל הם לא מעוניינים להשלט על ידי אישה דומיננטית או להתעסק עם עניינים מופשטים, תן להן עוד ועוד כיסוחי אשך והם מרוצים עד הגג. ואם אתה לא כנוע אז אין שום בעיה ואין פיצול אישיות, תנשך להן את הצוואר והן ילעסו לך את האשכים ומובטחים לך חיים נטולי תסביכים ואושר גדול כתבתי בתחילה תגובה מנומקת ומנוסחת לגבי שתי פסקאותיך, אך מחקתי אותה ואסתפק ב- תתבגר בלי שום קשר - דוכיפת- אהבתי. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
איימי_(נשלטת) • 25 ביולי 2006
האמת היא שגם אני לא ממש הבנתי את השאלה.
|
|
JohnnyBGood |
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
אוקיי... השאלה בפשטותה היא כזו...
לפני 18 שנים •
25 ביולי 2006
JohnnyBGood • 25 ביולי 2006
איימי_ כתב/ה: האמת היא שגם אני לא ממש הבנתי את השאלה.
מדובר במישהי שעד עכשיו תפקדה בחיי (מלבד כידידה טובה) גם כבועטת לעת מצוא. כעת עלתה האפשרות שנעשה גם משהו יותר "ונילי". מה שאני חושש שיקרה (לגבי בחורה ספציפית זו, לא חשש כללי) הוא שאפסיק להתעניין בה כבועטת אלא כ"ונילית" וזה כבר החל למעשה לקרות. "וניליות" הרבה יותר קל למצוא מבועטות. מה אתן/ם חושבות/ים? |
|