גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
קיצור תולדות הערב- יום חמישי בדאנגן
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 28 ביולי 2006
קיצור תולדות הערב
השעה 01.30 כשאני מלווה את המלכה שלי לתוך המועדון אוווירת סקס מכה בי- רמז ל.. על הבמה מיתארגנים להצגה מאסטר הבית חחחחחחחחחח יא מצחיקול 009- מאמן שפחה חדשה ו..................... ו.............. טוב לא נמתח אותכם יותר מידיי המלכה רונה מזיינת את העבד אהרון על הבמה כדבריי 009: המלכה רונה היא פרפורמרית גדולה תוצאה- הזיו היה מוצלח ו ילד יבוא בעוד 9 חודשים 10 דקות לפני אני יושב ליד הלכה שלי ורונה נגשת אלי- נושקת על לחיי ומזמינה אותי לצפות בסשן שלה אבל זה לא מתאפשר היות ואני נאמן למלכה שלי ולכן אני יושב במרחק מה רואה חלקית ומשלים עים הדמיון מתי שהוא ניצתוותי לעסוק את כפות הרגליים הכי סקסיות שאני מכיר וכך בעוד עדת גברים חרמנים צופה בי כשהם מקללים בליבםף בן זו.... מנייאק.. למה דווקא הוא ולא אני לך תסביר להם שאני באמצא סידרת החינוך שלי נו באמת כאילושהם מסוגלים להבין את התחושה העילאית של הסיפוק לשרת מלכה ולייתר תוצאות הערב האמת- הייתי יותר מידי מרוכז במשמתי מכדי לשים לב ליתר הדברים |
|
queen rona |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
queen rona • 28 ביולי 2006
היה בהחלט כיף, אני ועבדי השברירי המכונה כעת ורד , מצפים להולדת תאומים בעוד 9 חודש.
על הופעת המשך יבואו פרטים בקרוב. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
28 ביולי 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 28 ביולי 2006
מצפה לכך בכליון עיניים
A SHADOWY FLIGHT INTO THE DANGERUOS WORLD OF A SLAVE WHO EXIST ONLY IN HIS QUEENN DOMIAN |
|
TOB(שולט) |
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
סגידה למלכה רונה
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
TOB(שולט) • 4 באוג׳ 2006
למלכה רונה הייתי רוצה לומר לך תודה מעומק הלב , שאת מדהימה ,שאני סוגד לך
ומסתכל עלייך מלמטה מלא תשוקה אלייך והערצה אינסופית , אבל את מעבר למילים אלו, את אלילה אמיתית . ולכל באי הפורום תדעו לכם שהייתי בכמה סשנים של סטרפון אבל לא היה לי משהי שהרגשתי שהיא כל כך יודעת מה שהיא עושה וכל כך מקצועית אפילו הייתי אומר .מקווה גם שאתם שהגעתם למועדון באותו יום חמישי נהנתם לפחות כמוני אם לא יותר ממני ( אממ.. איך שבה לי עכשיו שתחורר אותי ) שוב פעם המלכה רונה על ברכי וכשמבטי נישא אלייך בהערצה ובבישנות מה , תודה תודה ועוד הפעם תודה . |
|