בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

תכאיב לי, בבקשה

נוריתE
לפני 18 שנים • 5 באוג׳ 2006

תכאיב לי, בבקשה

נוריתE • 5 באוג׳ 2006
היא זומנה לביתו, , הגיעה אליו בערב מורעבת

יש לך בקשות?שאל, אני מרשה...היא חשבה,הרבה עבר במוחה בזמן שציפתה אבל כלום לא עלה לאמר לו, היא התבישה והודתה בבושתה,להפתעתה הוא לא כעס..רק חייך..לי יש בשבילך אמר,תתפשטי רדי על ארבע היא עשתה כמצוותו רועדת מציפיה,

הוא שם קולר על צווארה העמיד אותה לקיר גבה אליו, שם כיסוי על עיניה,ידו אגרופו החליק בקלות לתוך פי הטבעת , ללא שימון,הוא בטש בה רגעים מספר בחוזקה היא גנחה התכווצה אבל ,זה לא כאב מספיק,תגמרי עכשיו!!דרש היא נסתה ולא הצליחה, הוא הרגיש מייד. שוט הסייסים הונחת על אחוריה, את תלמדי לציית לפקודות! את תגמרי גם אם לא אכניס בך אצבע,השוט שב ונחת צולף על אחוריה לא מרחם לא מפסיק, הוא החליף יד ביד עד שדם יצא מהחתכים,אז התחיל לכאוב לה באמת,מה תעשי בהמה? רעם, אגמור אדון אגמור תכאיב אדון תכאיב אדון,ההצלפות פסקו היא עדיין לא ריחפה

התשוקה לכאב לא פסקה,הוא הפך אותה פניה אליו, מה את מבקשת שפחה,תכאיב אדון בבקשה..לחשה ביראה,שוא זנבות נחת עליה ,שדיה בטנה בין רגליה המפוסקות על הכוס החשוף,,

השוט שב ונחת עליה, שני שוטים, מצליפים בקצב ריתמי חזק וטוב,היא גנחה עכשיו תגמרי, באה הפקודה,היא התכווצה וגנחה מייד בגמירות עזות.רק אז פסקו ההצלפות,

הוא הוריד אותה מהקיר עדיין עצומת עיניים, הוא ציווה עליה לשכב על גבה מפושקת, עכשיו את בהמה ,באה הפקודה,בעיוורון היא גיששה את גופה
להוטה מאוננת כמו כלבה מיומת כדי
לרצות את אדונה שומע פקודה "גימרי כלבה" מגיעה
,לאקסטזה ושוב מרגישה את שוט הזנבות צולף על ישבנה,

לוחשת...תכאיב אדון, תכאיב..

היא שכבה לרוחב המיטה,על ביטנה, רגליה מפושקות,ישבנה מורם אליו.

הוא שם כפפת ניילון על ידו ושימן אותה קלות,היא היתה מכווצת לחלוטין,סגורה,הוא החדיר אצבע אחת לפי הטבעת עוד אחת וגם את שלישית,"יש כבר שלוש אצבעות בתחת שלך,כלבה, רוצה עוד?" כן אדון,בבקשה ממך היא לחשה,הוא החדיר את שתי האצבעות הנוספות ואיגרף את כף היד בפנים,היא היתחילה לנוע קלות קדימה ואחורה,טוב לך, את אוהבת את זה, כן אדון,זה טוב ככה,הוא התחיל לנוע באגרופו בקצב האיטי שלה,נוגח בתוכה מרחיב אותה, היא הרגישה את האגרוף הרגישה את הכאב וכמו בלי משים הגבירה את תנודותיה כמו רומזת לו בשקט שיגביר גם הוא את עוצמת הנגיחות,הוא נענה לה,אוהב את הרצון מבין את הצורך, אוהבת שכואב לך,נכון?שאל, כן אדון בקשה אדון תכאיב אדון היא ענתה כמו מתוך טראנס בלתי נשלט, הוא הגביר את הנגיחות נכנס ויוצא בה,האגרוף כולו כבר היה באחוריה ,יותר עמוק,לחשה,את מסוגלת כלבה? יותר עמוק,דרשה,היד התחילה גם היא לחדור פנימה, תכאיבב לייי ,היא כבר צעקה,

הוא הוציא את היד ונטל דילדו ענק,שחור,בגודל של כמעט זרוע,והתחיל להחזיר אותו לתוכה, לא היה כל צורך בשימון,היא כבר היתה משומנת והדבר הענק החליק לאחוריה בקלות, מכאיב לה עד עוצר נשימה אבל לה, כמו לא היה איכפת,וזה חודר לתוכה עמוק ועמוק יותר, הוא לקח עוד אחד, תאומו של השחור והכניס אותו לתוך הכוס הרטוב המתכווץ,השניים מילאו אותה,היא גנחה, עוצמת עיניים גולשת אל כמעט ספייס סף עילפון מעצמת הכאב,תכאיב ליייי, הוא התחיל להכות את ישבנה בכף ידו הפתוחה, החזקה,היא צעקה גנחה התפתלה, להפסיק? שאל, לא אדון לא להפסיק תכאיב לי בבקשה,הוא נטל את שוט הזנבות והתחיל להצליף בה בעצמה, שני הדילדואים החליקו החוצה מתוך החורים מעוצמת ההתכווצויות שלה,אבל הם לא שמו לב בעוד הוא חוזר ומצליף בה בעצמה ניסחף יחד איתה,כאשר התעשת וחזר לעצמו , הפסיק,ישבנה היה חרוץ כולו ומדמם מעט,היא כבר לא הרגישה כי כבר מזמן היתה בעולם אחר,גלשה אל הספייס והעלפון.

{תודה מאסטר}
------------------------

Whip​(שולט)
לפני 18 שנים • 6 באוג׳ 2006
Whip​(שולט) • 6 באוג׳ 2006
קטע חזק, פריקית של כאב... icon_wink.gif