נוריתE |
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
סשן של צהריים
לפני 18 שנים •
7 באוג׳ 2006
נוריתE • 7 באוג׳ 2006
זה..מאסטר כתב
JC כתב/ה: ליילה ביקשה ממני לכתוב את מה שהיה היום בחדרה..
אני אנסה זה התחיל באי מייל אתמול בערב,היא ידעה שאבוא היום ושלווה בכמה תמונות חביבות ביותר.. "יום ראשון 06 אוגוסט 2006 17:17 מישאלות לב..למחר מאסטר מאסטר ירצה לראות את הכלבה שלו מזיינת את הכוס עם הדילדו? מאוננת להנאתו? לכבודו? ירצה אולי לעשות פיסטינג בכוס ובתחת שלה ?? ישתין לה בפה כמו שהבטיח ובחור של התחת והיא תלקק לו את פי הטבעת עמוק עמוק לענג אותו הכלבה שלו ו יצליף בה? אולי. קצת? מחדש?להכירכאב של השוט ? יזיין את הכוס והתחת של הכלבה שלו עם ירצה עם דילדו או יד או... ??. אם יצליח מאסטר להגיע קצת מוקדם היא תראה לו את האוסף שלה שמייחם אותה בכל פעם מחדש כדי שתגבר תאוותו לעשות בה כרצונו? היא לא יודעת מה עוד.. הכלבה סומכת על מאסטר שידוע בדיוק מה לעשות בה אלו היו רקמישאלות לב שלה.... כלבה שלך" היא פינתה לעצמה את הצהריים וכשהיתקשרתי, מלמטה, היא נעלה את הכלבים בחדר אחר, פתחה את הדלת ועל פי מיצוותי,והימתינה לי בחדר השינה שלה, עירומה,כורעת על השטיח, ישבנה מורם ופיה פתוח (התריסים היו סגורים ונרות וקטורת דלקו,הכינה לעצמה אווירה) מספר ימים,כבר לא הרשתי לה לאונן, לכן היא המתינה מיוחמת,רעבה לכאב וצמאה לנוזלי גופי. לא המתנתי הרבה, שילחתי אותה לחדר האמבטיה, שם, כרעה על בירכיה,ואני פתחתי את מכנסי, מכניס את הפין לפה הממתין ומישתוקק ,נותן לה לשתות את השתן שלי היא עשתה זאת בתאווה ובגניחות עונג שקטות , משום כך,החלטתי להעניק לה מיקלחת צהובה,על המסירות והרצון הרב שלה ,היא ניכנסה למיקלחון ואני ,שטפתי את כל גופה בשתן חם והיא עוד גונחת ,נותן לה מידי פעם כמה טיפות בפה(התאפקתי כמה שעות ) ואז כורעת שוב הגישה לי בתחינה את ישבנה,אבל קודם כל אוננתי לה קצת בפה ואז הכנסתי את אברי אל חור התחת שלה ושם כבר גם גמרתי וגם שטפתי את תוכה בשתן חם. שילחתי אותה לרוקן את עצמה ולהתקלח והימתנתי לה, יושב בחדר השינה,וכשחזרה נקיה בשנית, נתתי לה לנוח כמה דקות על בירכיה והיא הניחה ראשה על בירכי מנשקת את כף ידי ואז בא בי הרצון והחשק לאונן לה שוב בפה ,הפה של הכלבונת שלי הוא חם ועדין ,הלשון שלה מחליקה בפנים על פני האבר, מגרה אותו ותןך כדי כך,הצלפתי בישבנה עם שוט סייסים ,והיא עם פה מלא ספרה עד עשר "אחת, תודה מאסטר..." לה,אסור לגעת בי תוך כדי וברור שלא לגמור בשום אופן או שזה יגרור עונש חמור, היא ליקקה בתאווה את פי הטבעת שלי,( rimming), זה אחד מהפטישים הגדולים שלה (ואני מכיר אותה מזה מספר שנים והיו לנו כמה קטעים ידידותיים ,אבל כיום,רישמית היא משוייכת לי). הורייתי לה לעלות על המיטה על ארבע להרים ישבן, ולפסק את רגלייה,אז נטלתי כפפת גומי ,שימנתי אותה והחדרתי אצבע אצבע אל תוך הכוס הרטוב כבר,עד שכל כף ידי היתה בפנים, "תזיין את הכלבה מאסטר,"היא התחננה, וכך עשיתי.. פיסטינג עמוק וחזק, מצווה עליה עדיין,שלא לגמור....קולות התאווה ותענוג של כלבתי המסורה, הגבירו את תאוותי אני ולכן,הוצאתי את האגרוף,וחדרתי לתוך פי הטבעת,בוטש אותה, עמוק חזק וכואב כפי שהיא אוהבת ולספירת האחת שתיים שלוש שלי "גימרי כלבה!" היא,גמרה, התפתלה ייללה גנחה והרגשתי את שרירי הסוגר לוחצים על אברי עד שגם אני גמרתי בתוכה. יצאתי מתוך החור והיא הסתובבה על גבה, מחייכת כמו חתול צשייר שבע לחלוטין ואז ירדה אל השטיח שכבה למרגלותי, חובקת את קרסולי באהבה ונושקת לכף רגלי. ===================== |
|