שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

להיות שלו......

Zarial​(מתחלפת)
לפני 18 שנים • 9 באוג׳ 2006

להיות שלו......

Zarial​(מתחלפת) • 9 באוג׳ 2006
בעבודתה היא נסע המון, ואולי בגלל זה אף לא היה לה בן זוג קבוע או אולי בגלל שלא רצתה אף אחד בסביבתה, עדיפה סטוצים חד פעמיים לסיפוק הצרכים שלה וזה הכל, אחרי זה – הביתה.
הפעם היא קיבלה הצעת עבודה במרכז אפריקה, אצל אחד האנשים יותר עשירים שם הוא בדיוק קנה אחוזה מאיזה אריסטוקרט וביקש ממנה לבוא לעצב אותה.
לילי אן הייתה מעצבת פנים הכי ידוע באנגליה, בגיל 34 היא הייתה אישה יפה ומרשימה, גבוהה, עם גזרה מושלמת, שדיים כבדים, רגליים ארוכות עור בצבע של שלג, שער ג'ינג'י ועיניים ירוקות, היא הייתה מודעת למראה שלה ונצלה אותו לקחת כל גבר שרצתה הביתה ....
לא ממש היה בא לה לנסוע עכשיו בשיא של החום לתוך הג'ונגל הזה אבל השכר היה מפתה מידי......
מהנמל אסף אותה גבר שחור לבוש יפה ומנומס מאוד, אחרי שעתיים של נסיע מתישה הם הגיעו .... האחוזה הייתה מדהימה ענקית, עתיקה והבעל האחוזה ........היא נשמה עמוק כשראית אותו עומד בפתח הדלת, היא לא ידע מה גרם לה להרגיש פתאום ככה אולי זה שהיה ענק ממדים, או אולי בגלל עיניו השחורות בשילוב עם שערו הג'ינג'י, מבטו חדר לה לנשמה תוך שניות מוריד את כל החומות והגנות כאילו לא היו שם בכלל .......
- נעים מאוד אי. ג'י.
- לילי אן .... נעים גם לי – קולה נשבר קצת מגלה התרגשות שלה ,
- את בטח עייפה מהנסיעה, אלברטו ירא לך את חדרך ונוכל להמשיך בארוחת ערב, - עם לחיצת יד חזקה אמר לה
- תודה, אני אשמח לאמבטיה עכשיו .....
באמבטיה ענקית היא הבינה כמה היא רוצה אותו .....
הימים הבאים היו מלאים בתעסוקה בלתי פוסקת, אי. ג'י. היה ג'נטלמן מושלם ולא נתן לה שום סימן שהוא מעוניין בה, לילי אן הגיע לשלב שהייתה רטובה תמידית בסביבתו אבל הגאווה שלה לא הרשתה לה לעשות את הצד הראשון, למרות שבדרך כלל לה הייתה לה בעיה עם זה.............
- תצטרפי אליי היום בערב?
לילי אן כמעט נחנקה, הם אכלו ארוחת בוקר על המרפסת עם נוף מדהים, היה יום ראשון יום חופש
- לאן?
- אני רוצה להכיר לך את הסביבה לא יצאת אפילו פעם אחד מאז שאת כאן, היום בערב יש טקס מקומי שנעשה לפני החתונה יהיה מעניין ככה גם תכירי אנשים והמנהגים שלהם.... מי יודע אולי ימצא חן בעינייך....
היה משהו במבטו המרחף שגרם להסכים מיד
בערב כשיצא מהמקלחת מצאה על המיטה שמלה לבנה חצי שקופה לבשה אותה ללא חזייה ועם תחתון חוטיני קטנטן
המקום אליו הגיעו היה עולם ענק בתוך מערה, היה נראה שכל הכפר היה שם, בכל מקום היו מזרונים עם כריות באמצע הייתה מדורה ענקית, נשים צעירות עם חזה חשוף הסתובבו עם מגשים של אוכל ושתיה ..... גבר יותר גדול מאי. ג'י. שלא היה נראה לה אפשרי קם כשראה אותם והזמין לשבת איתו..... המוזיקה של תופים הייתה מונוטונית מידי לטעמה אבל עצם זה שהייתה איתו היה שווה כל מוזיקה גרוע ....
ילדה נגשה אליהם והגישה להם שתיה בקערות קטנות, לילי אן טעמה, המשקה היה מר ומתוק מידי בו זמנית
- שתי, לא תוכלי לשתות את זה בשום מקום אחר בעולם, הם מכינים אותו לבד ואין שום דרך להשיג את המתכון שלהם .....
היא שתתה עד הסוף הדליקה סיגריה, הם דיברו ביניהם על הכל וכלום .... לפתע התופים הפסיקו לנגן ושקט התפרס בעולם, ילדה צעירה ערומה לגמרי הלכה בשביל ישר לכיוונם ורק עכשיו לילי אן ראית עמוד שהיה ליד המדורה, הילדה התקרבה לעמוד והרימה ידיה, טיטו הגבר שישב איתם קם ונגש אליה קשר את ידיה והוריד שוט שחור ארוך שהיה קשור לחגורה שלו
- מה הולך פה בדיוק?
- זה מנהג מקומי שעושים לאישה לפני החתונה, עם היא תוכלל עמוד באתגר היא תוכל ללדת ילדים כי זה מראה שהיא חזקה ואם לא, תהיה שפחה ללא זכות לכלום כל חייה
- זה .... – הראש שלה היסתובב קלות וכל הגוף כאילו היה בריחוף
- תשתחררי המשקה מכיל סם מקומי לא חזק בכלל ....- הסביר לה אי. ג'י. את מה שנחשה כבר בעצמה .....
טקס התחיל, שריקות של שוט וצעקות חרישות של בחורה עשו לה להרגיש מוזר, משהו בתוכה עמוק בפנים דקר אותה וחום התפשט בגופה ..... אחרי כמה דקות החום התחיל להתרכז במקום אחד – בין רגליה .... אי. ג'י. בלי לזוז ממקומו שלח את ידו לכיוון הרגליים שלה והתחיל ללטף אותם, לאט לאט התקרב והחדיר לה אצבע בעדינות רבה אבל בלי להסתכל אליה בכלל, כל תשומת לבו הייתה על הילדה שסבלה וצעקה אבל לא ויתרה .... הוא החדיר לה עוד אצבע ועם אחרת מצא את הדגדגן שלה ... היא רצתה עוד.... לא היה אכפת לה שהם יושבים בין כל האנשים האלה .... רק רצתה אותו כל כך ..... לפתע הוציא את ידו הרטובה לגמרי מהמיצים שלה
- תראי מה עשית, לכלכת אותי עכשיו תנקי, - הוא אמר לה בקול רגוע בלי להסתובב אליה
היא התחילה ללקק את אצבעותיו בתאווה, מרגישה שיכורה מכל מה שהלך איתה .....
היא זאת שתמיד ניצלה גברים לצרכים אישיים שלה, הא זאת שתמיד בשליטה.... היום זו הייתה לילי אן אחרת שיכורה מהמשקה שיכורה מהקרבה אליו שיכורה מהמחזה שראית.....
אחרי שניקתה אותו הוא חדר אליה שוב רק שהפעם הוא חפר בה, מכאיב לה זה לא הפריע לה אפילו הדליק יותר ..... היא לא שמה לב שטיטו כבר מזמן חזר לשבת איתם ועיניים של כל האנשים היו עכשיו אליהם .....
- רוצה אותי?
- או כן.................
- את תצטרכי לעבור את הטקס רק ככה תוכלי להיות איתי..... – בזמן הזה הוא לא הפסיק לרגע לעשות את שלו ....
היא נרתעה לרגע מסתכלת עליו ולא מאמינה שזה הוא אומר לה את זה ....
- בואי .... – הוא הרים אותה בעדינות הוריד לה את השמלה והוביל אותה על העמוד
היא לא יכלה לסרב לו .... רק פחד תפס אותה ואיפה שהו שם טיפה של התרגשות.... הוא לא קשר אותה
- אני אחזיק אותך .... ואת לא מורידה את המבט ממני ככה יהיה לך יותר קל .... אני איתך יפה שלי ....
המילים שלו רכים ודואגים שיכרו אותה היא כבר הייתה מוכנה להכל רק להיות איתו רק לשמוע את קולו .... רק להרגיש אותו ....
ההצלפה הראשונה נחתה אליה כמו סכין, ואם אי.ג'י. לא היה מחזיק אותה הייתה נופלת .... מבטו ציוות אליה לעמוד מבטו לא נתן לצעוק לשחרר את הכאב .....כמה זמן זה נמשך היא לא ידע, היא כבר איבדה את עצמה בתוך עיניו השחורות מהופנטת, היא גם לא שמה לב מתי הכאב הבלתי נסבל נהפך להנאה .... רק מתי שהמכה הבאה לא הגיע לילי אן חזרה למציאות .....
- אני כל כך גאה בך ....- אי.ג'י הרים אותה ולקח אותה איתו, היא רק חיבקה אותו חזק חוקרת את עצמה את רגש החדשה והתחושה המוזרה ונפלאה .....
הוא הניח אותה בעדינות על המיטה שלו הענקית כמה בנות באו עם מים וספוג, התחילו לנקות את הפסים המדממים שלה .... היא התמכרה לתחושה של ידיהם העדינות ולא שמה לב איך הנגיעות שלהן הפכו להיות מיניות יותר היא כבר מזמן הייתה על הגב, צריבה לא הפסיקה לרגע אבל כבר לא הפריע .... .לילי אן בחיים לא הייתה עם אישה ובטוח לא עם שלוש יחד ..... הן ליטפו אותה נשקו אותה אחת מהן פתחה לה את הרגליים לשונה החם התחיל ללקק אותה עוצר מידי פעם על הכפתור שלה .... אי. ג'י. באותו זמן ישב בכורסא ליד צופה ברוגע ....
- את רוצה לגרום לי הנאה ? – מתי הספיק לשבת לידה?
- כמובן .....
- אני אוהב להיות עם אישה רק מאחורה ..... ושמתי לב שאת די בתולה שם ... לא טוב לי .... צר זה טוב אבל צר מידי זה כבר לא כל כך טוב....
- מה שתרצה אעשה ..... – היא כבר הייתה על הסף היכולת שלה היא רצתה אותו חודר אליה ולא משנה לאיפה ......
- נהדר עכשיו הבנות ירחיבו אותך ככה שיהיה לי כייף לזיין אותך.......
הוא סימן לאחת הבנות וחזר לשבת ....
שתי הבנות קשרו את ידיה למיטה ואחרי זה רגל לכל יד, המצב בו לילי אן הייתה עכשיו היה משפיל אותה בכל מקרה אחר אבל לא עכשיו, עכשיו היא הייתה מוכנה להכל באמת.... הבחורה חזרה היה לבוש עליה תחתון מוזר עם שתי ויברטורים אחד ארוך וצר והשני כל כך גדול שלילי אן נבהלה לרגע אבל לעשות משהו בנידון היא לא יכלה ......
משהו קר חדר לה לישבן והיא הרגישה משכה קרה בתוכו ..... הבחורה עלתה עליה מכניסה בעדינות בו זמנית את שניהם ...... כאב אדיר תקף אותה היא ניסתה להשתחרר אבל זה לא היה אפשרי ...... עם הזמן שעבר השלימה עם מצבה והתחילה אפילו ליהנות .... לילי אן גמרה אולי כמה פעמים אבל הרעב שלה לא נרגע .... היא רצתה אותו בתוכה......................
פקחה עיניים הם היו לבד אי. ג'י. שיחרר אותה היא ניסתה לנשק אותה אבל הוא הוריד אותה על ברכיה ופתח מכנסיו, אברו הענק היה מול עיניה בלי לחכות היא התחילה למצוץ לו והרגישה אושר לא מוסבר עולה לה מהבטן, מה שעבר לה באותו רגע בראש היה רק המחשבות כמה היא מודה לו על זה שנתן לה למצוץ לה ובטח היא שווה משהו אם הוא הסכים להכניס לה את הזין שלו לפה .....
במכה אחד הרים אותה, סיבב אותה וקיפל את גבה ונכנס בבת אחת מכאיב, קורע .... הרגשה של פרפר על הסיכה הציפה אותה ... הוא חדר אליה יותר עמוק ויותר עמוק היא בקושי הצליחה לעמוד על הרגליים מנסה לעזור לו להזיז את תחת להרים אותו...... הוא תפס את גרונה מפסיק לה הספקה של החמצן אחרי דקה היא התחילה להשתולל פחד אמתי הציף אותה היא איבדה כל שליטה רק לצאת מפה רק טיפה של אוויר....... שניה לפני שראית שחור היא גמרה ..... אורגזמה הכי חזקה תלתלה אותה אי. ג'י. מיד שיחרר אותה ממלא אותה, גומר יחד איתה בשאגה .....
בבוקר היא התעוררה במיטה שלה ... סימנים על גבה והטוסיק הכואב אמרו לה שזה לא היה חלום ... מחויכת ומאושרת התקלחה וירדה למטה ...
- בוקר נפלאה ....- היא רצתה לתת לו נשיקה אבל מבטו הקר עצר אותה ....
- בוקר מעולה, אנו באיחור סיימי את ארוחת הבוקר שלך אני מחכה לך בחדר עבודה
כאילו כלום לא קרה..... לא הייתה שום ברירה חוץ מלחכות ליום ראשון הבאה...........
Whip​(שולט)
לפני 18 שנים • 9 באוג׳ 2006
Whip​(שולט) • 9 באוג׳ 2006
סיפור יפה, מחרמן מאד. icon_smile.gif
מחכה לקרוא את ההמשך, אם יהיה...
נוריתE
לפני 18 שנים • 10 באוג׳ 2006
נוריתE • 10 באוג׳ 2006
חביב..באמת יש מקום להמשך... icon_cool.gif