sdude |
לפני 18 שנים •
19 באוג׳ 2006
הפגישה עם הילה
לפני 18 שנים •
19 באוג׳ 2006
sdude • 19 באוג׳ 2006
הכרתי את הילה בפארק, במהלך הריצה שלה היא נתקעה בי בטעות, לאחר דיבור קצר הזמנתי אותה לקפה בבית שלי.
נכנסנו לדירה היא הלכה לסלון ואני ניגשתי למטבח כדי להכין קפה, כשחזרתי לא יכולתי שלא לשים לב לרגליים היפות שלה, הגשתי לה את הקפה והמשכנו לדבר, תוך כדי הדיבור מצאתי את עצמי פעם אחר פעם מסתכל על הרגליים שלה, עד שפתאום היא שתקה ושאלה אותי: "בא לך על הרגליים שלי?" , לאחר הלם ראשוני אמרתי לה "מה פתאום!" "שמתי לב איך אתה בודק את הרגליים שלי, אני יודעת שאתה רוצה אותם, אני לא טועה בדברים האלה" "תמיד יש פעם ראשונה" "טוב תקשיב, מספיק עם השטויות, הנה הצאנס שלך, אתה יכול עכשיו לרדת על ארבע ולנשק לי את הנעליים ולבקש להיות עבד שלי, או שפשוט נשכח מכל העניין" לא יכולתי להחזיק את עצמי יותר, ותוך שניה וחצי הייתי על הרצפה לפניה מנשק את נעלי הספורט שלה, חיוך גדול עלה על פניה, "אני לא שומעת בקשה.." "אני יכול להיות עבד שלך?" "זו בקשה? תתחנן אפס!" "בבקשה מלכתי, אני רוצה להיות העבד שלך, ולהעריץ את כפות הרגליים שלך" "אני לא יודע, אולי נשכח מכל העניין" "בבקשה מלכתי, אני מתחנן" "אתה מבטיח לעשות כל מה שאני אגיד לך?" "כן מלכתי, אני מבטיח" "ברור לך שאתה לא יכול להתחרט, נכון?" "כן מלכתי" "אוקיי אפס, בוא נראה אם אתה בכלל שווה משהו, תוריד לי את נעל שמאל" הורדתי לה את הנעל, "תריח אותה אפס, אתה צריך להכיר את הריח של המלכה שלך" לקחתי הרחה עמוקה, "יפה אפס", היא הרימה את הרגל שלה ודחפה לי אותה לפרצוף מיד התחלתי לנשק ולהריח אותה, "תוריד את הגרב", "כן מלכתי" היא מיד דחפה לי את הרגל שלה לפה, "תלקק אותה טוב אפס, במיוחד בין האצבעות" אחרי שעה שבה היא פוקדת עלי איך ללקק לה את הרגליים היא העיפה אותי ממנה, "טוב, אתה עבד רגליים טוב, אני חייבת להתארגן לדייט שיש לי בערב" "ממממה? יש לך דייט?" "כן אפס, מה חשבת ? שאני אצא איתך?! אתה צריך להגיד תודה שאני בכלל נותנת לך להיות עבד כפות הרגליים שלי, מחר אני יוצאת לריצה ב17:00 אז תהיה ביית שלי ב 17:15 בדיוק" "כן מלכתי" נעלתי לה את הנעליים, היא נעמדה בדלת, מיד ירדתי לריצפה ונתתי לנעליה נשיקה אחרונה, והיא הלכה בלי להגיד יותר מילה. המשך יבוא |
|