Madame_S |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
פליי פארטי בניו ג'רזי
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
Madame_S • 25 באוג׳ 2006
הוזמנתי על ידי סאב שאני משחקת איתו מדי פעם למסיבה פרטית בניו ג'רזי ומכיוון שאני מאוד אוהבת להגיע למקומות חדשים ולפגוש אנשים חדשים בסצינה נעניתי בחיוב.
הגענו לבית פרטי המתפקד גם כמועדון סאדו, במקום כבר היו כמה זוגות ובעלות הבית/בעלות המועדון שהיו לבושות בחוטיני וחזיות סקסיים שלא השאירו הרבה מקום לדמיון. הבית כולו מלא באווירת סקס ושחיתות, בסלון מפוזרות בובות חלון ראווה הלבושות בלבוש בי.די.אס.אמי ועל הקירות מצויירים ציורי קיר ענקיים הכוללים שליטה נשית. בקומה העליונה מיטת עץ ענקית ומאסיבית עם קורות ושרשראות המאפשרים קשירות בתנוחות שונות ומשונות. בקומת המרתף נמצא...המרתף כמובן, שמוקדש כולו לציוד וצעצועים. על קיר אחד רשת ענקית עליה תלוי ציוד רב ומגוון: סוגי פלוגרים שונים, פאדלים, שרשראות, אזיקים, מסכות ועוד ועוד על הקיר ממול מוצב צלב עץ ענק ולידו כיסא עץ המשמש לקשירה ועינויי ביצים ופטמות. בנוסף יש ספסל המשמש להצלפות וציוד חשמלי מגוון. החדר ליד משמש למשחקי מים וגם ככלוב לעת מצוא. בגלל שאין שם חלונות והקירות מכוסים בציורים מאיימים קיימת שם אווירה אמיתית של דאנג'ן. התחלנו למעלה בסלון ושוחחנו עם האנשים החדשים שפגשנו במסיבה. החלטתי שהגיע הזמן לקצת שעשועים, וזכרתי שג'ון (הסאב שהתלווה אלי) אמר לי פעם שהוא יודע לעשות עמידת ראש. אז ציוויתי עליו להתפשט ולעשות עמידת ראש באמצע הסלון, הוא עשה זאת ואחת מהמארחות שלנו ניצלה מיד את ההזדמנות והתחילה להצליף בתחת שלו שהיה באוויר בגובה מאוד נוח להצלפות. אחרי שהוא בידר את הקהל זמן מה שמתי עליו מצבטים, המארחות החביבות שלנו הביאו לי שרפרף מיוחד המאפשר לחבר אליו את הסאב באזיקים כך שהוא כורע עליו, ואז הן חיברו את ג'ון לאלקטרודות ונתנו לי לענות אותו עם גלגל רפואי שהתחבר ליחידה חשמלית. זה היה משחק חביב במיוחד, כולם נהנו ממנו, אולי חוץ מהביצים והתחת של ג'ון. אחר כך ירדנו למרתף, זוג אחד שיחק על הצלב, אני עשיתי סצינת הצלפות ארוכה עם ג'ון, ושתי המארחות שיחקו האחת עם השניה על הספסל, זה היה מדהים לראות אותן משחקות. היה ברור לעין שהן אוהבות האחת את השניה אהבה עזה. הסאבית מבין השתיים נכנסה מיד לסאב ספייס ופשוט ריחפה בזמן שהשניה עינתה את אברי מינה בעזרת ויברטור חשמלי וכלים אחרים. האווירה הייתה נפלאה, נראה שכולם באו לשחק והעובדה שאני עסוקה במשחק שלי אבל מסביבי מתרחשות סצינות מרתקות אחרות מאוד גרתה אותי. לאחר מכן עלינו שוב לסלון, ופיליס, הסיסי המשרת/ת של בעלות הבית הוציאה לשון לאחת הדומיות, אז בתור עונש אחת המארחות מרחה לה פלפל מאוד חריף על הלשון, בהמשך הערב היא שמרה את הלשון שלה עמוק בתוך הפה... נפרדתי מהאנשים שהיו במסיבה וקיבלתי הזמנה לבוא מתי שארצה, הזמנה שאני מעריכה שאנצל בהמשך. |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
Re: פליי פארטי בניו ג'רזי
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
Marcus Wright(אחר) • 25 באוג׳ 2006
Madame_S כתב/ה: ... ....................................................................................................
........................................................................................................................................... נפרדתי מהאנשים שהיו במסיבה וקיבלתי הזמנה לבוא מתי שארצה, הזמנה שאני מעריכה שאנצל בהמשך. מתי לדעתך את הולכת שוב , יש לך מקום במזוודה ? |
|
red-cell(מזוכיסט) |
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
red-cell(מזוכיסט) • 26 באוג׳ 2006
ואני פיספסתי את זה !!!!!!!
|
|
firex |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
דווקא בניו ג'רזי
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
firex • 28 באוג׳ 2006
אחד המסיבות הכי מדליקות שהייתי בחיי היה דווקא ב ג'רזי.
|
|