צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כשמגיע.. אז מקבלים

סאבית אמיתית ומנוסה​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 25 באוג׳ 2006

כשמגיע.. אז מקבלים

הכל חשוך, רק כמה נרות מאירות את החדר, אני ערומה בידיים וברגליים יש לי קולרים, ובצוואר גם ישנו קולר עם שרשרת מברזל, שמחליקה לי בן השדיים,אני נעמדת עם הפנים לקיר, הישבן כלפי מטה, את עם מגף מעור מבריק עד אחרי הברך, ובגד גוף גם הוא מעור מבריק , את מושלמת, ביד יש לך שוט, שחור הקצה שלו מרובע, ואת מתחילה להצליף בי בישבן, עד שהוא הופך לאדום מתמיד, את מבקשת ממני להסתובב ולהושיט ידיים, את תופסת לי אותם, ומצליפה בהם, עד שבעיניי את רואה את הכאב, את עוזבת את הידיים ומתחילה עם החזה, את תופסת את הפיטמות כלפי מעלה, ומצליפה חזק, חזק. בעיני יש ניצוץ של דמעה, את תופסת את השרשרת, וביד השניה מצמידה את הצוואר לשפתיים שלך, ומתחילה לנשק, ולנשק.

מכניסה אותי לתוך כלוב , אני על ארבע, והראש שלי יוצא החוצה, את נישכבת ופותחת את הבגד גוף, אני יורדת לך, אני מלקקת לך את הכוס המתוק והחלק שלך, את זזה מעלה מטה, מרימה רגל אחת על הגב שלי, וזזה יותר חזק הלשון שלי עומדת ורטובה בשבילך, את עושה קולות של הנאה, מסתובבת ומדביקה את התחת לפנים שלי, אני מחדירה את הלשון לתוך החור כמה שיותר עמוק, ואת מסובבת את הישבן בפנים שלי, אני מוציאה ומכניסה את הלשון, נהנת לספק אותך מלכתי.

לקינוח את מלבישה על עצמך את הדילדו, ומכניסה לי את כולו לפה, עד שהעיניים שלי צועקות מאדמומיות וחנק
.
infinite​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 6 בספט׳ 2006
infinite​(נשלטת) • 6 בספט׳ 2006
אהבתי את האינטנסיביות ,ממש בנשימה אחת קראתי את הקטע שלך ו...נשאר טעם של עוד icon_wink.gif