גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
מוקדש לזאת שבזוכתה למדתיל חלום
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 26 באוג׳ 2006
עד היום רק היתנסתי בזה ככה על הקצה
זיינו אותי כמו שצריך עד שגמרתי אנסו אותי לגמור עוד ועוד בעזרת אצבעות שנגעו בנקודת ה G שלי חדרו אלי בעיקר בסטרפונים סטנדרטייים למשך חצי שעה מקסימום ותמיד חשבתי שזאת הפיסגה או אז היכרתי אותך כאן בפורום רמזת לי שבעצם עודי בתול שיש לי אפשרות מעשית להפוך לאיבר מין מהלך שנועד ספק אותך ורק אותך חור חם ומזמין שמקיף את הסטרפון הענקי שלך 25 ס"מ באורך ו 8 בהיקף בשר חי נושם גונח נושף במאמץ אחרון של לפני הסאב ספיים ס האולטימטיבי זונה ממין זכר שכול יעודו להיות כלי לשרותך תקרעי ממני את הבגדים תפילי אותי פרקדן על המיטה תיקשרי אותי על מנת שגם איםפ ארצה- למרות שאין כך הדבר לא אוכל לזוז תכניסי לי כרית מיתחת לבטן כדי להבליט את החור ההוא שבאחורי לרגע תתענגי על מראהו קטן הדוק וסגור בפנייך אך לא לאורך זמן ואז אשמע אותך חוגרת את מכשיר הפלאים הזה שהופך אותך לגבר שמזיין ואותי לבתולה ביום נישואיה את מורחת מיט קרם כדי להקל על החדירה הראשונית מקרבת את ראש האיבר לחור היתרחב לאיטו משהה את החדירה כדי שאתרגל קימעה ואז ללא רחמים דוחפת אותו פנימה עד סופו קורעת אותי במעה אחת צווחת כאב מהול בהנאה ניפלטת משפתיי איברי מיזדקף מיידית ידיך חופנות אותו בעודך לוחשת לי באוזן: זונה שלי- את תיגמרי רק כשארשה לך וכמו אישה בוטשת אותי ניכנסת יוצאת מגבירה את הקצב ריקוד שבו ישבני זז עים אגנך ידייך אוחזות בכתפיי ובצתנועה אחת בום- הכול ננינעץ בחי למקסימום עומק ואניגומר בלי רצון מישלי אך את יודעת שעוד יש בי חומר ולכן ממשיכה בזיון כדי לחלוב אותי עד הסוף בשלב כול שהוא- הופכת אותי על הגב קושרת את רגליי לעמעלה בפיסוק שלו יפריעו לך דוחפת לי את הסטרפון לפה ומלמדת אותי למצוץ כמו שאת אוהבת ואז אחרי מנוחה של כמה רגעים כשגופי נירגע קימעה את מחליפה את הסרפון באצבעותיך מרחיבה אותי לאט לאט עד שכול כף היד בפנים ואו ואני בריחוף שבין אמת לחלום משאירה אותי פעור לרוווחה מיתאושש מהמאמץ הפיזי על שפתייך חיוך של לאחר הסיפוק של הגמירה ואת אומרת לי יפה זונה התנהגת בגבורה וקיבלת את זה כמו גבר כפרס את מכניסה לי באט פלא מיתנפח על מנת שהחור יתרגל שכן בבוקר המחר...... צפוי לי עוד סשן והפעם את לא לבד איתך עוד שלוש מלכות וכולן רוצות דבר אחד לקרוע אותי נון סטופ כזונה שאני |
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
לאסי(מתחלף){עע} • 26 באוג׳ 2006
ככה אני רוצהההההההההההההההההההההההההה
וויזארד אתה קוסם |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
26 באוג׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 26 באוג׳ 2006
אם מתחשק לך לפעמים
לפתוח לרגע את דלת הקסמים בוא ואתן לך מפתח, תיכנס ותהיה אורח. כי פה המלכה הוא הכל יכולה אצלה תוכל ללמוד את הכל- איך להפוך לזונה ממין זכר אם תכנס ותשתלם- תלמד הילכות עבדים תוכל גם אתה להיות ההואהשגילה את יייעודו האמיתי בחיים להיות חור דפיקה משובח למען סיפוקה הבילעדי של המלכה |
|