SaTyR(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
גם אני רוצה!!!
לפני 18 שנים •
28 באוג׳ 2006
SaTyR(מתחלף) • 28 באוג׳ 2006
גם אני רוצה לשתף אתכם בכמה שירים שכתבתי (ואפילו שחלקם מופיעים לי בבלוג, אבל למי אכפט)
התפילה ללילית לילית מלכתי, כל כולי בידייך. לחיות לידך, לצידך, לרגלייך. כל נצח ארוך, כל דקה ושניה, תשתה זעמך, נשמתי לרוויה. ואין בכוחי- ברצוני לעזוב. לא לחיות בלעדייך, רק למות מקרוב. ולא תיהיה לי אלה מלבדך לעולם. לא קיים בלעדייך, בלעדייך נעלם. לא, אינני עבדך ולכן דמעותיי. מתחנן בפנייך, "תשמעי תפילותיי!" כשותה מדמך אנשק צווארך, כשותה מדמך ועינייך יפות- עייפות. ועדע כאבך ואשמח שמחתך וקשה קצת לראות מדמעות. תשוקתך בעיניי וגופך בידיי ושוב פעם מעידה- אבדה. אבל שנינו אחד; רך גופך כמו הבד ובדידות בודדה לבדה. שוב עיניי אעצום... חם גופך כמו החום, אך אני לא נרתע. ממיתה. מעבד את חושיי ואשכח חולשותיי ורואה... שדמי את שותה. ***השם בסוף... (הפתעה) למה ארצה, אחשוק ללא מנוח? גופך כה דק קורא לי מרחוק. אין ריח של בשמייך עשן- ניחוח וטעם גופך אין לשפתיי מתוק. ולא אטעה כי פועלים קסמיה. הפלת עליי קללה שאין כמותה. ולא אבכה אני מיוסריה, כשתשרף עד עצם מהותה. שונא אותה! כי מר לי בלעדיה. ומתעב עד עומק נשמתי, אך כל שניה שואף אני אליה- בכל מבט, בכל נשימתי. רואה אותה שרועה ומחכה לי, רואה אותה שוכבת אל מולי. וויכוח מבפנים, מאט בנאלי, ושוב אליה מזנק כולי. אך שוב נרתע, נופל כללא רוח. עוד צעד קטן נותן לי נחמה, אך אין עוד בעצמי אני בטוח. אובס בקרב, אך יש עוד מלחמה. והשם הוא (נכון שתופתעו): "הסיגריה" [align=left] Pure Domination I've sold off my soul When I knoked on your door And now is my body Which lais on the floor I gave you my time For 24/ SEVEN My life turned to hell Which I'm calling a Heaven A violent way A "NEW AGE EDUCATION" There is no more acting Just a pure Domination And nothisng is left Nothing more for my own But I'm the happiest man When I'm kneeling your throne And you are the Queen You dont need any lord Couse you are alone Can rule the whole world וזה הכל לעכשיו מקווה שתהנו לקרוא את זה ואפילו תגיבו.... שלכן (ושלכם), Satyr נ.ב. יש עוד מאיפה שזה בא... |
|