סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חצי וניל - יש דבר כזה ?

מוקה-וניל​(נשלט)
לפני 18 שנים • 1 בספט׳ 2006

חצי וניל - יש דבר כזה ?

מוקה-וניל​(נשלט) • 1 בספט׳ 2006
אני עוקב פה אחרי הפורום מזה כמה חודשים ו"עוקב" אחרי חומרים בדס"מים ברשת כמה שנים טובות ואני לא יכול שלא לתהות היכן עובר הקו בין ה"וניליות" לבין הבדס"מ. הבה ניקח אותי לדוגמא.
(בחירה מפתיעה icon_wink.gif )

כמו שאמרתי כבר שנים רבות ולמעשה אפילו מגיל צעיר אני נמשך לעולם הזה בצורה רצינית. כשחברי היקרים היו רואים סרטי פורנו רגילים הייתי פשוט עושה את עצמי שזה מחרמן אותי אבל תכלס זה לא מזיז לי. אני מעדיף לראות סרט בלי ערום בכלל אבל שיש בו איזו בחורה במצוקה (לרוב קשורה יופי, רצוי באזיקים) מאז שאני זוכר את עצמי. גם כל הציצים שיש באינטרנט לא מזיזים לי icon_sad.gif

התנסיתי במין רגיל עם כמה בחורות (לא רב-שגל אבל גם אין טענות) ואכן כל הזמן רק רציתי שהיא פשוט תקשור אותי ותנצל אותי מינית. אין בי את הדחף הזה "לזיין" בחורות .

בקיצור - זה אני.

אבל (!)

אני קורא פה את ההודעות והסיפורים וגם זה קצת מוזר/לא מושך - מה זה כל ההגזמות האלו ? אני אעסה לך את הרגליים כל היום ? תהיי לי על הכתפיים כל ההופעה של רוג'ר ווטרס ? וישנן עוד מאות דוגמאות (כמו כל "מנקי-הבתים" שמציעים את שרותיהם) ועוד מה שהכי מוזר זה שיש מקרים בלי לגמור או בלי איזה שהוא סקס ?! נכון אני אוהב שבחורה מנצלת אותי מינית ואני מוכן להביא לה ביד 4 פעמים רצוף (ואני מאוד מאוד טוב בזה icon_wink.gif ) אבל דחיל רבאק - אם אני לא גומר בסוף הלילה הזה אנחנו אז מה המטרה ? ההשפלה ?

האם אין מצב-אמצע ? אני חולה על משחקי שליטה וכן אני גם נהנה ממצב של חוסר אונים אפילו לכמה שעות טובות - אבל ממש כל הזמן להיות עבד ומושפל ? נראה לי קצת מוזר אפס ...

האם יש פה גם מקום לאנשים שמחפשים מפגשים יחסית רגילים עם משחקי שליטה ולא השפלה טוטאלית ?

אם כן - הנני כאן לשרותכן (צעיר ספונטני, בעל חוש הומור וידי זהב)

לילה טוב
נויה הל​(לא בעסק){צ}
נויה הל​(לא בעסק){צ} • 1 בספט׳ 2006
חחח
אני בטוחה שאתה תשמח לעמוד לשירות הרבה נשים.

בנוגע לקו בין וניל לבדסמ, כל אחד ומה שטוב לו. אתה אומר שאולי אתה ונילי? אני הרבה יותר.
אצלי למשל הכל משחק. בדסמ זה גיוון נהדר אבל רק בדסמ משעמם אותי באותה מידה שרק וניל משעמם אותי.

אז אני חצי ונילית? תלוי איך תגדיר את זה. יש בטוח נשים שיתחברו למה שאתה אוהב. פשוט בכל מקרה יש מיעוט נשי כך שייקח לך זמן למצוא אותן.

העיקר, אל תתחיל לחשוב שאתה לא מספיק בדסמי או אני לא יודעת מה, תעשה מה שטוב ומתאים לך.
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 1 בספט׳ 2006
מצטרף לדעתה של עמיתתי המלומדת נויה.

הדוגמאות שהבאת הן נקודות קיצון שמופיעות בדר"כ בתחתית שרשרת המזון. רוב האנשים ה'נורמאלים' (פחחחח) כאן מחפשים זוגיות עם מוטיבים בדסמים, או מפגשים מיניים עם מוטיבים בדסמים, או סתם זיונים, חיבוק, מציצה, התייחסות, משו.

לדעתי הקו בין ונילי לבדסמי עובר בנקודה בה אם וכאשר אתה מרגיש שלא תוכל להיות עם בת זוג ללא בדסם. אם אתה מרגיש שזה יחסר לך בצורה עקרונית (ולפי מה שאתה כותב זה אכן המצב) הרי שהינך בדסמי למהדרין.

המינונים והאופי של המוטיבים הבדסמים בחייך זה עניין לחלוטין של בחירה, טעם, והעדפה.
שיהיה בהצלחה !
devilwitch.gif
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 1 בספט׳ 2006
מצטרפת לקולגות- בוודאי ובוודאי שיש רצף. גם אני מגדירה את עצמי כוונילית- בדס"מית (או ליתר דיוק- סאבדומית וונילית icon_biggrin.gif ), כך שאתה בחברה טובה. נגידicon_smile.gif
המלט
המלט • 1 בספט׳ 2006
האמת, מי שקורא כאן כמה 'דומיות', עוד עלול לחשוב שזה באמת ככה.

מצטרף לואדו-סנילים האחרים. icon_cool.gif
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 1 בספט׳ 2006
כל אחד ואחת והאמת שלהם/ן כל אחד והבדס"מ שמתאים לו, עם הקינקים או כדרך חיים. אין נכון וטוב - יש מתאים או לא.
יש אקסטרימים ואקסטרימיות - מנטלית או פיזית, ויש שהם לא.
כמו בונילי גם פה - זה עניין של תאום ציפיות, פה הנסיון של מימוש הפנטזיות חזק בהרבה ולרוב (לצערי) מהווה את הבסיס (שלרוב מתגלה כרעוע) ליצירת קשרים.
חפש את ההתאמה הבין-אישית, והרבה שאלות ובעיות יבואו על פתרונן מעצמן.
ולא - לא כל אחת מתאימה לך - כמו שלא כל אחד מתאים לי (או לכל אחד ואחת אחרים).
אבל בים הסטיות והפנטזיות יש את אותם הזוגות שמוצאים האחד את השני בהתאמה של יד לכפפה. וחלקם כן נהנים לממש את מה שבעינייך נראה כלא אפשרי.

שורה תחתונה - שיהיה לך בהצלחה במציאת זו שמתאימה לך!

סופ"ש קסום לכולם!
נאיבית

הגדרות

נאיבית • 1 בספט׳ 2006
icon_cool.gif
הגדרות הן כל כך לא חשובות כי הבדסמ שלך הוא לא רק שלך אלא גם של בן הזוג שלך.

אני חושבת שאני יותר וונילית מבדסמית אבל עם בן הזוג המתאים אני בדסמית ולא "לפי ספר הבדסמ השלם".

אני חושבת שההגדרה שלנו מושפעת מבן הזוג, יותר ממה שאנחנו מוכנים להודות בפני עצמנו.

יש דברים אכסטרימים שיגרמו לאי התאמה אבל על הרצף יש הרבה דברים פחות מוגדרים.
נסיך הכתר

יש מזה ויש מזה.

נסיך הכתר • 1 בספט׳ 2006
קשר בדסמי כולל גם קשר ונילי - ומי שאומר אחרת טועה ומתעה.
גם קשר ונילי טהור - כולל בתוכו קשר בדסמי של שולט ונשלט- קשר כזה לא חייב להתבטא
באמצעיפ פיזיים עם אביזרי סאדו- בהחלט יכול להיות מי יגיד את המילה האחרונה- מי ינהל את
התקציב המשפחתי, ועו דברים נוספים בהתנהלות הרגילה בחיי היום, יום.
אפלבי
אפלבי • 1 בספט׳ 2006
הקשר הוונילי יכול להיות הפוך מהקשר הבדסמי כאשר גבר קובע הכל בבית אבל בקשר הבדסמי הוא נשלט.
אין קשר הכרחי בין הקשר הוונילי בבית ובין הקשר הבדסמי.

לא כל נשלט אוהב אותם דברים ולא כל שולטת דומה לשולטת השניה.

חלק גדול מהדברים שדורשות שולטות הם TURN OFF בשבילי אבל לכל אחד הבדסמ שלו.
מוקה-וניל​(נשלט)
מוקה-וניל​(נשלט) • 1 בספט׳ 2006
אוקיי - אני מפנים את מה שנאמר פה.

השאלה שעולה לי בראש היא איך מוצא מין את מינו... ? הרי אני יכול ללכת לכל מיני מקומות להכיר בחורות ואז אין לי אלא לקוות שאותה אחת שיצא לי להכיר גם תהיה במקרה ב"קטע" , אבל זה נראה לי כבזבוז משאבים משווע ... ! מה הסיכוי לבינגו במקרה הזה?
מה שאני בעצם שואל זה האם ישנם מקומות ספציפיים שידועים בקהל היעד שלהם (חוץ מהמועדון ביפו ?) או האם ישנם איזה שהם סימנים מוסכמים שאפשר לראות ? איך אתם עושים את זה ...

אשמח לתשובותיכם/ן.