סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תופעה מעניינת שדורשת התיחסות

huan
לפני 18 שנים • 2 בספט׳ 2006

תופעה מעניינת שדורשת התיחסות

huan • 2 בספט׳ 2006
יש תופעה מאוד מעניינת בכלוב:נשלטים ממעטים לכתוב בו ועוד יותר ממעטים לנקוט עמדה כל שהיא
כמות הבלוגים של הנשלטים והבלוגים הפעילים בפרט ביחס למספרם בכלוב קטנה במידה משמעותית משל שאר הנטיות.
הפורום "הבנים על הבנות" קטן פי 2 ויותר מהפורום "הבנים על הבנות" וכמות השירשורים העוסקים בנושאים אשר לפי דעתי הם מהותיים וחשובים כגון בטיחות,אתיקה,מוסר,מהות וכו מרוכזים דווקא בפורום המקביל בעוד שהפורום הזה עוסק בעיקר בסיפורים,פנטזיות ושעשוע כאשר ביקורת כלפי דומיות כמעט ואינה קיימת ורוב ההודעות מורכבות ממחמאות ונסיונות למצוא חן (כמו למשל בשרשור על העונש והפרס שהנשלטים היו רוצים לעצמם).
נשלטים אינם משתתפים כלל בדיונים בהם המשתתפים נדרשים להציג עמדה כל שהיא בזכות מנהג,פעולה או דרך התנהגות מסויימת וגם כאשר היא מובעת לרוב לא חד משמעתית ומתחמקת (כמו למשל "מיכוון שמדובר בבני אדם איין תשובה חד משמעית לכאן או לכאן " ותשובות דומות) או עמדה הדוגלת בהתמסרות (כמובן שיש גם יוצאים מהכלל אך הם מיעוט).
ומספר הסאבים בין הכותבים בכלוב אותם אפשר להגדיר "בולטים" מצומצם להחריד גם כן.
אני לא חושב שסאבים חושבים פחות משאר הנטיות,אני לא חושב שיש להם פחות מה לומר אך עובדה והתופעה בהחלט קיימת.
ההסבר שלי לכך הוא שסאבים לא רוצים לסגור לעצמם אופציות על ידי הבאת עמדה פומבית מה שמשאיר להם מרחב תימרון ומעלה את הסיכוי למצוא דומית שכן בהעדר דעה פומבית הם יכולים להתאים את עצמם לכל אחת.

אשמח לשמוע מה יש לאנשים להגיד בעניין,להציא תאוריות משל עצמם או לחליפין לשלול את דברי ותצפיותי לאלתר.
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
רחמי על הסאב שהינו חסר דיעה, או לחילופין
לא מביע אותה מחשש לסגור לו אופציות.

תנחומי לדומית שתשלול מועמדות של סאב, בגלל שההין לומר את דעתו
בשרשור מסויים ואשר דעתו נגדה לשלה.

בזה אני חושבת שהבעתי את דעתי על התופעה.
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 2 בספט׳ 2006
אני שותפה לאבחנה שיש מיעוט בולט של כתיבה על ידי סאבים - אבל לאו דווקא מתיחסת לכתיבה מבקרת. גם כתיבה יוצרת, כתיבה איכותית, חיבור של שלושה משפטים לאמירה ברורה - נדיר למצוא - לפחות ביחס למספר הרשומים.

יתכן שיש לסיבות שציינת משקל מסויים, אבל מאחר שגם כתיבה חיובית על ידי נשלטים היא נדירה באופן יחסי - לדעתי לא אלה הסיבות.....

ולא נותר לי אלא להצר על כך.
huan
לפני 18 שנים • 3 בספט׳ 2006
huan • 3 בספט׳ 2006
כתיבה יוצרת למרות שהיא מצומצמת ביחס למספר עדיין קיימת רק שלרוב אינה מתפרסמת במגזין אלה דווקא כאן בפורום בכל מקרה בכתיבה יוצרת יש גם כן הבאת דעה ואמירה על הסאב שכתב אותה מה שלדעתי יכול לדעתם של אנשים לפעול באותה צורה כמו הבאת דעה פומבית על נושא מסויים וכך לצמצם את מרחב התימרון ואת הסיכוי למצוא דומית.
בכל מקרה אשמח עם דווקא הסאבים אשר אליהם מדברים יגיבו פה שכן כל האחרים מלבדם יכולים לעסוק רק בספקולציות.
אפלבי
אפלבי • 3 בספט׳ 2006
מספיק לקרוא את העמוד הראשון של פורום הבנות על הבנים אבל כנראה שאלה שאתה מדבר אליהם ורוצים לא לסגור אופציות לא יענו לך.
בשרשורים של הדומיות רואים תגובות כמו:"קחי אותי, אני ברשימת ההמתנה." או תגובות מעריצות לכל מה שדומית כותבת.
יש תגובות של:"אני מוכן לעשות כל מה שדומית תאמר לי."

בקשה של דומית לקחת אותה לשעתיים על הכתפיים זוכה לים תגובות.
סביר שאם דומית תבקש ללקק לה את הרצפה תקבל גם ים של פניות.

נראה שהסאבים נואשים.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 3 בספט׳ 2006
לדעתי זה אולי קורה בגלל שלסאבים פחות מעניין למה וכמה והם פה רק כדי לחפש סשן/זיון (תירגעו כל אלה שקופצים עליי עוד רגע על ההכללות).
הם יעדיפו לפעול בשיטת ההודעות האדומות: "שלום גברתי, סוגד לנעלייך", "היי", "מה נשמע?", "אני אבי, זה המסנג'ר שלי:...." ולא רוצים לבזבז זמן יקר.

העניין הוא שגם הדומים פה הם בדיוק לאותה מטרה, אלא שדום שיבלוט בפורומים ויראה כמו "אחד שמבין משהו מהחיים שלו, שיודע מה זה בדסמ ומה זה בטיחות" יגרום לסאביות לחשוב שהוא ממש מבין עניין, אמין ושווה להיות במחיצתו- הנה גם כוללללללם מכירים אותו (זה חשוב יותר לסאביות מאשר לסאבים, מן הסתם) וזה מעלה את קרנו.
שלגי
שלגי • 3 בספט׳ 2006
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה:
רחמי על הסאב שהינו חסר דיעה, או לחילופין
לא מביע אותה מחשש לסגור לו אופציות.

תנחומי לדומית שתשלול מועמדות של סאב, בגלל שההין לומר את דעתו
בשרשור מסויים ואשר דעתו נגדה לשלה.

בזה אני חושבת שהבעתי את דעתי על התופעה.

מה שהיא אמרה! icon_smile.gif
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 3 בספט׳ 2006
ומאידך,
התופעה הזו חלה , בואריאציות שונות, גם על שולטים.

הייתכן שהמין הגברי הוא פשוט...פחות ורבאלי ? ( אההה..בעצם, את זה מגלים בערך בגיל 3-4 כמדומני.. icon_rolleyes.gif )

{ואין הדבר בא לרמז על חוסר הבנה \ ידע , אלא...נשים, ובעיקר נשלטות, איך ננסח זאת בצורה...ובכן...נשים הן יותר קשקשניות. הכללה גסה אך לרוב, אני מדגישה , לפני שיקומו עליי המתלהמים \ המתלהמות, ל ר ו ב , נכונה. )
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 3 בספט׳ 2006
גם אני כאמור טוענת שגברים באופן כללי נוטים לרוב להיות פחות ורבאלים ובעיקר בכתיבה. לא ערכתי סקר כותבים בקרב שולטים או נשלטים, אבל התחושה שזה המצב עבור נשלטים לפחות, נכונה.
אני יודעת שכאשר מישהו פונה אליי, אם בהודעה היה משהו מעורר עניין יותר מאשר "היי" ולרוב גם זה בכותרת ההודעה בלבד, אני בודקת את הפרופיל שלו - ריק בהרבה מקרים, בודקת אם יש לו בלוג - נדיר, בודקת סיפורים במגזין - רובם לא יודעים אפילו על קיומו, ותגובות בפורום - מעט ורובן לא מכילות יותר מ-3 מילים.
עבורי מי שמסוגל לכתוב וגם עושה זאת, יקבל הרבה יותר נקודות זכות מאשר מי שאין לי מושג איך הוא חושב ומה היכולות האינטיליגטיות שלו. והיכולת האינטיליגנטית והורבאלית, בתנאי שאינה באה על חשבון כישורי אנוש בדמות נימוס וכבוד אדם, הינה תכונה חשובה מאוד עבורי, לא רק בבחירת סאב אלא בבחירת פרטנר וחבר בכלל.
לכן דווקא בגלל ריבוי הנשלטים ומיעוט השולטות, הייתי מצפה שנשלט ינסה להביא למצב ששולטות יכירו אותו דרך הכתיבה ויקנה לעצמו בכך נקודות זכות.
huan
huan • 3 בספט׳ 2006
אני לא חושב שהיכולות הוורבליות של גברים נופלות מאלה של נשים ולא לכתוב בפורומים בבלוגים ומגזינים זה פגם מולד של המין הגבריicon_smile.gif שכן שולטים ועוד איך כותבים ומגיבים ובמידה לא פחותה ואף גדולה יותר מזו של השולטות אך אולי באמת ניתן להסביר זאת על ידי ההסבר של כחולית ( icon_cool.gif ).אך עם זאת אני סבור שלמרות ונראה כאילו המטרה העיקרית של כל גברברי העולם היא לזיין\לסשן בטוח ימצאו כמה בכל נטייה שבנוסף למטרה העיקריתירצו גם קצת לחשוב,להתווכח ואולי גם להגיע לכמה מסקנות ולהטיב עם העולם.

בכל מקרה עם הנשלטים לא באים אלינו יכול להיות מעניין לבוא אליהם ולעשות סקר קצר בעניין
השאלה מי מספיק משועמם\סקרן לעשות את זהicon_smile.gif