סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סשן של יום חמישי עם המלכה ליידי רד חברה טובה שלי שעובדת שם:)

לאקי​(נשלט){(אביב6363)}
לפני 18 שנים • 3 בספט׳ 2006

סשן של יום חמישי עם המלכה ליידי רד חברה טובה שלי שעובדת שם:)

הלכתי לאסוף אותה מביתה והיחבקנו ואז נסענו משם לדאנגן.בדאנגן מהתחלה שניכנסנו הסשן התחיל בזה שהיא שמה לי את הקולר שלי על צווארי ואמרה לי שב. ישבתי .והיא הלכהשמשאירה אותי בצד לבד .ושאחרי שעתיים וחצי היא באה אליי ומורה לי לבוא אחריה לתוך המועדון .במועדון אמרה לי תיההעל 4ותמתין שיתחיל המופע הראשון תיהה ספספל לשתי המלכות האחרותומכאן התחיל הסשן שלנו .היא לקחה שוט ועוד מלכה חבר ה שלה התישב ה עליי שטוסיק לי חשוף והן מצליפות . ואז נתנה למישהי מהקהל להישתשעשע בי .ואז הורתה לי לעמוד על הבמה שגופי חשוף והיא צובטט ומושכת חזק בפיתמותיי ומרביצה באזו ר הפין .תופסת אותו ועם שוט מצליפה. אמרה לי רד על 4 ותלק ק לי את המגף . ואז היא לקחה נרות עגולים והתחילה לטפטף עליי על כל אורך הגב. והטוסיק ואז לקחהקרח דחפה לי בתחת .שאחרי 4 נרות עגולים היא טיפטפה עלייי ומצליפה בשוט. ואז היא לקחה כפפה דחפה את כל היד לתוסיק שלי שהיא מזיינת אותי בתוסיק ומושכת בפין ביד השניה כלפי אחורה ומצבטים סביב הביצים . בזמן שההיא מזיינת אותי מפסיקה וכל פעם מורידה הצלפה . והרגש היה חזק איתה כבר סשןשני שלי איתה על הבמה .שהיא מתיישבת מעליי ומצליפה הצלפות ואז מורה לי לעמוד ולהיסתובב אליה ואז היא לוקחת נרות שעווה ומטפטפת על כל האזור הפין שלי .ועל הגוף ובזה מיסתיים הסשן.
ספל חמאה
לפני 18 שנים • 6 בספט׳ 2006
ספל חמאה • 6 בספט׳ 2006
לאקי, מצא את ההבדלים:

הלכתי לאסוף אותה מביתה, היחבקנו ואז נסענו משם לדאנגן. בדאנגן מהתחלה שנכנסנו הסשן התחיל בזה שהיא שמה לי את הקולר שלי על צווארי ואמרה לי שב, ישבתי והיא הלכה, משאירה אותי בצד לבד. אחרי שעתיים וחצי היא באה אליי ומורה לי לבוא אחריה לתוך המועדון.

במועדון אמרה לי תהיה על 4 ותמתין, כשיתחיל המופע הראשון תהיה ספסל לשתי המלכות האחרות ומכאן התחיל הסשן שלנו. היא לקחה שוט ועוד מלכה חברה שלה התישבה עליי, הטוסיק לי חשוף והן מצליפות. ואז נתנה למישהי מהקהל להשתעשע בי, ואז הורתה לי לעמוד על הבמה כשגופי חשוף והיא צובטת ומושכת חזק בפיטמותיי ומרביצה באזור הפין - תופסת אותו ועם שוט מצליפה.

אמרה לי רד על 4 ותלקק לי את המגף, לקחה נרות עגולים והתחילה לטפטף עליי על כל אורך הגב והטוסיק ואז לקחה קרח, דחפה לי בתחת. אחרי 4 נרות עגולים שהיא טיפטפה עלייי ומצליפה בשוט, לקחה כפפה ודחפה את כל היד לטוסיק שלי, כשהיא מזיינת אותי בתוסיק ומושכת בפין ביד השניה כלפי אחורה ומצבטים סביב הביצים, בזמן שההיא מזיינת אותי, מפסיקה וכל פעם מורידה הצלפה.

הרגש היה חזק איתה, כבר סשן שני שלי איתה על הבמה, שהיא מתיישבת מעליי ומצליפה הצלפות ואז מורה לי לעמוד ולהיסתובב אליה ואז היא לוקחת נרות שעווה ומטפטפת על כל האזור הפין שלי ועל הגוף.

ובזה מסתיים הסשן.

אני קוראת לזה הודעת גוש, והיא ממש לא נוחה לקריאה בעיני.

>ספל חמאה שמחה שנהנת<