daniel222 |
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
טראומה
לפני 18 שנים •
3 בספט׳ 2006
daniel222 • 3 בספט׳ 2006
בחיים שלי לא נתקלתי בכזה אידיוט פרימיטיבי עם אגו בשמיים.
"בסלון של האוירון" אין לי מושג איך מטומטם כזה קיבל תוכנית משלו מרוב הלם לקח לי רבע שעה עד שהצלחתי להגיע לשלט ולברוח משם. אוסף מאימרותיו מתמטיקה : "צריך לתת את המקסימום המינימלי" "יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער למשחק" "אי-אפשר לומר שנוצר כאן שינוי של 180 אחוז" "אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות" "הייתי שלוש פעמים מלך השערים ואני מקום שישי בכובשי כל הזמנים, אז איך אני יכול להיות מטומטם?" "הבעיה של הקבוצות הישראליות בגביעי אירופה,זה שכל משחק מגיעים לשלוש הזדמנויות ומבקיעים שני שערים, ואי אפשר להצליח ככה כשמנצלים 80 אחוז מהמצבים" "היריב הבקיע גול אחד, אנחנו שלושה, סליחה, שלוש, ולמרות זאת ניצחנו" "אלון, לא קל לשחק 90 דק'" "כן, גם לא קל לרוץ שעה וחצי" "קיבלנו 2 אדומים, שיחקנו עם 8 שחקנים, ועדיין הפסדנו" מילטריזם: "נפוליאון אמר: באתי, ראיתי, כבשתי. אותו דבר אני: בא, רואה וכובש" (נפוליאון מעולם לא אמר זאת, אלא יוליוס קיסר) "בסופו של דבר לא יזכרו מה אמרתי אלא כמה כבשתי" (כאשר נשאל על ציטוטיו המביכים) "אם לא היית כדורגלן, היית מתגייס לחיל קרבי?" "אני לא חושב שהייתי הולך לחייל קרבי" למה? "בכל זאת הייתי מחפש איזה ג'וב נוח שאוכל לצאת לאימונים" (בראיון עם כתב שבועון חיילי ישראל, יניב אופיר) "אני כמו נפוליאון, נולדתי כדי לכבוש" "המשחק היה מחושב ואפילו הייתה אסטרטגיה" גאוגרפיה: "אני רוצה לעבור (לגור) ליד הים כדי לראות בכל בוקר את הזריחה." "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד." ~ בראיון לערוץ הספורט "בית על החוף, סירת מירוץ, אופנוע ים וב.מ.וו קבריולה, ושתהיה גם פיליפינית שתצחצח את נעלי האדידס שלי." ~ ידיעות אחרונות, נובמבר 1992 "כשמישהו מפורסם, הוא מפורסם בכל הארץ." "אני משחק בקבוצת אם-בת של רומא." ~ בראיון לערוץ הספורט "הקהל של בית"ר אוהב אותי, כי אני כורדי כמוהם." המילה הכתובה: "אני רוצה לשחק באירופה ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלוויזיה" (בראיון לערוץ 1) "בעיתון יש רק חלק אחד נכון: התאריך" "אני יודע שזה היה סופר" בתשובה לשאלת טריוויה: מי כתב את רומיאו ויוליה. 'העיר' 2001. "עכשיו תורי: אלון - עטלף." (אלון מזרחי אומר את השם שלו ושם של חיה שלכאורה מתחילה באות הראשונה של השם שלו - מתוך התוכנית "בסלון של האוירון") אנטומיה: "כדורגלנים הם אנשים חכמים, יש לנו ראש על המתניים" "הוא הלך לי על הרגל בכוונה; בגלל שהוא יוצא עם הבת של שום מותר לו הכל?". אחרי תקרית עם שלח במהלך אימון בנבחרת. 'מעריב', 1993. "לא צריך לצאת מפרופורציות וצריך להישאר עם הראש על המתניים" (בראיון לערוץ 2) "אני לא תולה את הנעליים, אני פורש" "הבעיה העונה הייתה ששוחררו 7-8 שחקנים מבלי שיהיה להם תחליף, וזה מה שספרתי רק על כף יד אחת" (נאמר בפגישתו עם אלי זינו, ידיעות אחרונות. 31 במאי 2005) זה רק ספורט: "יש חוסר אי-ודאות במכבי חיפה" "זה גדולה של מאמן שלוקח את כל הקופה כדי לנצח את כל המשחק" (אלון מזרחי מתפעל מקרל ברוקנר, מאמן נבחרת צ´כיה. ערוץ 1, יורו 2004) "זו לא ירידה ברמה לשחק בליגה ב′" "כדי להישאר בליגה נצטרך לנצח את כל הקבוצות, במיוחד אלה שנשחק נגדם." "עם הזמן השחקנים למדו לתת לי כבוד עצמי" "לרומא יש סיכוי מצוין לזכות בליגת האלופות, אם הם ימשיכו בכושר הנוכחי של השנה שעברה" "בגיל 30 הבנתי שכדורגל זה משחק קבוצתי" "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש" (בראיון לערוץ 1) "אתה החלוץ מספר אחד בכדורגל הישראלי"? "אני לא אגיד לך את זה, אבל ברור שכן." (שם המשחק, 1997) "ההתקדמות שלי בכדורגל הישראלי היא כמו אוניברסיטה - אתה מקבל תעודה בכיתה י', תעודה בכיתה יא' ותעודה בכיתה יב'." (בטריבונה, יוני 2004) "שיחקנו הגנתי וניצחנו התקפי" "המאמן סבור ששיחקנו טוב, אני רוצה לחלוק על דעתו, ולהגיד ששיחקנו מצויין" "שיחקנו בונקר, אולם לא תקפנו" "פרשתי מכדורגל אבל אני ממשיך לשחק" (בראיון לwalla ספורט באוקטובר 2005 אחרי החתימה בעירוני עמיש"ב מליגה ב') "put the basket in the ball" (מפגין כישורי אנגלית עם בקי גריפין) "אנחנו צריכים להפסיד כמה שפחות יותר נקודות עד סוף העונה" (כשנשאל לגבי מצבה של הפועל כ"ס) "אלון, היית מאוד פעיל במשחק" "לא, דווקא הייתי אקטיבי" שונות: "תרשו לי לפרגן לעצמי, אני מאוד צנוע" ("מעריב" 8.12.2005) "אני לא יודע אם הוא ישמח. מה שבטוח הוא יקבל את זה בשמחה" "עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה" (בריאיון לערוץ הספורט) "אני בטוח שדמאיו עידכן אותו, או שלא עידכן אותו" (בטריבונה, יוני 2004) "היו לי כמה פגישות עסקיות איתם" (אלון מזרחי על הקשר לאחים מוסלי. חדשות הספורט) "עשיתי בחסד ולא בזכות" "כפי שהזכרתי קודם לכן, שיחקנו מצויין" (אלון מזרחי בפניתו הראשונה אל הכתב) "צ'יז בעברית זה גבינה" (מזרחי מסביר לטון קאנן את המילה לאחר שאשתו של מזרחי ביקשה מהם לחייך כשהיא מצלמת אותם) |
|