גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
הרגע לפני 10 דקות
לפני 18 שנים •
6 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 6 בספט׳ 2006
חזרתי מהמועדון
הגעתי באחת -עשרה וחצי למועדון ריק כמעט לחלוטין הידמנות טובה לנקות את הראש ולעגל פינות 00.30 - היגיע אינטימי- השלמנו רכילויות- כן גם גברים מרכלים והיתעדכנו עין צופיה היקרה בין לבין סישנה את אינטימי- המשך יבוא ואת עלם החמודות מושון -על הצלב..... ואו פגשתי את יוסי דרור אוליב ..... שביקש שאפחית במעט את קצב הכתיבה שלי - הבעייה שלא ניתן לעצור נהר פרא שוצף ניתן לנסות לחסום אותו בסכרים אבל הוא יפרוץ גם אותם- שכן מטיבעו הינו פראי וחופשי 01.00 ראיתי את נאדין עלמת החמודות ויקירת מועדון חביבות הויזארד והיא אותי וויזזזזזזזזזז נפלטה הקריאה הידועה מפיה אותה קריאת קרב מפורסמת-ליישור הדורים והחלקת החיכוכים שהיו ואינם עוד. שנייה אחר כך והאישה הצעירה הונפה גבוה באויר לפני שהבינה מה קורה עד לרום כתפי כמו היה זה מבחינתי שעשוע לתירגול שרירי הידיים הושבתי אותה כעבור כדקה ואז ניסגרו העניינים סופית בנשיקת פיוס. מאוחר יותר שוב הונפה עלמת החמודות על כתף ימין בעודי מבצע סיבוב 2 על המקום. אחר כך כמובן באו הסשנים הראשון של נאדין [פסיכו-ביץ] עים שפחת הבית והשני כמודבן של האיש והאגדה 009 02.30 העיפות מכניעה אותי תם אך לא נגמר הליל הקסום |
|