דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
היום נעשה משהו שונה.....
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
דולי .(שולטת) • 10 בספט׳ 2006
היום נעשה משהו שונה .....
בדרך כלל מקפידה על שהות ממושכת במשך הסשן , משתדלת להקדיש לפחות את השעתיים וחצי עד שלוש, לסשן ממושך איטי, לקרוע לאט לאט , להכניס עד הסוף ....ואז להתחיל לדהור ולהנות. מגיעה , ובאמצע הדרך טלפון מהאתר , "מתי את מגיעה , יש בלאגן .." "קיבינימט , דווקא עכשיו....עוד שעה וחצי חוזרת " מחלקת הוראות , 2 טלפונים חשובים ....ונמצאת בפתח הצימר המפורסם והידוע . נכנסת ...מעט טרודה , יודעת שהרבה זמן אין לי , אבל חוק ובל יעבור ....ספייס לסאב שלי חייב להיות . תמיד מקפידה על כך , לא מוותרת , אין סשן שנגמר בלי ספייס, ספייס חזק סוחף עוצמתי ומטלטל. ספייס שמשאיר אותו בלי נשימה , כולו רועד בעוצמת חושים אינסופית. נהנית לראותו מתפתל תחת השפעת הספייס , את הפנים שמביעות עונג, תענוג ויסורים גם יחד. נכנסת נעמדת, מודיעה...."היום נעשה משהו מעט שונה ...." המשפט שנאמר בטון קול מצווה , לא מהסס ללא פשרות החלטי ותקיף. התבוננתי לעברו , וזה הספיק . הגעתי איתו לרמה עילאית של שליטה , מספיק מבט , הנד ראש, תנועה חטופה וכבר מבין ומבצע . אין צורך במילים , בהברות או משפטים . מבין ומציית מיידית. נדיר להגיע לשליטה שכזו ואיתו , כן הגעתי... האילוף היה מעולה , התבוננתי , זה הספיק ....כרע ברך.....נעמד על 4 , ערום, וישבנו מופנה אלי . נגשת קרוב , מעבירה אצבע על הגב, מלמעלה עד תחילת הישבן, מעבירה לאט לאט , עם ציפורן מחודדת ומשוחה בלק שחור , מעבירה באיטיות ובחוזקה, נועצת פנימה , רואה את הגב מסתמרר , את השערות הקטנות והדקיקות מזדקפות . את העור שמתחיל לרעוד , מעלה שוב את היד וחורצת שביל נוסף סמוך לראשון ...שביל אדמדם...נוטף טיפות אדומות וגדולות. מתכופפת מעליו , חובקת את כתפיו. ומעבירה לשון על השריטה המדממת , לוגמת יונקת את הדם. טועמת את הדם המלוח מעט , מגלגלת על קצה הלשון ויונקת פנימה בתאווה , אוהבת את הטעם. מעבירה את הלשון , מרגישה את הגב נרעד, רוכנת אחורנית , יושבת על הברכיים מאחוריו , מחבקת את המותניים, שולחת את שתי הידיים קדימה , חמשת הציפורנים שלופות , מעבירה מהכתפיים באיטיות , לאט בחוזקה , נועצת עמוק , מושכת לעברי . אט אט , מגיע לישבן , נעצרת ...מלטפת את הישבן העגלגל שכל כך אוהבת . מעבירה יד רכה ונעימה , חשה את הגוף נדחף אלי , כילד קטן המחפש מחסה , מהדקת אלי , מלטפת מהמהמת ברכות .... "כן ....חמודון....בוא אלי..." ו...........נועצת בחוזקה חסרת מעצורים את עשרת הציפורנים הארוכות בתוך הישבן הלבן והצחור , שמיידית קושט שעשרה שבילים שותתי דם. מסתכלת , מתבוננת.....מעבירה יד, נוגעת , טובלת בדם.....ומכניסה לפיו . "לקק , מצוץ" חשה את הלשון הורדרדה יוצאת ומלקקת עד תום את הדם הסמוק. טובלת שוב בדם , מעבירה על פניו , לחייו , מצחו , עיניו .....מכניסה לפיו ... "שתה !" מלטפת באצבעות אדומות את הכתפיים, מחבקת חזק , מעבירה יד על הראש, "מלאכון..." נעמדת מעל , מתכופפת מעט , מפסקת את רגליו , עם רגלי ....מלטפת את הסטארפון הענק שחגור למותני , בוחנת במבט, נראה מאיים ומפחיד כל הגודל העצום הזה הצמוד אלי . דוחפת אצבע לפי הטבעת הרגיש. מכניסה בתנועה איטית עד למחציתה , מכניסה ומוציאה , ושוב.....עוד פעם.....עוד פעם....הלוך וחזור , חשה את גופו מתקרב שואף לעוד ועוד. מוסיפה אצבע באיטיות חודרת .....מרחיבה את החור ההדוק , מפסקת את האצבעות בתוך הישבן ההדוק , מרגישה את הבשר מתכווץ על אצבעותי , מרחיבת מפסקת אותן , ומתחילה לסובב , סיבובים קטנים שהולכים וגדלים בהדרגה , מאיצה את הקצב ....יותר מהר , יותר מהר .... שולפת את האצבעות מתוכו , מתכופפת , מלטפת בעדינות ... "תתכונן , פשוש....!" ממקמת את הראש הענק של הסטארפון העצום בגודלו , מול הפתח הקטנטן שלמרות ההרחבה שעבר , עדיין נראה קטן , צר והדוק. מכניסה את הראש בלבד.... משפשפת , בכדי שיתרגל לתחושה , מלטפת ....משפשפת ומכניסה....עוד טיפה ועוד טיפה...., הראש הגדול נדחף בקושי , צמוד והדוק....מלטפת ומרגיעה.... "זנזונת על....את יכולה" הגוף נרפה , משתחרר.... מתחילה להכניס לאט....לאאאאאט, באיטיות, ס"מ אחרי ס"מ, של כלי אימתני , זין מלאכותי אדיר מימדים, זין דמוי עור , שבקרבו החל להתחמם , זין נוקשה .מפלסת דרך לזין הנוקשה ....מנתבת שביל בישבן הצר . "אוחחחח......קשה....כואבבבבב" נעצרת לדקה , מלטפת ....מפסקת את פלחי הישבן. מתבוננת על הסטארפון המקסים. יותר ממחצית עדיין בחוץ. "תרגע ילד.....זנזונת על , צריכה לדעת לקלוט כלים גדולים" "כוסית צמרת , צריכה להרגיל את הישבן....." "השרמוטה של דולי....חייבת לקבל!" מסובבת באיטיות ...לא מוותרת , ללא חמלה , ללא רחמים , דוחפת עוד ועוד פנימה ....תופסת את הכתפיים...ו....דוהרת פנימה בחוזקה . במלוא הכוח מכניסה , באיבחה אחת חזקה....עד הסוף....הכל בפנים. כל הטיל הענק שוכן בישבנו , "איייייייי..............איייייהההההההההה..........." חיוך קטן עולה על שפתי , אוהבת את זעקות היסורים , נהנית מהגניחות ומהאנקות מלאות הסבל. חיוך קטן .... "נשום עמוק....אחת שתיים שלוש.....ועכשיו להוציא...." "שוב, נשימה עמוקה........אחת שתיים ....שלוש ........להוציא" מרגישה את ההתרפות המיידית , נסוגה מעט לאחור , מקשתת את הגב, מטיבה את אחיזתי במותניו, ו........... "קבלי.....תרגישי , כוסית קטנה ...!" הודפת פנימה, בחוזקה....ב פ נ י ם !, הכל בפנים.... נכנסת ויוצאת , שוב , שוב , עוד פעם....קדימה אחורה , חזקקקקקק. לא שועה לתחנונים, אוזני חרשות , נעולה בתוך הסשן המטרף. שולחת יד מתחת , מוצאת את הזין שלו , ענק , זקוף , עומד במלוא האורך. חולבת , מושכת , סוחטת , משפשפת בין האצבעות , מעלה ומורידה את היד מהכיפה הסמוקה ועד לביצים , מהדקת את היד כאגרוף מסביב לזין הענק .חשה את אורכו וחמימותו בין אצבעותי ... "בונבון....מתוקון....!" "כן , ככה אוהבת אותך..." "בדיוק כך , זנזונת על , קטנה שלי " "שרמוטת על ....מלאכית....קבלי....תרגישי...." "תדפקי , זנזונת קטנה , טוב לך שרלילה קטנה ?" מזיינת , דופקת , הולמת, דוהרת ....חזק .... תופסת את הזין וחולבת ...עוד פעם, ועוד פעם.... יותר חזק....זיון מטורף , סחרחורת חושים.....מערבולת תענוג אינסופי . הגוף מתחתי הפך למשאבת רקטום ענקית , בולעת , סוחפת , מתענגת ונהנית . מרגישה את העויתות....מתחתי , את הרעידות , אנחות העונג ..... "אוהההה.......טוב לי ....טוב לי........אני שלך ....לעד!" "סופרת עד חמש ....מתוקונת , כלבונת אהובה.....אחת....תתאמצי ילדה , שתיים.....יותר מהר שרלילה.....שלווווווש זנזונת על...........ארבע כוסית צמרת.........תתכונני..........חחחחממממממשששששששש...." שפיך אדיר, סמיך , לבנבן....מציף את ידי .....טובלת היטב ....מושיטה לפיו..... ו....מושכת בחזרה את היד . מסובבת את גופו אלי , ילדון בגוף ענק , מרכינה את ראשו אלי , מלטפת את ראשו.... מרכינה ראש , מחבקת את הכתפיים העצומות . מתכופפת ומצמידה נשיקה למצח . "גאה בך ! |
|
DODA |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
DODA • 10 בספט׳ 2006
OMG
יש לי סיכוי איתך..?? |
|
DODA |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
DODA • 10 בספט׳ 2006
אני חושב שמיותר לציין שבזמן הקריאה הצינור שלי הגיע לגדלים גבוהים ו רחבים במיוחד..??
|
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
DODA כתב/ה: OMG
יש לי סיכוי איתך..?? חחחחחחח ממש לא ... |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 10 בספט׳ 2006
יש לי סיכוי איתך..?? אופטימי נו שויין שיהיה שכן אלמלא האופטימיות ועדיןמסכים איתך סיפור מחרמן מעורר את הנפש ומשאיר אותך בזיקפה שלא רוצה לרדת |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
יש לי סיכוי איתך..?? דולי לא מתעללת בצעצועים.... |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
dragon fly • 10 בספט׳ 2006
הקהל קבע: מרגש,אגרסיבי,הקרבה,חזק,מטריף,מלהיב,תאוותני,כח,כשרון,נסיון,סגנון,סיפור, קרבה,רגש,עוצמה,רכוש,שבח,שמחה, במילה אחת תענוג! |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 10 בספט׳ 2006
דולי . כתב/ה: DODA כתב/ה: OMG
יש לי סיכוי איתך..?? דולי לא מתעללת בצעצועים.... היא רק שוברת אותם בהינף אצבע והשאלה היא במי את כן מיתעללת? |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
dragon fly כתב/ה: הקהל קבע: מרגש,אגרסיבי,הקרבה,חזק,מטריף,מלהיב,תאוותני,כח,כשרון,נסיון,סגנון,סיפור, קרבה,רגש,עוצמה,רכוש,שבח,שמחה, במילה אחת תענוג! תמיד טענתי שיש לך טעם טוב...... |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 בספט׳ 2006
dragon fly • 10 בספט׳ 2006
[quote="דולי ."]
dragon fly כתב/ה: תמיד טענתי שיש לך טעם טוב...... כנראה שאת צודקת כי בכל זאת בחרתי לתת את גופי ונשמתי אלייך אז בטוח שיש לי טעם טוב מחכה ליום שאזכה לקבל את מה שכל כך שואף אליו הקעקוע הנכסף פרי ידך....... |
|