סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

4 שעות של סשן קסום

גון קונור מקלאוד​(נשלט)
לפני 18 שנים • 13 בספט׳ 2006

4 שעות של סשן קסום

4 שעות של של סשן אירוטי

21.15 אני מתחיל לעסות את הגוף המלכותי המושלם

כשאני כמובן נטול בגדים

ידי מעסות לשות את בשרה המלכותי
במשך שעה של עינוג פיזי
ניתנה לי הזכות לגעת בכול הגוף שלה

לבקשתי הורשתי לטעום אותה ללקק קצת רק בשביל ההרגשה

אחרי העיסוי-היא נישכבה על הגב ברגלים פסוקות

בעודי כורע בפניה מענג אותה בלשוני למשך 1/2 שעה

כולל כמובן בעזרת אצבעותי

היא העניקה לי הפסקה של 10 דקות על מנת להחזיר לעצמי את

הדופק לקצב נורמאלי.

בשלב כול שהוא היא ישבה על כורסאת המלכות עים סיגריהו כוס יין

בעודי חוקר בלשוני את עולמה הקסום

ממוולל באצבעותי את שפתי מיקדשה

לסיום כאות הערכה על שרותי

זכיתי להרגיש את לשונה מענגת אותי

לאט לאט היא היכניסה אותו לפיה בזמן שלשונה מרפרפת עליו

מבלי שאקבל אישור להישתחרר

ניפרדתי ממנה בירכת לילה טוב

בעינוג אחרון

4 שעות קסומות חלפו להן

מבלי לנהל את כול הצגת התיאטרון של סשן

מבלי לבחון אותי שבועיים האים אני ראויי לשרתה

ואו לקרוע אותי בהצלפות

ישר למיבחן המעשי

שאותו צלחתי בציון גבוה

וכעת נפתחו בפני שערי שמיים ומלכות הארץ

ובסוף השבוע

אתיד אני למצוא עצמי

נקא לשירותה שנית

והפעם למשך זמן ארוך יותר

שכן עליה לללמדני כיצד היא אוהבת שמענגים אותה

טעם הנקטר שלה עדיין על שפתי

נוצר אני אותי בלבי עד לעינוג הבא
subisub​(נשלט)
subisub​(נשלט) • 13 בספט׳ 2006
וויזרד אחי

"נער הייתי וגם זקנתי לא ראיתי צדיק נעזב וזרעו מבקש לחם" ומזכרוני בתור נער ונילה לחלוטין, שעסק בדבקות בכל טעמי הונילה, בטרם זקנתי,גיליתי את האור ואת ניפלאות הבי די אס, אז מה שאתה מתאר זה אינטימיות (דביקה משהו) ונילה לחלוטין אך מאוד משמעותית וטובה לך, ואני שמח בשבילך על כי מצאת מנוחה לנפשך הדואבת והמיוסרת.

אבל למה אתה חושב שתאור המפגש הונילה הזה מעניין את צרכני השוטים והסטראפאון דילדואים וראוי לו להתפרסם בפורום זה העוסק מה לעשות ברזי השלטיה הנשית וב-BDSM ?

אמנם נכון הוא שבספקטרום הונילה הרחב הנע
מגברים שבשבילם משחק מקדים במקרה הטוב זה צפיה במשחק אימון של מכבי תל אביב, ובמיקרה הרע זה שתי מעיכות בשדיים של בת הזוג ודחיפות חזקות בעורף שלה בזמן המציצה כאילו הראש שלה כדור כדורסל ואחר כך שתי דקות של פעיולת חדירתית המסתיימת בנחירות עם הגב לבת הזוג,
לבין
גברים הנהנים מלענג את בנות זוגם והמודעים לצרכים של בת הזוג והשמחים לגרום לה עונג, המוסיף ומעצים את ההנאה שהם מקבלים מבת הזוג, זה לא עושה את זה לקשר של שליטה כלל וכלל.
subisub​(נשלט)
subisub​(נשלט) • 13 בספט׳ 2006
וויזרד אחי

"נער הייתי וגם זקנתי לא ראיתי צדיק נעזב וזרעו מבקש לחם" ומזכרוני בתור נער ונילה לחלוטין, שעסק בדבקות בכל טעמי הונילה, בטרם זקנתי,גיליתי את האור ואת ניפלאות הבי די אס, אז מה שאתה מתאר זה אינטימיות (דביקה משהו) ונילה לחלוטין אך מאוד משמעותית וטובה לך, ואני שמח בשבילך על כי מצאת מנוחה לנפשך הדואבת והמיוסרת.

אבל למה אתה חושב שתאור המפגש הונילה הזה מעניין את צרכני השוטים והסטראפאון דילדואים וראוי לו להתפרסם בפורום זה העוסק מה לעשות ברזי השלטיה הנשית וב-BDSM ?

אמנם נכון הוא שבספקטרום הונילה הרחב הנע
מגברים שבשבילם משחק מקדים במקרה הטוב זה צפיה במשחק אימון של מכבי תל אביב, ובמיקרה הרע זה שתי מעיכות בשדיים של בת הזוג ודחיפות חזקות בעורף שלה בזמן המציצה כאילו הראש שלה כדור כדורסל ואחר כך שתי דקות של פעיולת חדירתית המסתיימת בנחירות עם הגב לבת הזוג,
לבין
גברים הנהנים מלענג את בנות זוגם והמודעים לצרכים של בת הזוג והשמחים לגרום לה עונג, המוסיף ומעצים את ההנאה שהם מקבלים מבת הזוג, זה לא עושה את זה לקשר של שליטה כלל וכלל.
בטי בום​(שולטת)

סאביסאב

בטי בום​(שולטת) • 13 בספט׳ 2006
לכל אחד מאיתנו יש את הבדס"מ שלו ואני לא מבינה סאביסאב מאיזה אקדמיית בדס"מ קיבלת את התואר בוחן סאבים ?
נסיעה לדומית וצייות לבקשה שלה בעיניו זה בדס"מ, הוא הרגיש שהוא שרת אותה זה סיפק אותו , אז למה הזילזול ?
כמו שאני לא אוהבת את המושג "דומית אמיתית" כך אני לא אוהבת את הנסיון להגדיר מה זה בדס"מ "אמיתי" .
המגניב פה שלכל אחד מאיתנו יש את הבדס"מ שלו וכל עוד יש לנו גם פרטנרים שבהם אנחנו מוצאים קורלציה לשריטות שלנו אז מה טוב .
ואתה יודע , אם וייזארד לא עומד בסטנרטים שלך אל תסשן אותו icon_twisted.gif
צופצ'יק​(נשלט)

וויזארד ידידי.

צופצ'יק​(נשלט) • 13 בספט׳ 2006
וויזארד ידידי. אני שמח שנהנת.
כל כולך היית לשרות מלכתך
ואהבת את זה.
בדסמ לא אוהב הגדרות. כן בדסמ לא בדסמ. העיקר הכוונה והכוונה שלך טהורה לענג את מלכתך עד כלות. תהנה. ותמשיך.
ממש גרוע​(אחר)
לפני 18 שנים • 14 בספט׳ 2006
ממש גרוע​(אחר) • 14 בספט׳ 2006
יפה לך וויז icon_razz.gif

ולגבי מה שנכתב בתגובה,
אכן בטי וצ'ופצ'יק הטיבו לכתוב,

אני אף הייתי מוסיף ואומר כי רוב רובם של אנשינו לא אוהבים כאב,

אפשר לומר אף כי מיטב הבדס"מ, השליטה, השירות, ההובלה והפקודה הם בשליטה המינית.