babydoll |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
פורום הסאביות הסגור יוצא לדרך))הומאז' לצ'יטה, אור וענבר
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
babydoll • 16 בספט׳ 2006
אני לא אשתתף בפגישה האמיתית שיערכו אור השליטה ובליסאנה אבל אני רוצה לתת כמה רעיונות.
אני יכולה לתת רק באינטרנט. היה לי "פורום סגור" בנושא אחר עם עשרות משתתפים הרבה זמן עד שסגרתי אותו. לא צריך להיות שנים בבדס"מ כדי לדעת איפה האוכלוסיה בסיכון והיא פחות בכלוב. לכלוב מגיעות נשים שכבר יודעות שהכלוב קיים ויודעות על בדסמ. הנערות בנות ה17 שלא יודעות מה הוא בדסמ מגיעות לחדרי הצ'אטים בתפוז וכולן יודעות את זה. אם אתן רוצות לעזור שלחו תורנית שלכן שתעבור כל לילה בחדרי הצ'אטים ותציעו לדבר לפחות באינטרנט. אין בעיה לפתוח פורום סגור בתפוז. כל אחת שאתן רוצות יכולה להשתתף. ברגע זה פתחתי את "אהבה בלי סיכון" "הפורום הסגור" ההומוריסטי של הזברה בסוואנה" כהומאז' לצ'יטה. אפשר תוך לחיצה אחת לסגור אותו. אם אור או מייפל או ענבר רוצות עזרה איך פותחים "פורום סגור" אני יכולה לעזור. קישור ל"פורום הסגור" רציתן לקפוץ ראש ולא גיליתן שאין מים בבריכה? אין חסה במקרר לפני החגים ואין עם מי להתיעץ? פגשתן את אהבת חייכם אבל אישתו והילד צלצלו באמצע הפגישה? אתם ברשימה המסוכנת ויש לכם סיפורים מסוכנים? בואו למקום הסגור של הזברה מהסוואנה. מבצע לחגים מוזמנים גם גברים שמתחברים לצד הנשי שלהם. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=22137 אגב, פתחתי אותו כבדיחה. אני מציעה לכן להתארגן ולפתוח לכן פורום כזה אם אתן רוצות ולהתחיל קודם בנערות שנמצאות בצ'אטים. אם צריך עזרה אשמח לעזור. |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
babydoll • 16 בספט׳ 2006
חשבתי שרציתן פורום סגור.
אין תגובות להצעה? בצ'אטים של תפוז נמצאות נשים שזקוקות לכן וכשהן מגיעות לכלוב הן כבר יודעות שהכלוב קיים. אישה שלא שמעה על בדסמ לא מגיעה לכלוב. |
|
melody |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
melody • 16 בספט׳ 2006
לא חסרים פורומים סגורים לסאביות , בייבידול.
מספיק לפרסם את הלינקים בצ'טים של תפוז, כדי שכולן תדענה. למי שלא יודעת, יש פורום סגור : אצל דומדומינה בפורטל בקינק בפיפ שכחתי משהו ? למה לפצל עוד ועוד ועוד ... ? היה כל כך עדיף פורום אחד בלבד. |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
babydoll • 16 בספט׳ 2006
melody כתב/ה: לא חסרים פורומים סגורים לסאביות , בייבידול.
מספיק לפרסם את הלינקים בצ'טים של תפוז, כדי שכולן תדענה. למי שלא יודעת, יש פורום סגור : אצל דומדומינה בפורטל בקינק בפיפ שכחתי משהו ? למה לפצל עוד ועוד ועוד ... ? היה כל כך עדיף פורום אחד בלבד. ראיתי שביקשו פורום סגור וחשבתי שהן לא יודעות שכל אחד ואחת יכולה לפתוח פורום סגור בתפוז ולהזמין את כל מי שהיא רוצה. יש נשים שמגיעות לחדרי הצ'אטים של תפוז ובודקות שהנשים מגיעות לפורומי הסאביות הסגורים? אולי הנשים בתפוז לא רוצות להרשם לדומדומינה, לקינק או לפיפ? לא כל אחת מוכנה להרשם לקינק אחרי מה שכתבתם פה. לא שמעתי על דומדומינה, פורטל ופיפ. מי נמצא שם ומה האתרים האלה? הם לא ידועים. הנשים רשומות בתפוז כי הן בצ'אטים שם. לא רוצים להגן עליהן? הכרתי באחד הפורומים שלא קשורים לבדסמ אחת מהן והיא מקיימת כל מה שאמרתם שצריך להגן על סאבית מפניו. אני לא יודעת בדסמ אבל לפחות אני מקווה שנשאר לי קצת שכל. החיילת בסכנה של מחיקת כל האישיות שלה. |
|
shuki boy(נשלט) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
למה רק סאביות בסיכון?
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
shuki boy(נשלט) • 16 בספט׳ 2006
babydoll כתב/ה: מבצע לחגים מוזמנים גם גברים שמתחברים לצד הנשי שלהם.
(זהירות אירוניה) כן, כי הרי גברים לא יכולים לעבור אונס והתעללות, רק נשים. ושולטות? איך הן יכולות להיות מסוכנות, צריך זין בשביל זה. יש מלא פורומי סאביות סגורים. למה ההפרדה המגדרית הזו? האנשים בסיכון הם הנשלטים והנשלטות בלי קשר למה שיש להם בין הרגליים. זה לא הוגן שכשאני רוצה לברר בקשר לדום מסוכן זה או אחר, אני לא יכול. אני בכלל בעד להתחיל להנהיג מנהג אחר בקהילה, וזה לפני תחילת קשר, לדרוש מהדום המיועד המלצות של נשלטים שלו בעבר. זה נהוג בחו"ל, אין שום סיבה שזה לא יקרה כאן. |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
בטי בום(שולטת) • 16 בספט׳ 2006
מאונן , אתה יודע כמה המלצות היו יכולות להיות לאדון החור ?
ואם דום עזב סאבית והיא רוצה להתנקם ? האם זה המדד? ומה עם דום חדש ? |
|
melody |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
melody • 16 בספט׳ 2006
babydoll,
אני אשלח לך לינקים לפרטי. תפרסמי אותם בצ'ט וזהו אני לעיתים נכנסת לצ'אטים של תפוז ולמען האמת, כל הסאביות שם מוכרות לי מכאן או מאתרים אחרים וכולן רשומות באישזהו פורום סגור. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
פורום סגור
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
קליבר(שולט) • 16 בספט׳ 2006
זה המרשם לאי צדק , גם בבית משפט יש פומביות הדיון כדי שאם מנסים לרקום שם קנוניה נגד מישהוא ( טוב כאן זה לא קורה ) הוא יוכל לדעת .
במיוחד הפרסונות שהציעו את זה אסור להן להתקרב לזה . גם הן כבר לא יודעות מי מהן הציעה את זה , הניק הראשון של השניה או הניק השני של הראשונה |
|
melody |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
Re: פורום סגור
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
melody • 16 בספט׳ 2006
קליבר כתב/ה: זה המרשם לאי צדק , גם בבית משפט יש פומביות הדיון כדי שאם מנסים לרקום שם קנוניה נגד מישהוא ( טוב כאן זה לא קורה ) הוא יוכל לדעת
לא יכולה לדבר על פורומים אחרים. בפורטל, מדברים על דברים ללא רשימות שחורות ונעולות. כל אחת ואחת מוזמנת להביע את דעתה. לזה קוראים שיתוף, קליבר. לא אי צדק. |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
babydoll • 16 בספט׳ 2006
melody כתב/ה: babydoll,
אני אשלח לך לינקים לפרטי. תפרסמי אותם בצ'ט וזהו אני לעיתים נכנסת לצ'אטים של תפוז ולמען האמת, כל הסאביות שם מוכרות לי מכאן או מאתרים אחרים וכולן רשומות באישזהו פורום סגור. תודה מלודי, קיבלתי. אני רואה שיש בנות שדואגות בתפוז בלי שידעתי. התוכנה שדורשים בתפוז להעלות למחשב בפעם הראשונה שנכנסים לצ'אט מאיטה את מהירות המחשב. אני לא נכנסת לצ'אטים של תפוז. החיילת גלשה בפורום אחר שלא קשור לבדסמ וסיפרה לי במסר פרטי שגם היא בבדסמ. אם אתן מנסות להגיע לנשים בצ'אטים של תפוז ומכירות אותן אני יותר רגועה. אני לא אגיע יותר טוב מכן. אני חדשה בבדס"מ. |
|