|
|
לפני 19 שנים •
18 בספט׳ 2006
הסשן - כימעט החלום האולטימטיבי
לפני 19 שנים •
18 בספט׳ 2006
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 18 בספט׳ 2006
הסשן - כימעט החלום האולטימטיבי שרץ לי בראש כבר שלושה שבועות
23 ס"מ באורך ושישה בקוטר וכול זה ניכנס לתוכי לאט לאט ולאחר הכנה עד שהיסתגלתיוהכאב הראשוני עבר ואז הוגבר הקצב לזיון סוער הזין שלי עמד זקוף דרוך ומוכן ליום פקודה זה היה אתמול בסביבות 22.45 ולמשך שעה וחצי ללא הכנות מיוחדות צוותי להוריד את הבגדים לעמוד על 4 למיסדר עשיתי כמצווה - עמדתי בפיסוק מירבי חושף עצמי לפניה היא העבירה ידיים על הישבן שלי בודקת אותו ו......... חבטה עזה נוחתת עליו אני עדיין שומע את הצליל מזמזם באוזניי ואז התחילה סידרת חבטות כף יד ואני מרגיש את הישבן שלי מתחמם ומחליף צבעים גל חום מציף אותי ואיתו רק עולה החרמנות ואי מיתייחם מת שיזנו אותי שיתנו לי אותו עד הסוף אצבע חקרנית נידחפת פנימה - נעלמת בשנייה בחור הרעב ועוד שתיים מיצטרפות בוחנות את הפוטנציאל מריחיבות ומכינות אותי לקראת משהו שעדיין איני רגיל אליו ואז היא נעמדת מולי ואני רואה שלמותניה חגור סטראפון מגודל היא מקרבת לי אותו לפנים תופסת בשיער שלי ומכריחה אותי למצוץ היפלצת בקושי ניכנסת לי לפה לעומק של אולי 10 ס"מ ועדין יש עוד כפול מיזה מתי שהוא היא מחליטה שהיגיע הזמן לפתוח אותי לקחת את בתוליי אחת ולתמיד אז היא נעמדת מאחורי תופסת בשתי הידיים בישבני המפואר מקרבת אותו לחור המיתכווץ באימה ושכבר מגורז בחומר סיכוך ומיצי תאוותי אני מרגיש אותו בכניסה- גדול ענקי מאיים לקרוע אותי כמו שהוא חודראת הפתח אני נרתע אך היא לא מוותרת לי דוחפת אותו פנימה לאט לאט עד שהוא ניכנס ואז אני מקבל את הזיון של החיים נאנס מרצון נותן לה לזיין ולזיין ולזיין אללי אלי שלא תיגמר לעולם התחושה המופלאה הזאת וזה נימשך כשעה עד שהיא חולבת אותי מאונת אותי לאורך האיבר שלי משחקת עים הביצים שחיש הרף פורקות מיטענן בעודי גונח מתשוקה ומבקש שלא תפסיק לחדור אלי עוד ועוד אחרי שפרקתי מיטעני אוחזת בי עייפות ולאות אני נשכב קדימה על הבטן ברגליים פתוחות והיא מנצלת את הזידמנות ומעמיקה את החדירה כשאני מתעורר אחרי כמה שעות היא עדיין בתוכי יושנת וחלומת? אני מרגיש את כול הגודל הזה ומיתחרמן מחדש מניע את ירכי כמבקש מנה שתמשיך לזיין אותי והיא כמובן עונה לי בדחיפה אחת חזקה פנימה קורעת אותי אונסת בוטשת וחופרת עד שהיא מישתרעת עליי שנית משחררת גניחתת תאווה של גמירה עילאית ואז היא יוצאת ממני לאט לאט מוודאת שארגיש כול מ"מ מופלא עולה על המיטה פורשת רגליה מורידה אותי ביניהן ונותנת לי לטעום אותה לייבש אותה בלשוני להביאה שנית לשיא |
|
|