dragon fly |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
האם יש פה דברים טובים באתר?
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
dragon fly • 20 בספט׳ 2006
משעמם לי אני מחפש מה לקרוא פה
וכל מה שעיני מגלות זה מחלוקות,עימותים,הבדלי תרביוית,גישות, דיבורים על תביעות. תביעות דיבה,תלונות במשטרה,אנשי אור,חושך,חונכות,חונקות,מזימות,אונס,ניקים כפולים. התנצלויוות,מפגשים,דומים מסוכנים ,הטרדת מלכות,הטרדת שפחות סאבים וכו שימו לב לזה זאת לא ביקורת מצידי אבל אני שואל האם זה לא מוגזם? לא הגיע זמן לאזן קצת עם אור חיובי ושונה באתר הזה? קצת איזון? |
|
Toxic Princess |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
Toxic Princess • 20 בספט׳ 2006
יש מצב...
הבעיה היא שעם כל הרוע בעולם הזה, קשה להתרכז בטוב. |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
המלט • 20 בספט׳ 2006
לשאלתך, התשובה היא כן:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=16275 ובקשר לתופעה שהצבעת עליה -- זה הרי ברור; אנשים אוספים חומר לחשבון נפש בראש השנה וביום כיפור. כמו שנאמר 'ועמך כולם צדיקים'. |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
[qובקשר לתופעה שהצבעת עליה -- זה הרי ברור; אנשים אוספים חומר לחשבון נפש בראש השנה
וביום כיפור. כמו שנאמר 'ועמך כולם צדיקים'.[/color][/quote] חומר???????. נראה לי שהוציאו פה הרבה חומר ולא מהסוג הטוב......... יש חומר הרבה יותר איכותי לדעתי .... |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
Madame T(שולטת) • 20 בספט׳ 2006
חתולה פסיכית כתב/ה: יש מצב...
הבעיה היא שעם כל הרוע בעולם הזה, קשה להתרכז בטוב. לטובת הענין אני תורמת את השיר הבא, שניתן ליישם אותו גם ל"עולמנו" הקטן כאן בכלוב: Wonderful world, beautiful people / Jimmy Cliff Eh-yeah, wonderful world, beautiful people You and your girl things could be pretty But underneath this there is a secret That nobody can repeat - mmh Take a look at the world And the state that it's in today I am sure you'll agree We all could make it a better way With our love put together ev'rybody learn To love each other Instead of fussing and fighting, Cheating but biting Scandalising and hating Baby, we could have a wonderful world, beautiful people You and your girl things could be pretty But underneath this there is a secret That nobody can repeat - yeah now Man and woman, girl and boy, Let us try to give a helping hand This I know and I'm sure that The love we all could understand This is our world, can't you see Ev'rybody wants to live and be free Instead of fussing and fighting, Cheating but biting Scandalising and hating Yeah, we could have a wonderful world, beautiful people You and your girl things could be pretty But underneath this there is a secret That nobody can repeat - mmmmh yeah yeah We could have a wonderful world, beautiful people... |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 20 בספט׳ 2006
המלט כתב/ה: לשאלתך, התשובה היא כן:
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=16275 ובקשר לתופעה שהצבעת עליה -- זה הרי ברור; אנשים אוספים חומר לחשבון נפש בראש השנה וביום כיפור. כמו שנאמר 'ועמך כולם צדיקים'. ______________________________________________________________ ויש גם.. אנשים שאיכפת להם שמביעים את דעתם וכל אדם- עולם בתוך כל עולם שכזה , מגוון אינסופי קשת נרחבת צריך למצוא את הטוב ( מומלץ..) וליצור ולהמציא טוב.. ישנה קלישאה שאומרת, שאם כל אחד ואחת מאיתנו יעשה קצת טוב, כל אחד\ ת בדרכו\ ה ,ממש טיפטיפונת בכל יום, העולם ייראה טוב יותר.. שווה מחשבה ... |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
[נגה כתבה
______________________________________________________________ ויש גם.. אנשים שאיכפת להם שמביעים את דעתם וכל אדם- עולם בתוך כל עולם שכזה , מגוון אינסופי קשת נרחבת צריך למצוא את הטוב ( מומלץ..) וליצור ולהמציא טוב.. ישנה קלישאה שאומרת, שאם כל אחד ואחת מאיתנו יעשה קצת טוב, כל אחד\ ת בדרכו\ ה ,ממש טיפטיפונת בכל יום, העולם ייראה טוב יותר.. שווה מחשבה ...[/quote] מסכים איתך לכל מילה השאלה אם עושים פה טוב או רע לאנשים? זה לא מה שברור לי כי לפי הפוסטים משתמע שרק רע פה....... |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
dragon fly כתב/ה: [נגה כתבה
______________________________________________________________ ויש גם.. אנשים שאיכפת להם שמביעים את דעתם וכל אדם- עולם בתוך כל עולם שכזה , מגוון אינסופי קשת נרחבת צריך למצוא את הטוב ( מומלץ..) וליצור ולהמציא טוב.. ישנה קלישאה שאומרת, שאם כל אחד ואחת מאיתנו יעשה קצת טוב, כל אחד\ ת בדרכו\ ה ,ממש טיפטיפונת בכל יום, העולם ייראה טוב יותר.. שווה מחשבה ... מסכים איתך לכל מילה השאלה אם עושים פה טוב או רע לאנשים? זה לא מה שברור לי כי לפי הפוסטים משתמע שרק רע פה.......[/quote] מה לעשות טוב זה משעמם..... אין כמו איזו מריבה טובה, איזו רכילות עסיסית, מאבקי כוח... אבל ברצינות, אני מסכימה עם נוגה, הטוב קיים, יש שרשורים עם הבעות דעה שהם לאו דווקא מתלהמים. אולי עכשיו חילופי העונה השפיעו קצת על האנשים, הרוחות סוערות יותר. יירגעו בסופו של דבר, אני מאמינה. אחרי שיוציאו את כל הרוע החוצה, ממילא יישארו רק הדברים הנקיים והטובים (נקווה) |
|
dragon fly |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
הרוח הצפון
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
מאדאם טי
מה אני עושה איתך.? כל הזמן את באה בזמן הנכון ביחד עם התגובה הנכונה אמרתי לך פעם שדברי חוכמה יוצאים ממך נכון? יש משהו באוויר של הצפון שיש נשים כאלה חכמות..........? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
Re: הרוח הצפון
לפני 18 שנים •
20 בספט׳ 2006
dragon fly כתב/ה: מאדאם טי
מה אני עושה איתך.? כל הזמן את באה בזמן הנכון ביחד עם התגובה הנכונה אמרתי לך פעם שדברי חוכמה יוצאים ממך נכון? יש משהו באוויר של הצפון שיש נשים כאלה חכמות..........? חחח, תודה... (חבל שאתה לא רואה אותי יושבת עכשיו מול המסך ומחייכת לעצמי....) אולי עם הבגרות באה החוכמה, אולי היתה שם מלידה, אולי האויר הצפוני, מי יודע?.... אני חושבת שעם השנים למדתי לקחת את הדברים יותר בקלות (יחסית כמובן). יש פה הרבה אנשים באתר, מכל המינים, מכל הגילאים ומכל גווני הקשת. מטבע הדברים נוצרים ויכוחים, חיכוכים וכן הלאה. אני לא חושבת שזה מזיק שזה יוצא החוצה, אולי לפעמים בצורה טיפה ארסית, לטעמי, אבל בסיכומו של דבר עדיף לאוורר ולהוציא מהלב מאשר לשמור בבטן. |
|