איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
דרושה עזרה קוסמטית!
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 25 בספט׳ 2006
אני מחפשת קרם לחות לפנים, סופח שומנים, של חברה שלא עושה ניסויים בבעלי חיים.
ללוריאל יש קרם כזה, אבל הם כן עושים ניסויים. כמו כן, אני מחפשת קונסילר טוב, אותו כנ"ל לגבי החברה. אחד הקריטריונים לקונסילר טוב, הוא ריבוי הגוונים שניתן להתאים מהם לצבע העור, שכן קונסילר רע נראה בדיוק כמו פנס בעין, ובשביל זה אני לא צריכה קונסילר... בנות? מי יכולה לעזור? |
|
DAPHNA(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
//
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
DAPHNA(נשלטת) • 25 בספט׳ 2006
יש חברה שנקראת gernatic
יש להם אחלה מוצרי קוסמטיקה וכאלה והם לא עושים ניסויים בבעלי חיים. כדאי לך לנסות , גם המחירים סבירים פחות או יותר.. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
תודה, אני אבדוק. יש אותם בארץ, נכון?
|
|
פוקחת עיניים |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
פוקחת עיניים • 25 בספט׳ 2006
לקליניק יש לחויות משני סוגים לעור שמן (אולי אפילו יותר) - צריך להתייעץ קצת עם הדיילת, הם חלק מסדרת ה- 1-2-3 שלהם שהיא ממש לא רעה לעור שמן.
ובנוסף יש להם מוצר מעולה שנקרא "pore minimizer", שמים אותו מעל הלחות ולפני האיפור, הוא מתפקד כסוג של פריימר - מחליק את העור כהכנה לאיפור, משאיר מראה מאט להרבה יותר זמן מהרגיל וכך גם האיפור נשאר ליותר זמן. בשימוש יומיומי גם אפשר לראות ממש שינוי במצב העור. השאלה היחידה היא אם הם לא עושים ניסויים בבע"ח באמת... לגבי קונסילר, לחברת OFRA יש גלגל של שישייה - כולל הצבעים לבן - למשחקי אור, וסגול (נדמה לי) וירוק, להסוואת פיגמנטציות. יש גם גלגל אחר של שלישייה - צבע בהיר, כהה, ובינוני-כתמתם (ה"אמבר" המפורסם שלהם) שמצויין לכהויות סביב העיניים. החברה לא מוכרת כ"כ אבל מאוד פופולארית אצל מאפרות מקצועיות. אפשר להשיג מוצרים שלהם רק בהזמנה טלפונית, זה האתר הישראלי עם קטלוג ומספרי טלפון: http://www.ofracosmetics.co.il/ |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
קליניק ואופרה לא מופיעים אצלי במדריך כחברות שלא עושות ניסוייים בבעלי חיים, אז כנראה שכן... תודה בכל זאת, פוקחת עיניים.
|
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
Re: //
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
m o r כתב/ה: יש חברה שנקראת gernatic
יש להם אחלה מוצרי קוסמטיקה וכאלה והם לא עושים ניסויים בבעלי חיים. כדאי לך לנסות , גם המחירים סבירים פחות או יותר.. מור, בדקתי גם את החברה שאת הצעת, אבל לא מוצאת אותה במדריך. את יודעת בוודאות שהיא לא עושה ניסויים על בעלי חיים? |
|
פוקחת עיניים |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
הא, לא לא,
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
פוקחת עיניים • 25 בספט׳ 2006
OFRA לא עושים ניסויים בבע"ח, זה בדוק.... לגבי קליניק רק אין לי מושג.
ואין בעד מה :] |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
כנראה שהמדריך שלי לא מעודכן, אם כך. תודה לך שוב
|
|
Queeny(מתחלפת){being} |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
קליניק
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
Queeny(מתחלפת){being} • 25 בספט׳ 2006
קליניק עושה ניסויים בבעלי חיים.
מי שלא עושה - חברת קרליין. המוצרים שלהם טובים עד טובים מאוד, וזו גם חברה ישראלית - כל הציפורים במכה אחת. לא יודעת ספציפית לגבי המוצרים שאת מתעניינת בהם, יודעת רק לגבי החברה. בהצלחה! |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
Re: קליניק
לפני 18 שנים •
25 בספט׳ 2006
Queeny כתב/ה: קליניק עושה ניסויים בבעלי חיים.
מי שלא עושה - חברת קרליין. המוצרים שלהם טובים עד טובים מאוד, וזו גם חברה ישראלית - כל הציפורים במכה אחת. לא יודעת ספציפית לגבי המוצרים שאת מתעניינת בהם, יודעת רק לגבי החברה. בהצלחה! תודה בנות על כל המידע. הכל עוזר, כי המדריך שלי כנראה לא ממש מעודכן... אני תמיד משתמשת בקרליין, אבל אין להם קרם סופח שומנים. אני מניחה שלא יזיק לנסות את הקונסילר שלהם... הבעיה היא שקונסילר אני צריכה ממש טוב, כי יש לי שם ממש שקיות, מתחת לעיניים. (אני בוכה הרבה... ) |
|