dahanc(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
היגשמתי..מישאלה של ידידי הסאב...
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
dahanc(שולט) • 1 באוק׳ 2006
ייש לי ידיד שגילה לי לאחרונה , שהוא נישלט , ומעולם לא חווה "סשן"
עם מלכה...כשאמרתי לו , שאני גם "בקטע"..אבל מהצד השולט..הוא נידהם אחרי שיחה ארוכה בנינו...הוא ביקש ממני, להשיג לו מלכה בתשלום... מאחר והוא פשוט, התבייש או פחד לעשות זאת בעצמו,או בגלל מעמדו.. החלטתי לעזור לו , היות שבעוונותיי מכיר דומית אחת או שתיים...בתשלום מכיוון שנהג מונית אנוכי..... השגתי לו דומית...סיפרתי קצת עליו...והיות ואני מכיר אותה אישית.. ביקשתי ממנה להיצטרף...ולהיתבונן מחדר אחר....כמובן שהיא היסכימה סיקרן אותי לאאלה....לראות "סשן" שבו הגבר נישלט...כמובן בלי שהוא ידע כלל...קבענו ליום מסויים.... היום הזה הגיע..ליל קייץ חם ולח..היגענו למאורה של הדומית.. היא היתה בעלת גוף אלוהי..אדומת שיער...לבושה מינימלית...חזייה מעור וסטאן שחור מיכנס....עם עקבים גבוהים... החדר היה אפלולי...קרן אור חיוור ממנורה קטנה.. היתמקמתי בחדר השני בצפייה...כשאני שומע את הדומית מורה לו להיתפשט היה שקט רק רעש של קשירות...וקולה הפוקד של הדומית נישמע.. מספר דקות לאחר מכן היא ניגשה אליי...והורתה לי להיכנס לחדר וראיתי מחזה מגניב..הבחור היה תלויי בפרקי ידיו לוו שבתיקרה... רגליו מפוסקות...ורתוקות למוט שהיה מונח על הריצפה..פיו חסום.. עיניו קשורות ברצועת עור אטומה...שני מלחצי פיטמות מחוברות בשרשרת דקה...הוצמדו לפיטמותיו....הבחור מזיע...ומייבב... ללא אומר הדומית נתנה לי את השוט...והינהנה בראשה כלאמר הצלף... היצלפתי...ועוד איך היצלפתי...כשהבחור זועק וגופו החל להיתכסות בפסים אדמדמים בכל חלקי גופו... לאחר כרבע שעה של הצלפות..היתיישבתי..והבטתי בדומית פועלת.. היא הזליפה על גופו חלב....היתעללה ארוכות באשכיו..ובאברו... דחפה..ויברטורים לפיתחי גופו...כשהיא מביטה בי ומחייכת ללא הפסקה.. ואני יוושב בשקט...וראבק מיתגרה..בחיים לא עשיתי "סשן" לגבר... אבל אם להודות ראבק היתחרמנתי...רק מהוויזואליות... אחרי כשעה של "סשן ממכר"....הורתה לי לצאת החוצה... חכיתי במכונית ...והבחור יצא... סיפר לי איך היה..ואיזה דומית..ושהוא נידלק עליה.. והוא יבקר אותה שוב בקרוב....מזה נידלק ...!!! וכן הוא היה אצלה שוב ושוב... היום הם יוצאים.."קבוע".... לפני כחודש הוא אמר לי שהוא נוסע לאוקריינה... לתת גושפנקה חוקית ושהוא מתעתד להיתחתן איתה.. |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
Queencie(שולטת) • 1 באוק׳ 2006
סוף טוב הכל טוב, ואני חובבת סיפורי הפי אנד.
מעניין אם גילית לו מאז שצפית ולקחת חלק בסשן הראשון שלו..... אישית אני חייבת להודות שצרם לי שהוכנסת לסשן ללא ידיעתו. |
|
dahanc(שולט) |
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
הייתי חייב..
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
dahanc(שולט) • 1 באוק׳ 2006
קודם זה בגלל שהיכרתי היטב את הדומית....
ושנית מאוד סיקרן אותי... לא לא סיפרתי לו , בגלל ההפי הנד.... איך אוכל לספר , וגם היא לאחר מכן השביעה אותי לא לספר..... מה זה כבר חשוב.....? הרי סידרתי לו את הקטע של החיים לא.... |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
1 באוק׳ 2006
sssssss • 1 באוק׳ 2006
הסיפור לכשעצמו יפה. מעשה ההצצה וההצלפה ללא רשות מעיב כענן כבד על הכל. גם לי זה צרם ואפילו מאוד. אם הוא באמת ידידך מן הראוי שתספרו לו.
|
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
פעם פרח(נשלטת) • 2 באוק׳ 2006
לפעמים יש מצבים שבהם הכנות היא בשביל עצמנו, ולא בשביל אחרים.
ויותר מדי כנות יכולה לפגוע. אני אדם מאוד כנה והיו פעמים שבהם הכנות שלי הייתה מוגזמת ופגעה באחרים. והיו פעמים שהכנות של אחרים פגעה בי. כמובן שמצד שני, אם השקר וההסתרה מתגלים, הם מאוד פוגעים, והפגיעה כפולה. אני לא אומרת שצריך לשקר ולהסתיר. בטח שלא כדרך חיים. אבל לפעמים צריך לדעת מתי לשתוק. זה דורש שיקול דעת רציני, הכל בהתאם לסיטואציה. מאוד קל ללכת בדרך של תמיד כנות. המעשה שתואר אכן צורם. אבל הוא נעשה. אם הוא אינו מעיב על השולט והשולטת, והם לא ידברו על כך לעולם, ואין סיכוי שזה ייצא החוצה, והכנות יכולה רק לפגוע בנשלט, כדאי לחשוב היטב האם לספר. זו דעתי. |
|
הייתי כאן |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
הייתי כאן • 2 באוק׳ 2006
מובטח לך גן עדן קיבלת מחילה.. |
|
ניקי666 niki |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
ניקי666 niki • 2 באוק׳ 2006
גם לי לי מאוד צרם הקטע שנכנסת ללא ידיעתו ,ועוד לקחת חלק פעיל כאשר הצלפת בו .......
אתה אומר שהם יוצאים קבוע אז למה היא לא מצאה לנכון לספר לו ........ בקיצור אחלה חברים יש לו ...........אצלי חברים נמדדים בראש ובראשונה באמון .. |
|
שלגי |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
שלגי • 2 באוק׳ 2006
בהנחה שזה אמיתי, כל מה שניקי אמר על חברות נכון. עזבו שריטות ובידיאסאם, לרמות חבר? ברמות שתוארו.. רק לי זה נראה פה העיקר? והסיום, מזכיר לי סדרה דוקומנטרית שראיתי על כלות מאוקראינה... גמח"ט לכולם |
|
daniel222 |
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 באוק׳ 2006
daniel222 • 2 באוק׳ 2006
רק צרם לכולם ???
אז מה אם היית סקרן, זה לא מצדיק את זה בכלל. לא הייתה כאן שום הסכמה מצידו ולכן מה שאתה וה''מלכה'' הזו עשיתם זה פשוט מגעיל. וזה ממש לא משנה איזה קשר התפתח מזה אחר כך |
|
HardQueen(שולטת) |
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 באוק׳ 2006
HardQueen(שולטת) • 3 באוק׳ 2006
בקיצור , קח את עצמך בידיים תהיה חבר וגבר אמיתי וספר לו מה שניכם עשיתם
לדעתי ולדעת רבים זה לא מוסרי ובטח שלא לחבר . אגב , אתה בטוח שהיא מלכה ? כיוון שאני בספק רב . בהצלחה !!! ( במידה שאכן תחליט לספר ). |
|