werewolf |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
חבר'ה, אני צריך ייעוץ...
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
werewolf • 7 באוק׳ 2006
הבחורה שלי אוהבת שאני מתעסק לה בחזה, ורק כדי למנוע בלבול מדובר על חזה גדול (DD).
עכשיו... שחקנו לחלוטין: בונדג, נשיכות והלקהות. ושנינו לא אוהבים שימוש בשעווה.. אז בעקרון חשבתי לעבור לאטבים. אבל רעיונות יותר מקוריים, יש למישהו? |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
מה לעשות עם שדיים בשעות הפנאי
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
Venus in Furs(מתחלף) • 7 באוק׳ 2006
מצבטים יכולים לבוא גם עם משקולות, או כמו שTיפוס הגדול פעם הציע לי, לקשור מצבטים לאוטו על שלט של ילדים ולגרום לה לרוץ אחריו כאשר אתה יושב בצד עם חיוך אינפנטילי...
אפשר לתלות אטבי כביסה ואז להוריד אותם בעזרת הקרופ. מעבר לזה, אפשר לצייר על השדיים, לכתוב עליהם סיסמאות, לקחת את הבחורה לרפת באיזה קיבוץ בלילה ולנסות לחלוב אותה בעזרת המכשירים האוטנטיים, למרוח אותם בדבש כשהיא קשורה בטבע ולצפות בכל הביוטופ שנוצר שם, (old school) ולמקרים קיצוניים ניתן לפרוס אותם ולטגן לשניצלים (לא מומלץ) |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
Re: מה לעשות עם שדיים בשעות הפנאי
לפני 18 שנים •
7 באוק׳ 2006
ים_yam(לא בעסק) • 7 באוק׳ 2006
Venus in Furs כתב/ה: מצבטים יכולים לבוא גם עם משקולות, או כמו שTיפוס הגדול פעם הציע לי, לקשור מצבטים לאוטו על שלט של ילדים ולגרום לה לרוץ אחריו כאשר אתה יושב בצד עם חיוך אינפנטילי...
האיש גאון! כל הכבוד T ! |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
עוד רעיונןת-
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
Adonasuy(שולט) • 8 באוק׳ 2006
- מחטים - לחובבי הז'אנר. DD אמרת? אז שיפודים.
- מעני ציצים. בעקרון, מלחציים לציצי (מלחציצי) עשה זאת בעצמך: שני מוטות מעץ מלא, ברוחב החזה + 20 ס"מ. לקדוח 3 חורים בכל מוט- אחד באמצע ואחד במרחק 2 ס"מ מכל קצה. להצמיד המוטות ולהעביר בכל חור מוט הברגה באורך 15- 20 ס"מ, עם אום פרפר בכל קצה. הוראות שימוש- להצמיד לסאבית, מוט מעל הציצים, מוט שני מתחתיהם- ולהתחיל לסגור את האומים. המוטות המתקרבים ילחצו את השדיים ויסחטו ממנה אנחות כאב ברמת דציבלים התלויה במרחק שבין המוטות וקוטר השד המקורי. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
עינבר • 8 באוק׳ 2006
אהבתי את הבעיות שלך. הרעיונות כאן נחמדים, מקוריים ומשעשעים, אבל גם אטבים יכולים להיות נחמדים. בשל הגודל שצוין כאן אפשר לעשות כמה עיגולים של אטבים ורק אז להגיע לפטמה. מעבר לאטבי כביסה רגילים, שהם נחמדים. יש אטבים קטנים שקונים בחנות סאדו. הם הרבה יותר כואבים, מסיבה שלא הצלחתי להבין עדיין. |
|
teacher(שולט) |
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
עוד רעיונות:
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
teacher(שולט) • 8 באוק׳ 2006
זה עינוי שונה מכל מה שכבר הכרתם... ויש גם קרח, מדבקות פלפל סיני (חם! חם! חם!) , ציפוי בשוקולד, לייטקס נוזלי, ליצור תבנית גבס של החזה (שזה מגה-התעסקות!) ועוד הרבה. מה עם לתת לה לשים חזיית A עם פוש-אפ ותוספים? או להכריח אותה ללכת למסיבה כשהחזה שלה עטוף בתחבושת אלסטית ונראה שטוח כמו מישור החוף? |
|
eden1 |
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
Re: עוד רעיונות:
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
eden1 • 8 באוק׳ 2006
teacher כתב/ה: זה עינוי שונה מכל מה שכבר הכרתם... ויש גם קרח, מדבקות פלפל סיני (חם! חם! חם!) , ציפוי בשוקולד, לייטקס נוזלי, ליצור תבנית גבס של החזה (שזה מגה-התעסקות!) ועוד הרבה. מה עם לתת לה לשים חזיית A עם פוש-אפ ותוספים? או להכריח אותה ללכת למסיבה כשהחזה שלה עטוף בתחבושת אלסטית ונראה שטוח כמו מישור החוף? אתה בחור טוב, אתה.... }{ |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
מקבי(מתחלף) • 8 באוק׳ 2006
באמת שלא ברור לי איך אפשר ל'שחוק' משהו בכלל בסקס, שלא לדבר על ציצים!
אחי, ציצים! ועוד דאבל-די, שזה מניסיון אישי בכלל חגיגה. פשוט תתחרע ותיהנה מכל רגע. |
|
לבנה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 באוק׳ 2006
לבנה(נשלטת) • 8 באוק׳ 2006
גומיות עבות בבסיס הציץ נראות נפלא.
|
|
Whip(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
Whip(שולט) • 9 באוק׳ 2006
צופסטיקס שתופסים את הפטמה (או את שתיהן, אם מקרבים את שני ה-D אחד לשני ) עי" שתי גומיות בצדדים.:
=||===O===||= (מקרא: העיגול באמצע זה הפטמה הסובלת) קל, פשוט, ומספר סיבובי הגומיה קובע את מידת הלחץ, וזה נראה יפה, כמו עינוי סיני אמיתי... |
|