עינבר |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
ההנאה
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
עינבר • 9 באוק׳ 2006
להיות נשלטת, עבורי, זה משהו שמגיע ממקום של אהבה ותשוקה. משהו שגורם לי לעונג.
אני מאמינה שזהו גם הבסיס ליחסי שליטה בריאים ורציתי לשתף אתכם במשהו שכתבתי: http://www.maledom.co.il/phpsite/modules.php?name=News&file=article&sid=31 |
|
firex |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
firex • 9 באוק׳ 2006
ציטוט: ושהשולט יוכל לראות את הנשלט כאדם העומד בפני עצמו עם צרכים ורצונות. אין אפשרות שלנשלט לא יהיו צרכים ורצונות משלו בסשן, לפניו ולאחריו.
אני מאד מסכים עם המשפט הזה. לפעמים שולט/ת טוענים שלא אוהבים שהנשלט/ת מנסה לשלוט מלמטה. זה נראה לי איגויסתי. מה עם הצורכים ורצונות של נשלט/ת ? אולי במפגש אקראי זה בסדר להגיד "ללא שליטה מלמטה", אבל כאשר מדברים על בני זוג, זאת אומרת יחס עם אהבה, נראה לי ש השולט/ת רוצה שיהיה טוב להנשלט/ת. אם כן, וברגע שלוקחים בחשבון הרצונות הנשלט/ת כבר מדברים בשליטה מלמטה, ולדעתי כאשר מדברים ביחס אהבה צריכים להיות גם שליטה מלמעלה וגם מלמטה אם לא, כלומר אם זה לא עסקה משותפפת אז זה רק אהבה איגויסתי |
|
prometheus(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
prometheus(שולט) • 9 באוק׳ 2006
יפה מאד.
בקשר BDSMי חשוב במיוחד שתהיה תקשורת בגובהה העיניים והתחשבות ברגשות וצרכי הנשלט/ת. ביטאת זאת יפה. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
עינבר • 9 באוק׳ 2006
האמת שבנוגע לדרך הביטוי, אני חייבת הרבה לעזרתו האדיבה של teacher.
ובנתיים... המאמר גם זכה לפרסום במאגזין הכלוב, עם שיפצורים של העורכת, המלכה לירז. |
|
sssssss |
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 באוק׳ 2006
sssssss • 9 באוק׳ 2006
ציטוט: בכל דינמיקה חשוב שהצד הנשלט יהיה מודע לצרכים של עצמו ושהשולט יוכל לראות את הנשלט כאדם העומד בפני עצמו עם צרכים ורצונות. אין אפשרות שלנשלט לא יהיו צרכים ורצונות משלו בסשן, לפניו ולאחריו. גם כאשר הנשלט מעוניין להיות חפץ, זה צורך אישי וזמני של הנשלט.
זה לטעמי משפט המפתח. למסגר ולשמור! האינטרקציה היא המסד לכל מערכת יחסים בכלל ובפרט למערכת יחסים בדסמית שהיא מערכת סבוכה ומורכבת. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
נענש ו prometheus
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
עינבר • 10 באוק׳ 2006
בחורה יושבת וכותבת מאמר ארוך ובסוף אתם אומרים לי שהיה אפשר לסכם הכל במשפט וחצי הזה
"בכל דינמיקה חשוב שהצד הנשלט יהיה מודע לצרכים של עצמו ושהשולט יוכל לראות את הנשלט כאדם העומד בפני עצמו עם צרכים ורצונות. אין אפשרות שלנשלט לא יהיו צרכים ורצונות משלו בסשן, לפניו ולאחריו. " ובקיצור : המון תודה על הפרגון . עינבר |
|
סקיפר |
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
10 באוק׳ 2006
סקיפר • 10 באוק׳ 2006
מאמר יפה.
כולם בחרו את המשפט החשוב בעיניהם ואני בוחר את המשפט שלי. "ביחסי שליטה, יחסים הנסובים סביב פנטזיות ותשוקות שאנשים מעוניינים להגשים במשותף, התפקידים הברורים של "שולט"/"נשלט" אינם סותרים או מבטלים את הצורך בתקשורת גלויה ובהסכמה הדדית." |
|
scorpio king(שולט) |
לפני 18 שנים •
12 באוק׳ 2006
Re: נענש ו prometheus
לפני 18 שנים •
12 באוק׳ 2006
scorpio king(שולט) • 12 באוק׳ 2006
עינבר כתב/ה: בחורה יושבת וכותבת מאמר ארוך ובסוף אתם אומרים לי שהיה אפשר לסכם הכל במשפט וחצי הזה
[עינבר .... האמת שאפשר לסכם את המאמר לגבי יחסי שליטה בריאים אפילו בשלוש מילים: "תקשורת, הסכמה, מודעות" אבל בטח המלכה לירז בטח הייתה משפצרת את זה יותר טוב |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
Re: נענש ו prometheus
לפני 18 שנים •
13 באוק׳ 2006
עינבר • 13 באוק׳ 2006
scorpio king כתב/ה: עינבר כתב/ה: בחורה יושבת וכותבת מאמר ארוך ובסוף אתם אומרים לי שהיה אפשר לסכם הכל במשפט וחצי הזה
[עינבר .... האמת שאפשר לסכם את המאמר לגבי יחסי שליטה בריאים אפילו בשלוש מילים: "תקשורת, הסכמה, מודעות" אבל בטח המלכה לירז בטח הייתה משפצרת את זה יותר טוב }{ |
|