סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה.

outsider1
לפני 18 שנים • 13 באוק׳ 2006

שאלה.

outsider1 • 13 באוק׳ 2006
ההודעה הבאה מנוסחת בלשון זכר, אבל היא לשני המינים:

לפני כמה זמן הייתה לי שיחה עם חבר על מה עושה שולט או נשלטת לטובים? אני טענתי ששולט טוב הוא מישהו אשר הוא אסרטיבי מצד אחד, ומראה רגשות שהוא בנאדם אשר מוכן ללמוד מטעויותיו והנשלטת שלו. חברי טען ששולט טוב הוא אדם אשר הוא אכזר לנשלטת שלו, משפיל אותה ועסוק סלחשוב על הצעד הבא "בכיבוש" שלה.

מה אתם חושבים?
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 13 באוק׳ 2006
שיש לחבר שלך עוד הרבה מה ללמוד.
אבל בעצם זה נכון לכולם.
גם לשולט טוב. במיוחד לו icon_smile.gif)
ובכלל טוב ורע זה יחסי.... אין מוחלט.
פעם פרח​(נשלטת)

Re: שאלה.

פעם פרח​(נשלטת) • 13 באוק׳ 2006
outsider1 כתב/ה:
ההודעה הבאה מנוסחת בלשון זכר, אבל היא לשני המינים:

לפני כמה זמן הייתה לי שיחה עם חבר על מה עושה שולט או נשלטת לטובים? אני טענתי ששולט טוב הוא מישהו אשר הוא אסרטיבי מצד אחד, ומראה רגשות שהוא בנאדם אשר מוכן ללמוד מטעויותיו והנשלטת שלו. חברי טען ששולט טוב הוא אדם אשר הוא אכזר לנשלטת שלו, משפיל אותה ועסוק סלחשוב על הצעד הבא "בכיבוש" שלה.

מה אתם חושבים?

אני חושבת שלכל אדם מתאים סגנון שליטה אחר.
ושלא הייתי רוצה להתקרב לחבר שלך.
הייתי כאן
הייתי כאן • 13 באוק׳ 2006
שהחבר שלך
אהבל
חסר רגישות
וחי בתחושה
שנשים אוהבות
מנייאקים.
למד אותו איך להיות בן אדם
קודם כל.
fuscia colored snakes​(נשלט)

גם אני כותב

fuscia colored snakes​(נשלט) • 13 באוק׳ 2006
בעיני מה שעושה שולט\ת שולטת לטובים זה גם הידע שלהם( ויש הרבה לדעת.)גם האופן שבו הם מבטאים את עצמם החוצה דרך השליטה וגם מה שהם גורמים לנשלט\ת לחוש בזמן סשן ובכלל.
חוץ מזה גם סאבים\יות הם בני אדם, עם מערכת פזיולוגית שיש לשמור עליה ומערכת רגשות סבוכה כמו של כל בני האדם, כשהאחריות לשני אלה מוטלת תמיד על השולט\ת ועל כן יש על כתיפהם אחריות רבה.

אז לסכום כל אחד יבין מה שהוא רוצה מהמילים הנ"ל ולדעתי החבר שלך הוא מצ'ואיסט טיפוסי עם יותר מיד אגו שצריך הצלפה טובה בביצים ובעיטה הגונה( עם עקב דק וארוך כמובן) בתחת!
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 13 באוק׳ 2006
שניכם טועים. שולט טוב הוא זה שמסוגל לנווט בין סיפוק הצרכים שלו לבין סיפוק הצרכים של הנשלטת ביעילות.
מה שאמרת משלב כבר אלמנט של הגדרת "בן זוג טוב" מעבר ל"שולט טוב".
וחבר שלך אהבל.
outsider1
לפני 17 שנים • 26 בדצמ׳ 2006
outsider1 • 26 בדצמ׳ 2006
renana כתב/ה:
שהחבר שלך
אהבל
חסר רגישות
וחי בתחושה
שנשים אוהבות
מנייאקים.
למד אותו איך להיות בן אדם
קודם כל.

ניסיתי ללמד אותו אבל הוא פשוט מתעקש על שלו. למישהו או מישהי יש עצה לתת לי בקשר למה לעשות? אני גם אמרתי לו שהוא אהבל וששום אישה לא תתקרב אליו בפעם האחרונה שדיברנו, אבל טעיתי: מישהי ששנינו מכירים נהייתה השולטת שלו, וכיום הוא חושב אחרת על נשים.

תודה לכל מי שענו לי, התשובות שלכם/ן היו מאוד מעניינות, ועזרו לי לעלות טענות שסתמו לו את הפה.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי דצמ' 26, 2006 10:14 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
outsider1
לפני 17 שנים • 26 בדצמ׳ 2006
outsider1 • 26 בדצמ׳ 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
שניכם טועים. שולט טוב הוא זה שמסוגל לנווט בין סיפוק הצרכים שלו לבין סיפוק הצרכים של הנשלטת ביעילות.
מה שאמרת משלב כבר אלמנט של הגדרת "בן זוג טוב" מעבר ל"שולט טוב".
וחבר שלך אהבל.

יכול להיות. אבל BDSM זה גם מערכת יחסים וגם החלק של שולט/ת ונשלט/ת.