סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

בדסמ וביטחון עצמי נמוך

מיתוסית​(שולטת)
לפני 18 שנים • 16 באוק׳ 2006

בדסמ וביטחון עצמי נמוך

מיתוסית​(שולטת) • 16 באוק׳ 2006
בעקבות כל מיני דיונים שקראתי כאן לאחרונה, אני רוצה לדעת מה דעתכם לגבי עבדים או שפחות שבאים לבדסמ עם ביטחון עצמי נמוך, משקעים מיחסים בדסמים או חוויות עבר ומוצאים בבדסמ מעין לגיטימציה והוכחה לכך שהם "באמת לא שווים משהו", שמבחינתם חלק מהבדסמ אינו משחק- הם אכן רוצים להיות מושפלים, עבורם, הכאב הוא אכן עונש אמיתי והעונשים שהם מקבלים זה כי הם מאמינים שהם אכן "ילדים רעים".
הם יעשו הרבה מאוד כדי למצוא אדון או מלכה וכשימצאו- הם עשויים לפתח תלות לא בריאה ויעשו הכל כדי לרצות (בקמץ) אותם.

מהצד אנחנו יכולים לומר שהם באים "ממקום לא בריא", אולם אין לבטל את העובדה שחלק גדול מהנשלטים הם כאלה ברמה זו או אחרת וזקוקים לאישורים של האדונים או המלכות להיותם "בסדר".
האישיות שלהם מתבטאת בבדסמ כנשלטים בצורה הכי טהורה שלהם...

נוכל לומר שיש פתח לשולטים לנצל את אישיותם, אולם מה קורה במידה והנשלטים מעוניינים בסוג של ניצול כזה וסוג של יחסים כאלה ולא אכפת להם "להרגיש פגועים" כי זה מה "שעושה להם טוב" (הפעם זה באמת במרכאות כי זה לא חייב להיות טוב כמו שאני למשל מכירה, אלא טוב שאנו רגילים אליו)?

כיצד אני כסביבה צריכים להתייחס אליהם ובייחוד כיצד אדון או מלכה פוטנציאלים צריכים להתייחס אליהם?
huan
huan • 16 באוק׳ 2006
כחולה את בטוח יודעת שביטחון עצמי הוא רק סמפטום לטווח רחב של בעיות...כך שעם כבר צריך לשנות כותרת ובאמת להתייחס לאנשים הרואים בבדסמ כלי להרס עצמי,כלי טיפולי,כלי לחזרה לאינפנטליות וכו (או כפי שאנשים מסויימים אוהבים לקרוא לזה "באים ממקום רע").

לעניות דעתי אין דבר כזה לבוא ממקום רע לבדסמ או לכל דבר אחר...אבל יש דבר כזה להיות אידיוט ולעשות החלטה מטומטמת ולא נכונה. הרס עצמי מבוקר,שקול ומוגבל,ניסיון לטפל בבעיות שלך או למצוא אדם המסוגל לעשות זאת,הרצון לחזור להיות ילד שמחליטים בשבילו זה הכל לכשעצמו לא דברים שהם רעים בהכרח וחלקם כמו למשל הניסיון לפתור בעיות הוא מאוד חיובי....הבעיה נוצרת כאשר אנשים מתחילים לאבד את עצמם בעולם של פנטזיה ואשליות,לא לומדים את הנושא,לא חוקרים אותו לעומק ןאין להם מושג מה הם עושים.מבצעים החלטה שגויה ומנסים לבצע את כל אותם דברים דרך מדיום שלדעתי לפחות אינו מתאים לזה ובעמצאות אנשים שמתאימים לזה אפילו פחות.

אם אדם חקר את הבדסמ לעומק,דיבר עם אנשים,ניפתר מאשליות ואחרי כל זה השתכנע שבדסמ הוא הכלי שהכי מתאים לו לבצע את מה שהוא רוצה אז מבחנתי אהלן וסהלאן....שימצא אדם מתאים ויחיה באושר ואושר.
אבל עם אדם בא ואומר "אין לי מושג מה זה בדסמ,ראיתי כמה סרטי פורנו,פנטזתי כמה דברים ולכן ובהתאם לזאת אני אשתמש בבדסמ כדי לשחזר חוויות אונס ואהרוס את עצמי" הייתי מונע מאדם כזה בכל האמצעים העומדים ברשותי לממש את השאיפות שלו.

במקרה שהייתי שולט (וכבר הבאתי דעה זאת בעבר) לא הייתי לוקח מישהי תחת חסותי עם אין לה מושג מה קורה פה,אין לה שום ידע בנושא,אין לה שום רצון לרחוש את הידע הזה והיא לא יודעת למה היא כאן ולאן היא הולכת ולמה היא הולכת לשם....וזאת בנוסף לעניין של המידה בא אני חושב שאוכל לתרום לה וכיצד ההשקפות שלה מתיישבות עם שלי.....שולט שבוחר לקחת לידיו סאב או סאבית החיים באשליות והם חסרי ידע המאפשר להם לעשות החלטות נכונות פועלים לא נכון ודמם בראשם עם הם ידפקו את הסאב או הסאבית עוד יותר והם יפגעו במכוון או לא במכוון.
מיתוסית​(שולטת)
חואן, אני מכירה כמה וכמה נשלטות (בעיקר) ונשלטים שלדעתי הם באו "ממקום רע", שהם פוגעים בעצמם ומכחישים את זה. הם אומרים שטוב להם וכמעט כולם נחשבים די אקסטרימים. הרב הפעמים הם סוחפים את השולט שלהם לתוך האקסטרימיות ודחקים בהם כמה שיותר ללכת לכיוון הזה. מהצד זה לפעמים נראה כמו מעגל הרס עצמי.

וחלק מהנשלטות האלה, הן נשלטות שיודעות מה זה בדסמ, אחת מהן אפילו נמצאת בבדסמ יותר זמן ממני ומודעת לכל- ובכל זאת בוחרת במודע ללכת לשם, גם אם באופן לא מודע הן לא יודעות שהן פוגעות בעצמן.
הן מתרצות את זה כ"הבדסמ האמיתי", "שאר האנשים מפחדים ללכת רחוק כמוני" "אין לאנשים ביצים כמו שלי יש להגשים את הפנטזיות שלי" "מבחינתי להיות סאבית אמיתית זה לתת הכל ועוד קצת והליות הכי צייתנית והכי כנועה והכי טוטאלית שיש".
דוקטרינה​(שולט)

נשלטות - רק ממקום טוב בלבד

דוקטרינה​(שולט) • 16 באוק׳ 2006
נשלטות המגיעה ממקום גבוה, של עוצמה, ושל יכולת פנימית אמיתית היא הדבר האמיתי, לגבי לפחות.

נשלטת שתגיע מנקודת שפל בחיים שלה או בתזמון שגוי - עושה לעצמה עוול נוראי.

דוק.
huan
huan • 16 באוק׳ 2006
"בדסמ אמיתי","סאבית אמיתית"...כל דבר "אמיתי" מבחנתי ומהניסיון שלי זה כבר סימן ברור לאשליות...כמות הזמן שאנשים נמצאים בבדסמ לא בהכרח אומרת שהם חקרו ולמדו את הנושא והגיעו להחלטות רצינאליות......מעבר לזה כמו שאמרתי הרס עצמי באופן מבוקר,שקול ומוגבל הוא לא בהכרח דבר רע...לפעמים אנשים צריכים להרוס את עצמם במידה זו או אחרת....לפעמים זה עושה להם טוב וזה מה שנותן להם את הבלאנס בחיים....אבל ההבדל בין זה לכל דבר "אמיתי" הוא רחוק....יותר מיזה חוסר ההודעה שזה באמת מה שעושים.

לו הייתי שולט והייתי מתרשם מכך שהנשלטות האלה לא קיבלו החלטה שקולה ונכונה ואין להם מודעות שלמה עם מה שהן עושות אני לא הייתי לוקח אותם תחת קנפי ובטח ובטח לא נותן להם לקחת אותי למקומות שלי אישית לא נוח ללכת אליהם....זה עד כדי כך שפוט...הייתי מדבר איתם...הייתי מנסה לעזור אבל בין זה ובין להיות שותף פעילו בטימטום המרחק הוא גדול.
דוקטרינה​(שולט)

הסכמה חלקית

דוקטרינה​(שולט) • 16 באוק׳ 2006
ראשית, לפחות אחת מתוך הפגישות שהיו לי דרך הכרות בפורום, הובילו אותי לעצור כל פעילות למול אותה נשלטת, אותה שפחה.

הגעתה למקומות של בדסמ - התחילה ממקום שגוי לחלוטין - לדעתי. לדעתי האישית. ומאחר ולטנגו צריך שניים, לא הייתי מוכן להיות שותף לעתיד שאליו אני שואף - מתוך המקום שממנו היא מגיעה.

בדיעבד, ככל הנראה טעיתי. היא עדיין פעילה מאוד בכלוב בעולם השליטה (כשפחה) ונהנת מכל רגע.

שאלתי את עצמי לא פעם - מי אני שאחליט עבורה אבל עדיין, התחושה של נקודת המוצא שהובילה אותה לבדסמ, לא התאימה לי בזמנו.

דוק.
מיתוסית​(שולטת)
חואן, אתה לא יכול לקבוע אם היא הגיעה ממקום נכון או לא.
אתה מדבר איתה וראוה שהיא יודעת על מה היא מדברת והיא בוחרת להיות סוג כזה של נשלטת.
huan
huan • 16 באוק׳ 2006
אני יכול לקבוע כל מ שאניר וצה..הבעיה זה לשכנע אחרים בצדקתיicon_smile.gif

בכל מקרה עם תסימי לב לדברים שלי בשום שלב לא קבעתי שמישהי הגיע ממקום לא נכון...."מקום לא נכון או רע" אף פעם לא הוזכר בדברי...אני מדבר על עד כמה ההחלטה שלה היא רציונאלית ועד כמה היא יודעת מה היא עושה ואיך....אני אל אדון איתך על מקרה ספציפי מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר אותו...אך אומר רק זאת שעם מישהי מכחישה שהיא נפגעת\פוגעת בעצמה זה כבר סממן לאשליות ולחוסר יכולת לעשות החלטות נכונות.....עד כדי כך פשוט....אלה עם כן מדובר כמובן בהשקפה סוביקטיבית שלך על העניין ואז הדבר נתון לפרשנות
Here And There​(נשלטת)
Here And There​(נשלטת) • 16 באוק׳ 2006
חואן,
זה לא נכון שאין כזה דבר "לבוא ממקום רע".
כפי שכחולית כבר אמרה, ישנם הרבה נשלטים שמגיעים לבדס"מ בגלל חוויה טראומטית בעבר שלהם, (התעללות מינית/נפשית/פיזית ) ולא מודעים לכך שזו הסיבה שהם נמשכים לבדס"מ.
במקרה הזה מה שאני מניחה שקורה זה שהם חווים את הטראומה שוב בעוצמות מאוד גבוהות, וזה מוביל למצב נפשי מאוד קשה.
אני מניחה שהרבה יחלקו על דעתי בעניין, אבל אני חושבת שכל מי שמגיע לבדס"מ מגיע מסיבה כלשהי. לאו דווקא התעללות, אבל איזהשהי חוויה בעבר.
השאלה היא מה המטרה של הדס"מ היום?
אם המטרה זה בשביל לפצות על משהו שקרה בעבר או להשתמש בזה ככלי טיפולי בשבילי
זה נקרא "לבוא ממקום רע"- או במטרה לא נכונה.
אם זה במטרה להנות, אז כן.
Here And There​(נשלטת)

ועוד משהו

Here And There​(נשלטת) • 16 באוק׳ 2006
לגבי איך צריכים להתייחס אליהם- צריכים לנסות ולשכנע אותם ללכת לטיפול ולפתור את הבעיות מול אדם מוסמך.
אני מאמינה שאדם שנכנס לקשר בדס"מי מתוך טראומה מושפע מזה גם בתחומים אחרים בחייו וטיפול יוכל לעזור לו להתמודד עם הטראומה כך שהוא יהיה פחות מופשע ממנה ויותר מאוזן.