פתוחה |
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
שיעמום
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
פתוחה • 21 באוק׳ 2006
אני חייבת לדעת
בגלל שמדובר בעולם של ריגושים וחידושים וקפיצה מעל הפופיק כל הזמן... מתישהו- בייחוד הותיקים מבינכם ועוד יותר אלו שיש להם בני זוג או פרטנרים זמן רב- האם אתם מרגישים שאתם מכורים מהבחינה של כל הזמן להעלות את הסף? שאתם לא יודעים איפה זה יגמר? אתם מרגישים שראיתם הכל ועשיתם הכל ועכשיו הכל מאבד מהטעם? ששום דבר כבר לא מרגש אתכם כמו פעם? כי זה פשוט נראה לי מתסכל, בעולם הונילי גבר ואישה מגוונים בתנוחות ואחרי חצי שנה שנה האישה מביאה אזיקי פרווה והם מרגישים קינקיים להחריד ושהם עשו משהו ממש מעניין לגוון את היחסים שלהם ואחרי כמה חודשים הוא מביא ויברטור וואו הם מרגישים מה זה פתוחים.. ואילו פה בקהילה, יש הולכים על הקיצוני, על מרגש, על הקצה... לא קשה לחדש ולגוון פה? |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
כן ולא
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
Yosefus(שולט) • 21 באוק׳ 2006
כן ממצים הרבה
ראי את הפוסט העצוב - אך- משובח של לורי http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=15553&highlight= לא, לא משעמם את מי שיודע לחדש ולהתחדש |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 21 באוק׳ 2006
לגבי סשנים וריגושים מיניים, חושבת שכן- באיזשהו שלב זה יכול להעשות משעמם, בבדס"מ כמו בווניל. אבל במקום בו קיימת האהבה, ה "קליק" הרומנטי, תמיד יהיה עניין. הרגש הוא מה שמעניין. לא העניינים הטכניים.
|
|
firex |
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
firex • 21 באוק׳ 2006
כללי הייתי אומר השאלה היא לא מה שעושים השאלה היא - עם מי.
אני יודע שזה ביטוי פשוט מדי כי (סתם כדוגמה) לשיגרה יש מחיר של שעומם אבל היא יודעת מה אני אוהב ואני יודע הדברים שהיא אוהבת, כלומר יש פלוס לשיגרה. אז למרות הביטוי פשוט מדי בכל זאת יש בו משהו--קוראים זה לפעמים רגש לפעמים אהבה |
|